Famagusta: «Την Ελένη την σκότωσε ο Μάικλ!» - Κατάθεση ''βόμβα'' από την Κατερίνα! Ο Παύλος ξεκινάει πειραματική θεραπεία

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 3/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Famagusta: «Την Ελένη την σκότωσε ο Μάικλ!» - Κατάθεση ''βόμβα'' από την Κατερίνα! Ο Παύλος ξεκινάει πειραματική θεραπεία

Απόψε το βράδυ 3/3 θα προβληθεί το νέο συγκλονιστικό επεισόδιο για τη Famagusta. Ο Μάικλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς κάποια νέα στοιχεία για τον φόνο της Ελένης περιπλέκουν την κατάσταση. Την ίδια στιγμή δέχεται ένα ακόμα χτύπημα από ένα πρόσωπο που δεν θα περίμενε ποτέ να στραφεί εναντίον του.

Όσα θα δούμε απόψε 3/3 στη Famagusta

Ο χρόνος γυρίζει πίσω στο 1974 και βλέπουμε τη Χριστίνα και τον Αντρέα να ενημερώνονται πως το αγνοούμενο μωρό τους βρίσκεται στα χέρια ενός Τούρκου. Επιστρέφουμε όμως στο σήμερα, όπου ο κλοιός γύρω από τον Μάικλ σφίγγει συνεχώς, καθώς κάποια νέα στοιχεία για τον φόνο της Ελένης έρχονται στο φως. Την ίδια στιγμή, η Ιφιγένεια δίνει τον δικό της αγώνα για να πείσει τις κοινωνικές υπηρεσίες πως είναι κατάλληλη να έχει τη γονική επιμέλεια του γιου της.

Δείτε επίσης: Famagusta: Αυτό θα είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - «Ο Θοδωρής σκότωσε την Ελένη»

Στο μεταξύ ο Κλεάνθης ζητά δανεικά από τον Αντρέα για την πληρωμή της διατροφής στην πρώην γυναίκα του, Ηρώ. Την ίδια ώρα, ο Μάικλ βουτηγμένος στην έρευνά του, καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία από δύο ανθρώπους που βίωσαν εικονικές εκτελέσεις και γνώρισαν τις τουρκικές φυλακές, ενώ ταυτόχρονα μοντάρει την ιστορική άφιξη του Καραμανλή στην Ελλάδα, τον Ιούλιο του ’74. Παράλληλα, η Ιφιγένεια ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για την κατάσταση της υγείας του Παύλου, ενώ ο ίδιος ζει μια αξιοσημείωτη επαγγελματική επιτυχία.

Η σχέση του Μάικλ και της Κατερίνας διαλύεται σιγά-σιγά και ο Μάικλ όλο και απομακρύνεται από κοντά της. Της έχει ήδη μια φορά ζητήσει να γυρίσει πίσω στην Αγγλία, ενώ αρκετές είναι οι στιγμές που θέλει να μείνει μόνος του και τη διώχνει από κοντά του.

Δείτε επίσης: Famagusta: «Στο δικαστήριο θα δούμε ανατροπές...» - Η αποκάλυψη της Κοραλίας Καράντη για τον ρόλο της και την συνέχεια της σειράς

Σε μια τέτοια στιγμή η Κατερίνα ξεσπάει άσχημα και η αντίδρασή της δεν του αρέσει καθόλου. Αμέσως μετά, αποφασισμένος να συνεχίσει μόνος, ο Μάικλ απολύει την Κατερίνα. Εκείνη όμως, βαθιά πληγωμένη από τη στάση του καθώς πιστεύει ότι είναι άδικος απέναντί της καθώς τον έχει στηρίξει σε όλα, αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Με το μυαλό της θολωμένο από εκδίκηση, πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει ψέματα για τον Μάικλ σχετικά με τον φόνο της Ελένης. Ετσι, με αυτόν τον τρόπο καθιστά τον Μάικλ νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία.