Γη της Ελιάς – Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει: «Με πέρασαν για τον Χαβιέρ Μπαρδέμ στη Μαδρίτη!»

Η μέρα που αποκλείστηκαν στα γυρίσματα, και ο θάνατος του τηλεοπτικού γιου τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς – Ο Κούλλης Νικολάου αποκαλύπτει: «Με πέρασαν για τον Χαβιέρ Μπαρδέμ στη Μαδρίτη!»

Ο Κούλλης Νικολάου και η Βάσια Παναγοπούλου μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Πέννυ Γιαννοπούλου για όμορφες και δύσκολες στιγμές από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Την παράσταση έκλεψε η σκηνή του γυρίσματος με τον θάνατο τηλεοπτικού τους γιου, η μέρα που αποκλείστηκαν στη μέση του πουθενά, αλλά και όταν ορισμένες Ισπανίδες πέρασαν τον τηλεοπτικό «Δημοσθένη» για τον Χαβιέρ Μπαρδέμ.

«Το ταξίδι στην Ισπανία ήταν μια πολύ ευχάριστη στιγμή της δουλειάς μας βέβαια ξεπατωθήκαμε στον ποδαρόδρομο. Πολλές ώρες περπάτημα, μην νομίζει κανείς ότι πήγαμε αραχτοί να επισκεφτούμε τη Μαδρίτη! Το πιο αστείο ήταν στην τελευταία μέρα των γυρισμάτων που πήραμε το τελεφερίκ για να πάμε σε ένα ψηλό σημείο για πλάνα. Ήταν το τελευταίο! Ο Κούλλης κι ο Αντρέας προσπαθούσαν να βρουν ταξί και να εξηγήσουν πού είμαστε γιατί ήμασταν στη μέση του πουθενά. Στον δρόμο φώναζαν στον Κούλλη Νικολάου ότι είναι ο Χαβιέ Μπαρδέμ. Του έμεινε το παρατσούκλι και τον φωνάζαμε “Χαβιέ” στο γύρισμα», είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς – Άντζελα Γκερέκου: Μιλάει για την πρόταση γάμου του Τζον στην Αθηνά και για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Από την πλευρά του, ο Κούλλης Νικολάου συμπλήρωσε: «Πήγαμε εκεί 20 άτομα ηθοποιοί και συνεργείο και δεν υπήρχε τρόπος να φύγουμε. Μετά από ώρες τα καταφέραμε. Οι λύκοι δεν μας έφαγαν! Σε μια πλατεία της Μαδρίτης κάποιες κυρίες διέκοψαν τρεις-τέσσερις φορές το γύρισμα, μου έλεγαν στα ισπανικά ότι είμαι ο Χαβιέ Μπαρδέμ κι εγώ τους έλεγα ότι δεν είμαι!».

Η σκηνή στη Γη της Ελιάς με τον θάνατο του γιου του Κούλλη Νικολάου ήταν η δυσκολότερη

Ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε επίσης: «Η πιο δύσκολη στιγμή στη Γη της Ελιάς ήταν όταν έπρεπε να δολοφονηθεί ο γιος μου μπροστά στα μάτια μου. Είπα στον Αντρέα ότι δεν μπορεί να είναι άηχο αυτό το πράγμα από πλευράς μου, έπρεπε να υπάρχει αυθεντικότητα στον τρόπο που με έσφιγγαν τα σχοινιά και το σελοτέιπ. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός ότι μπορεί να πνιγώ από το σάλιο μου και να μείνω στον τόπο. Στην σκηνή θα έπρεπε οι απαγωγείς να βγάλουν τα σελοτέιπ από το στόμα μου, έβγαιναν μαζί τούφες από τα μαλλιά μου και από τα μούσια μου».

Κλείνοντας η Βάσια Παναγοπούλου έδωσε τη δική της πλευρά από την ίδια σκηνή: «Ήταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι, και με βοήθησαν κι εμένα να συγκεντρωθώ. Μετά το γύρισμα δεν ήθελα και δεν μπορούσα να μιλήσω σε άνθρωπο, είχα πρηστεί απ' το κλάμα. Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου, είχα παραμορφωθεί»