Η Γη της Ελιάς: «Πώς ακριβώς θεωρείται πρότυπο άνδρα αυτό το σούργελο;» - Πυρ και μανία στο twitter κατά του Κουράκου μετά την έκτρωση και τον χωρισμό με την Δήμητρα

Δεν είναι και ο πιο συμπαθής...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: «Πώς ακριβώς θεωρείται πρότυπο άνδρα αυτό το σούργελο;» - Πυρ και μανία στο twitter κατά του Κουράκου μετά την έκτρωση και τον χωρισμό με την Δήμητρα

Στο αποψινό (4/3) επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, η Δήμητρα προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής στον σύντροφό της, αστυνόμο Κουράκο. Πιο συγκεκριμένα, του αποκάλυψε πως είχε μείνει έγκυος και περίμενε το παιδί του, αλλά αποφάσισε - χωρίς να τον ενημερώσει - να κάνει έκτρωση, ενώ του ανακοίνωσε πως αποδέχθηκε την πρόσκληση που της έκαναν για να μετεκπαιδευτεί στο FBI και σύντομα θα ταξιδέψει για Αμερική.

Ήρθαν τα πάνω κάτω, λοιπόν, στη ζωή του Γιώργη και δεν ήξερε πως να το διαχειριστεί. Εκείνη του ζήτησε να μείνουν μαζί και να συνεχίσουν την σχέση τους από απόσταση, εκείνος αρνήθηκε και έτσι ήρθε το τέλος για τους δυο τους.

Δείτε επίσης: Τον θάβουν λίγο μετά το χωρισμό τους - Καίγεται ζωντανός μέσα στο μαγαζί του

Οργή στο twitter για τον αστυνόμο Κουράκο στη Γη της Ελιάς

Σε άλλη περίπτωση οι τηλεθεατές θα τα έβαζαν με την Δήμητρα και θα λυπούνταν για την κατάσταση του αστυνόμου, ωστόσο ο Κουράκος δεν είναι και ο πιο αγαπητός χαρακτήρας και έτσι το κοινό στο twitter τον "έκραξε" για άλλη μία φορά.

Spoiler - Πεθαίνει ο σύντροφός της και τα φτιάχνει με άλλον!

Μπορεί ο ρόλος του Φίλιππου Στεφανέα (Διονύση Παπανδρέου) περνώντας ο καιρός να μικραίνει ολοένα και περισσότερο, αφού στο τέλος της σεζόν θα έχει αποχωρήσει από την σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς” (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο που φεύγει από την σειρά), αντίθετα όμως θα μεγαλώνει ο ρόλος της Βασιλικής (Ιφιγένειας Τζόλα), αφού εκείνη μετά τον θάνατο του συζύγου της θα ερωτευτεί ξανά...

Ήδη βλέπουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες την αποστασιοποίηση και την επανάσταση του Φίλιππου που δείχνει αποφασισμένος να φύγει από την Μάνη και να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα και την αντίδραση της Βασιλικής που δεν θέλει να τον ακολουθήσει μαζί με το παιδί τους. Συμπαραστάτης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η νεαρή γυναίκα με τον άντρα της είναι πάντα ο Μιλτιάδης Λεοτσάκος (Νίκος Κοσώνας) επιστάτης στα κτήματα των Βρεττάκων, που δείχνει όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνει το ενδιαφέρον του για την Βασιλική.

Ο Μιλτιάδης από την πρώτη στιγμή έδειξε να εντυπωσιάζεται από εκείνη, αλλά προσπάθησε να κρύψει την έλξη του αυτή γνωρίζοντας ότι είναι παντρεμένη. Όμως όσο βλέπει τον Φίλιππο να απομακρύνεται από κοντά της τόσο την πλησιάζει περισσότερο δείχνοντας αρχικά τις φιλικές του διαθέσεις που στην συνέχεια θα αποδειχτεί ότι είναι περισσότερο ερωτικές...

Η Βασιλική από την Γη της ελιάς

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, στον τέταρτο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο έρωτας που θα απασχολήσει και θα αναστατώσει την Μάνη θα είναι αυτός του Μιλτιάδη και της Βασιλικής. Ο νεαρός άντρας μετά τον χωρισμό του με την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη) και την συχνή παρέα που κάνει με την Βασιλική, συνειδητοποιεί ότι από την πρώτη στιγμή ήταν ουσιαστικά ερωτευμένος μαζί της, αλλά δεν τολμούσε να της το εξομολογηθεί.

Όταν της κάνει ερωτική εξομολόγηση και εκείνη ανταποκρίνεται θα βρεθούν και οι δυο αντιμέτωποι με δυσάρεστες αντιδράσεις από την πλευρά των συγγενών τους – κυρίως από την μητέρα του Φίλιππου την Χάιδω (Στέλλα Φυρογένη) που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Φίλιππου, η Βασιλική βρήκε νέο σύντροφο και προβάλλει διάφορα εμπόδια στο ζευγάρι για να μην είναι μαζί.