H γη της ελιάς: Μένει έγκυος και κάνει διακοπή κύησης - Αποχωρεί από την Μάνη αγαπημένη πρωταγωνίστρια

Αυτό είναι το τέλος της! Της αξίζει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H γη της ελιάς: Μένει έγκυος και κάνει διακοπή κύησης - Αποχωρεί από την Μάνη αγαπημένη πρωταγωνίστρια

Έγκυος θα μείνει κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς, Η γη της ελιάς. Ωστόσο, θα πάρει την απόφαση να πάει σε κλινική και να πραγματοποιήσει διακοπή κύησης, καθώς δεν θέλει να το κρατήσει αφού έχει άλλα σχέδια μελλοντικά για τη ζωή της σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα, θα αποχωρήσει για πάντα από την Μάνη μετά τα όσα βίωσε, αποχαιρετώντας όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ετοιμάζοντας βαλίτσες και παίρνοντας το αεροπλάνο για την Αμερική.

Αυτή η πρωταγωνίστρια αποχωρεί από την Γη της ελιάς

Η Δήμητρα λοιπόν θα καταλάβει ότι είναι έγκυος. Έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και φυσικά δεν αναφέρει τίποτα στον Κουράκο. Ο,τι κάνει το κάνει πίσω από την πλάτη του. Έτσι αποφασίζει να σιγουρευτεί ότι είναι αυτό που φοβάται. Και όντως κάνει εξέταση και βλέπει ότι περιμένει παιδί. Ωστόσο η Δήμητρα δεν έχει κανένα δίλημμα.

Δείτε επίσης: Εφιαλτικές στιγμές για τον Κωνσταντίνο - Τραγωδία για την Ισμήνη και την μικρή τους κόρη

Αυτό το παιδί δεν θέλει να το κρατήσει και έτσι αποφασίζει να μην το πει καν στον Κουράκο. Ωστόσο θα πρέπει να βρει κάποια δικαιολογία για να κάνει έκτρωση και τη βρίσκει: «Θα πρέπει να πάω για δύο ημέρες στην Αθήνα. Παντρεύεται μια φίλη μου και με κάλεσε να πάω στο μπάτσελορ που ετοιμάζει», του λέει και ο Κουράκος φυσικά δεν φέρνει καμία αντίρρηση, δεν θα μπορούσε άλλωστε...

Η Δήμητρα φεύγει και πηγαίνει στην Αθήνα όπου έχει δρομολογήσει να κάνει έκτρωση κρυφά απ’ όλους. Αφού κάνει την επέμβαση, γυρίζει πίσω στη Μάνη και αποφασίζει να μιλήσει ευθέως στον Κουράκο: «Θέλω να μιλήσουμε, έχω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό», αρχίζει να λέει και του αποκαλύπτει τι έχει συμβεί, με τον αστυνόμο να παθαίνει μεγάλο σοκ καθώς ήθελε να κρατήσουν το παιδί. Η σχέση τους θα περάσει κρίση, ωστόσο δεν θα είναι αυτός ο λόγος του τέλους...

Ο λόγος που φεύγει για την Αμερική η Δήμητρα

H γη της ελιάς Δήμητρα τέλος

Η Δήμητρα μιλάει λίγο αργότερα για μια ακόμα φορά με τον Κουράκο και του ανακοινώνει: «Θέλω να σου πω κάτι και δεν θέλω να το μάθεις από αλλού. Αποφάσισα να φύγω, Γιώργη. Εχω μια πρόταση να πάω στην Αμερική για να κάνω μετεκπαίδευση», του λέει και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο.

Δείτε επίσης: Τον θάβουν λίγο μετά το χωρισμό τους - Καίγεται ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Η απόφαση της Δήμητρας είναι ειλημμένη και μάλιστα έχει κανονίσει να φύγει πολύ σύντομα. Η μέρα φτάνει και η αστυνόμος αρχίζει να αποχαιρετά έναν-έναν τους γνωστούς και φίλους της. Η Μαρίνα πολύ συγκινημένη την αποχαιρετάει, αλλά το ίδιο και η Αλκμήνη και όλα τα κορίτσια που είχαν δεθεί τόσο καιρό. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος είναι στην κυριολεξία διαλυμένος και δίπλα του έχει τον Ορέστη, ο οποίος κάνει τα πάντα για να του συμπαρασταθεί. Η μέρα που η Δήμητρα πρέπει να εγκαταλείψει τη Μάνη φτάνει. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, αφήνοντας τον Γιώργη ψυχολογικά ράκος.

Με πληροφορίες Tv24/TvΣήριαλ