Σασμός (5/3): Τρόμος για τον Παύλo - Δυστυχώς η Εύα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (5/3): Τρόμος για τον Παύλo - Δυστυχώς η Εύα...

Στο σημερινό 5/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Καλλιόπη που θα βρεθεί στον δρόμο της Μαρίνας τυχαία, θα τη συμβουλέψει να χειριστεί διαφορετικά το θέμα με τον Αντώνη και μάλιστα να του έχει εμπιστοσύνη καθώς το παρελθόν έχει δείξει πως πάντα δρα υπέρ των συγχωριανών του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 82

Η Μαρίνα θα ηρεμήσει φανερά από την κουβέντα τους, αλλά η γιαγιά Ειρήνη που θα μάθει για την συζήτηση τους θα αντιδράσει τονίζοντας της: «Μάλλον κάποιον από την φαμελιά της καλύπτει ο άνδρα σου και γι αυτό ήταν τόσο συμπονετική Μαρίνα μου». Η νύφη της όμως θα αντιδράσει ξανά: «Πότε επιτέλους θα δεχτείς πως με αυτούς τους ανθρώπους έχουμε γίνει οικογένεια; Η Αργυρούλα μας θα παντρευτεί τον Αστέρη, γέννησε το παιδί του και εσύ επιμένεις να έχεις μένος απέναντι τους. Επιτέλους για το καλό όλων μας, πρέπει να κάνεις λίγο πίσω μάνα», θα τη πει.

Δείτε επίσης: Σασμός: Τραγικές στιγμές για τον μικρό Πετρή - Αρρωσταίνει βαριά και μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει

Στο μεταξύ, η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό αφού την ενημερώνουν πως πρέπει να βρεθεί ξανά στο γραφείο του Χρήστου Γιακωβάκη, ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. Ολα θα ξεκινήσουν την στιγμή που ο Χρήστος θα τον κατηγορήσει για την κάλυψη του θανάτου του Οδυσσέα Τουσουνίδη, όμως εκείνος θα καταφέρει να μην κινήσει τις υποψίες του εισαγγελέα προς το παρόν.

«Γιατί επιμένετε να λέτε ότι ο Οδυσσέας έχει πεθάνει; Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη στιγμή που πτώμα δεν έχει βρεθεί. Τα στοιχεία έδειξαν πως ο άνδρας αυτός έφυγε μακριά καθώς είχε σημαντικές διαφορές με τον Ευθύμη», θα του πει και ο Γιακωβάκης θα τον ενημερώσει πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει και πως θα συζητήσουν για αυτή εκτενέστερα σε βάθος χρόνου. Λίγο πριν φύγει από το γραφείο του, θα του πει και για την επιχείρηση στο βουνό που οργανώνει, χωρίς όμως να του δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τη στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε με πρωταγωνιστή τον αδελφό του, ο Μαθιός κατηγορεί ξανά τον Φαρμάκη στην Εύα, δίνοντας της έτσι την βεβαιότητα πως εκείνος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του αδελφού της.

Με ένα τελείως απρόσμενο τρόπο, η Θοδώρα μαθαίνει ότι η Εύα έχει κανονίσει ραντεβού με τον Γιώργο και τρελαίνεται. Ο λόγος που στην πραγματικότητα ο αστυνόμος βγαίνει με την Εύα είναι για να επιβεβαιώσει τις σκέψεις του ότι είναι αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη. Η Θοδώρα αυτό όμως δεν το γνωρίζει και λίγο αργότερα, φτάνει στο αστυνομικό τμήμα λέγοντας πως της κλέψανε την τσάντα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα ένιωσα όμορφα» - Η γνωριμία του Αστέρη με μελαχρινή που μετατρέπεται σε έρωτα

Ο Γιώργος και ο Μύρωνας κάνουν τα πάντα για να αισθανθεί καλύτερα η κοπέλα και μάλιστα ο πρώτος αναλαμβάνει να την πάρει στο σπίτι του να ηρεμήσει για να μην μάθουν οι γονείς της τι συνέβη και ανησυχήσουν. Το ραντεβού του με την Εύα αναβάλλεται, μόνο που η αδελφή του Ευθύμη που καταλαβαίνει πως πίσω από όλα κρύβεται η Θοδώρα αποφασίζει να χειριστεί αλλιώς την κατάσταση. «Πρόσεξε Θοδώρα γιατί δεν έχω μάθει να χάνω», θα της πει όταν την δει να βγαίνει από το σπίτι του Γιώργου. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος στριμώχνει τη Βασιλική για τη σχέση που είχε με τον Στεφανή, ενώ της ζητά να ενημερώσει τον Μαθιό ότι τον περιμένει στο γραφείο του, μαζί με τα σημειώματα του μασκοφόρου.

Ο Παντελής παραδίδεται στις τύψεις ύστερα από την κουβέντα του με τον εισαγγελέα, θεωρώντας ότι αυτός κίνησε τις υποψίες του Χρήστου εναντίον του Μαθιού και υπόσχεται να μην ανοίξει ποτέ ξανά το στόμα του. Την ίδια στιγμή, η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδερφού της. Τυφλωμένη από μίσος, αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωσή του και ζητά από τον Τηλέμαχο να έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που έκανε τις σκοτεινές δουλειές του Αντρέα.