Η γη της ελιάς: Τον θάβουν λίγο μετά το χωρισμό τους - Καίγεται ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Αυτό είναι το τραγικό του τέλος

Η γη της ελιάς: Τον θάβουν λίγο μετά το χωρισμό τους - Καίγεται ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Μια νέα τραγωδία θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς, σύμφωνα με την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TiVi Σήριαλ. Συγκεκριμένα, ένας πρωταγωνιστής μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του θα βρει τραγικό θάνατο μέσα στο μαγαζί του έπειτα από φωτιά που θα ξεσπάσει.

Αυτός ο ηθοποιός στην Γη της ελιάς θα καεί ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Η Αρετή δεν έχει ηρεμήσει με την κοροϊδία του Τάσου, αλλά οι κατάρες και οι επιθέσεις που του έκανε της φαίνονται λίγες, πολύ λίγες. Το μίσος για τον Τάσο συνεχίζει να την τρώει: «Θα του βάλω φωτιά και θα τον κάψω», λέει συνέχεια. Και φαίνεται ότι σοβαρολογεί, καθώς όντως ετοιμάζεται να κάψει τον φούρνο του Τάσου και μάλιστα προμηθεύεται βενζίνη, αλλά η Ασπασία τής χαλάει τελικά τα σχέδια. Ωστόσο, μετά από δύο μέρες μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό.

Δείτε επίσης: Εφιαλτικές στιγμές για τον Κωνσταντίνο - Τραγωδία για την Ισμήνη και την μικρή τους κόρη

Η γη της ελιάς θάνατος

Η φωτιά είναι στον φούρνο του Τάσου, όπου έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής, τα οποία σβήνουν τη φωτιά, αλλά η καταστροφή είναι τεράστια και μάλιστα με θύμα τον Τάσο, που βρισκόταν μέσα στον φούρνο. Οι υποψίες όλων πέφτουν στην Αρετή, η οποία παντού έλεγε ότι θα τον κάψει. Η αστυνομία τη συλλαμβάνει σαν νούμερο ένα ύποπτη για τον εμπρησμό, αλλά και τη δολοφονία του Τάσου. Η Αρετή φωνάζει και χτυπιέται ότι δεν έβαλε αυτή τη φωτιά, αλλά η θέση της είναι πολύ δύσκολη και οδηγείται στο κελί.

Να σημειώσουμε πως παρόλο που απόψε Τετάρτη 21/2 δεν θα βγει στον αέρα του MEGA επεισόδιο λόγω του ότι θα προβληθεί αγώνας Champios Leauge, εμείς έχουμε σούπερ αποκλειστικά. Δείτε για παράδειγμα ποιο θα είναι το τέλος της Δήμητρας στην σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γη της ελιάς (1/3): «Σε τρώω στη μάπα γιατί είσαι η αδερφή του Φίλιππου» - Η Ειρήνη καταρρέει στο άκουσμα της αλήθειας

Η Γη της ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των ζευγαριών - Γάμοι, χωρισμοί και δολοφονίες

Η γη της ελιάς (29/2): «Έκανε την διαθήκη της και αφήνει σε εσένα όλη την περιουσία» - Πεθαίνει και την κληρονομεί

Η γη της ελιάς (28/2): «Κράτα το στόμα σου κλειστό για αυτό το θέμα» - Ανακαλύπτει πως έχουν παράνομο δεσμό

Η γη της ελιάς (26/2): Λίγο πριν την χωρίσει μαθαίνει πως πέθανε - Βαρύς θρήνος απόψε

Η Γη της Ελιάς: «Θα την τσακίσω!» - Ήταν έγκυος και έκανε έκτρωση! Ο θάνατος που την "χτυπά" λίγο πριν χωρίσει

H γη της ελιάς: Επεισοδιακός χωρισμός - Μαθαίνει για την απιστία της και την σέρνει στα δικαστήρια

Η Γη της Ελιάς: «Θα γίνει πανικός, αλλά η ιστορία του πραγματικού πατέρα της Ειρήνης θα...» - Το απίστευτο spoiler της Βάσιας Παναγοπούλου για την σειρά

Γη της Ελιάς: «Δεν θα βγεις ζωντανή από εδώ» - Σφαδάζει στα χέρια κακοποιών η Δήμητρα