Παγιδευμένοι (4/3): Ο Δημήτρης υπογράφει σιωπηλός την αίτηση διαζυγίου - Η καρδιά της Άννας "ραγίζει"

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (4/3): Ο Δημήτρης υπογράφει σιωπηλός την αίτηση διαζυγίου - Η καρδιά της Άννας

Στο σημερινό 4/3 επεισόδιο της σειράς Παγιδευμένοι, η Αννα προσπαθεί να εξασφαλίσει την αποφυλάκιση των δικών της μέχρι τη δίκη. Η Λίνα εξακολουθεί να κρύβεται. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας ψάχνουν με κάθε τρόπο να την βρουν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 39

Όταν αργότερα ο Δημήτρης συναντά την Αννα εκείνη του λέει: «Με την ειλικρίνειά σου, τη δικαιοσύνη και όλα όσα έχεις στο κεφάλι σου τιμωρείς εμένα και τις οικογένειές μας και τον καλύτερό σου φίλο. Ευχαριστώ που δίνεις δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο. Από εδώ και πέρα δεν υπάρχει κακό στον κόσμο» και φεύγει.

Παράλληλα ο Χατζής κάνει ό,τι μπορεί για να γλιτώσει τον Πάνο Βερβερίδη από την κατηγορία για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Θωμαΐδη. Η Αγγελική προσπαθεί να βγάλει άκρη με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας. Είναι πράγματι ένοχος ο Πάνος Βερβερίδης; Τα στοιχεία δείχνουν ακριβώς αυτό,αλλά δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει εύκολα συμπεράσματα γι’ αυτό ξεκινάει έρευνα. Η Αννα και ο Δημήτρης περνάνε δύσκολες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον, σε αντίθεση με τον Σταύρο και την Αγγελική, οι οποίοι διανύουν μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής τους.

Η μέρα της δίκης έχει φτάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο σπίτι του Σπύρου και βλέπει παραπάνω πιάτα στα πρωινά. Η Δάφνη ξαφνιάζεται. Καταλαβαίνει ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που βοήθησε στην απαγωγή της Λίνας και λέει στον Ανδρέα τις υποψίες του. Πάνε τότε ξανά μαζί στο σπίτι. «Αποκλείεται να το έκανε αυτό» του λέει ο φίλος του. Ο Δημήτρης χτυπάει την πόρτα και του ανοίγει η αδελφούλα του. Εκείνος ψάχνει το σπίτι. «Είναι εδώ η Λίνα;» ρωτάει τον πατέρα του και τη μικρή. Και οι δύο το αρνούνται. Την ίδια στιγμή η Λίνα εμφανίζεται μαζί με την Αννα στον Σταύρο.

Δείτε εδώ: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμων Κουρής: Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους - Σπάνια κοινή έξοδος για το ζευγάρι

Η δίκη ξεκινάει. Ο Δημήτρης που έχει επιστρέψει, παρακολουθεί. Η Αννα ζητάει να μάθει πώς ο Χατζής είχε τα πάντα σε σχέση με την δολοφονία του Ακη σε βίντεο. «Δεν σκόπευαν να τον σκοτώσουν αλλά να προστατεύσουν τους εαυτούς τους. Γι’ αυτό θέλω να τους δικαιώσετε» λέει απευθυνόμενη στην έδρα. Η απόφαση βγαίνει και όλοι αθωώνονται ,και η Λίνα. Αγκαλιάζονται και φιλιούνται από τη συγκίνηση.

Ο Δημήτρης και η Αννα είναι πληγωμένοι ο ένας από τον άλλο. Εκείνη παίρνει τη μεγάλη απόφαση και πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη: «Μπορούμε να το τελειώσουμε;» του λέει και του δίνει την αίτηση διαζυγίου. Εκείνος την υπογράφει σιωπηλός. Και οι δύο είναι καταρρακωμένοι και όταν μετά μένει ο καθένας μόνος του διαλύονται.

Δείτε εδώ το επεισόδιο της Τρίτης 5/3!