Η γη της ελιάς (4/3): Ο Γιώργης δείχνει τον βίαιο χαρακτήρα του στην Δήμητρα - Σπάει πράγματα και της φωνάζει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (4/3): Ο Γιώργης δείχνει τον βίαιο χαρακτήρα του στην Δήμητρα - Σπάει πράγματα και της φωνάζει

Όπως είδαμε στην Γη της ελιάς, ο Παρασκευάς πάνω στην ένταση αποκαλύπτει άθελά του στην Ειρήνη πως είναι αδελφή με τον Φίλιππο. Το σοκ της κοπέλας είναι τεράστιο: «Τι είπες; Τι Μίλα, λέγε γιατί το είπες αυτό», τον πιέζει να της πει και εκείνος καταλαβαίνει πως έχει κάνει ανοησία.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 109

Επιστρέφοντας σπίτι το λέει στον Φίλιππο: «Εκανα μεγάλη βλακεία, θα έχεις δίκιο αν θυμώσεις, μπορείς να και με διώξεις θα το καταλάβω! Τσακώθηκα με την Ειρήνη και πάνω στα νεύρα μου της είπα ότι είστε αδέλφια», του λέει και ο Φίλιππος τον εκπλήσσει με την αντίδρασή του καθώς ήθελε να μιλήσει στην Ειρήνη και δεν τον άφηναν.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης θυμωμένος που η Ξένια τού άρπαξε το μωρό, απευθύνεται σε ντετέκτιβ για να τη βρει, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει και τη βόμβα που του ρίχνει η Ειρήνη: «Ο πατέρας μου είναι ο Στεφανέας, ο πατέρας του Φίλιππου. Το ξέρουν όλοι και ο Φίλιππος». Ο ισχυρός άντρας δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του και σπεύδει στη Χάιδω για να πάρει τις εξηγήσεις που θέλει.

Ο Παρασκευάς βρίσκεται στη μέση και ζητά συγγνώμη γι’ αυτό που έκανε, ενώ η Χάιδω πείθει τον Φίλιππο να τα αρνηθεί όλα: «Δεν θα το παραδεχτείς ποτέ! Θα πούμε ότι η Ειρήνη παρεξήγησε τα λόγια του Παρασκευά». Ομως, όταν ο Δημοσθένης φτάνει εκεί, ο Φίλιππος τα παραδέχεται όλα: «Η Ειρήνη είναι αδελφή μου».

Δείτε επίσης: H γη της ελιάς: Μένει έγκυος και κάνει διακοπή κύησης - Αποχωρεί από την Μάνη αγαπημένη πρωταγωνίστρια

Η Αμαλία με την Αθηνά καβγαδίζουν για ακόμα μια φορά, ενώ ο Παρασκευάς σε μία ευάλωτη στιγμή εξομολογείται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας. Η Αρετή συνεχίζει να είναι θυμωμένη με τον Τάσο και αποφασίζει να του κάψει τον φούρνο για να τον καταστρέψει και προμηθεύεται βενζίνη.

Στο μεταξύ, η Αθηνά σκέφτεται πολύ σοβαρά την πρόταση του Τζον να φύγουν στην Αμερική και το συζητάει με τη Φιλιώ, η οποία για άλλη μια φορά αντιδρά: «Δεν θέλω να φύγω από τη Μάνη και δεν θέλω να πάμε να ζήσουμε με αυτόν τον άνδρα! Εσύ αν θέλεις φύγε δεν με νοιάζει θα μείνω εδώ με την κυρία Μαργαρίτα», της λέει και η Αθηνά προσπαθεί να την ηρεμήσει: «Φιλιώ μου, ηρέμησε σε παρακαλώ! Μια κουβέντα κάνουμε, μην αντιδράς έτσι. Γνωρίζεις τι χώρα είναι η Αμερική; Εχεις πάει; Οχι, άρα μπορεί και να σου αρέσει. Μην είσαι αρνητική χωρίς να ξέρεις».