Ο παράδεισος των κυριών (7/3): «Μόλις βγει το διαζύγιο αμέσως θα σε πάω στην εκκλησιά» - Της κάνει πρόταση γάμου ενώ περιμένουν το παιδί τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (7/3): «Μόλις βγει το διαζύγιο αμέσως θα σε πάω στην εκκλησιά» - Της κάνει πρόταση γάμου ενώ περιμένουν το παιδί τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 7/3 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών που προβάλλεται στον ALPHA, μετά το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξαν Αμαλία και Ντίνος. Και οι δυο νιώθουν πως το έχουν μετανιώσει... ή μήπως όχι;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 103

Η Αμαλία δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνο το παθιασμένο φιλί και γεμάτη ενοχές, ανακοινώνει στον Ντίνο: «Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Σκέφτομαι να φύγω από τον “Παράδεισο”». Παράλληλα, η Στέλλα επιμένει να μένει στο σπίτι των Μπουραντάδων και απειλεί τη Βικτώρια: «Αν δεν με βοηθήσεις, έχω τρόπο να σε καταστρέψω», είναι τα λόγια της.

Η κατάσταση για την Αμαλία γίνεται όλο και πιο δύσκολη μετά από αυτό που συνέβη με τον Ντίνο και η συμπεριφορά της είναι εντελώς παράξενη, κάτι που ο Σίμος παρατηρεί και μάλιστα προσπαθεί όσο μπορεί να σταθεί δίπλα της, αλλά δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει.

Η Στέλλα παίζει όλα της τα χαρτιά ώστε να διεκδικήσει τη διαμονή της στο σπίτι των Μπουραντάδων, ενώ ο Χριστόφορος δίνει νέο τελεσίγραφο στη Γεωργία για το παιδί και την κηδεμονία… Ετσι η Γεωργία μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει με τη δίκη, δέχεται και ζητάει από τον Πάρη διαζύγιο, ώστε να μπορέσει να κρατήσει το παιδί της. Οσο κι αν προσπαθεί ο Πάρης να της αλλάξει γνώμη δεν τα καταφέρνει και ο χωρισμός του ζευγαριού είναι γεγονός.

Δείτε εδώ πρώτοι το επεισόδιο της Παρασκευής 8/3!

«Είναι κρυφά μαζί» - Μιράντα και Σίμος μαθαίνουν για την κρυφή συνάντηση Αμαλίας και Ντίνου

Λίγο μετά το γάμο της στον Παράδεισο των κυριών, η Αμαλία μαθαίνει κάποια πράγματα που κλονίζουν την εμπιστοσύνη της στον Σίμο και ταυτόχρονα τη φέρνουν πιο κοντά με τον Ντίνο, δημιουργώντας τα πρώτα σύννεφα στον έγγαμο βίο της.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Μόλις ο Πάρης μαθαίνει από τον Χρήστο ότι ο Σίμος και η Βικτώρια είναι υπεύθυνοι για τη φωτιά στον «Παράδεισο», πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο για να του αποκαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του «Παραδείσου»… Ο Ντίνος τον ακούει έκπληκτος, αλλά δυσκολεύεται πολύ να το πιστέψει. Στη συνέχεια ο Ντίνος μιλάει για όλα όσα του είπε ο Πάρης στην Αμαλία και οι πρώτες σκιές στη σχέση της Αμαλίας και του Σίμου διακρίνονται στον ορίζοντα… Παράλληλα, ο Ντίνος αρχίζει να ψάχνει, καθώς αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Πάρης, το οποίο σχετίζεται με τον «Παράδεισο», τον έχει βάλει σε σκέψεις.

Την ίδια στιγμή η Αμαλία αρνείται να δεχτεί όσα της εκμυστηρεύτηκε ο Ντίνος: «Αποκλείεται, δεν μπορώ να το πιστέψω; Γιατί να το κάνει αυτό ο Σίμος, δεν είχε κανένα λόγο. Δεν μπορεί, όλα αυτά είναι απλές συμπτώσεις», υποστηρίζει. Ωστόσο ο Ντίνος επιμένει: «Αραγε σύμπτωση είναι ότι ο Ρένος έκαψε τον “Παράδεισο” και αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος, σαν από μηχανής Θεός, για να τον αναγεννήσει;», της επισημαίνει και η Αμαλία του λέει: «Ντίνο, δεν μπορούμε να τα συζητάμε αυτά εδώ μέσα. Θα έρθω από το σπίτι σου καλύτερα».

Λίγο αργότερα η Αμαλία αναγκάζεται να πει ψέματα στον Σίμο για να μπορέσει να ερευνήσει το παρελθόν του: «Μετά τη δουλειά λέω να πάω από τη Γεωργία να τη δω, να δω και το μωρό», του εξηγεί, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφή τη συνάντησή της με τον Ντίνο, αλλά εντελώς τυχαία ο Σίμος θα το ανακαλύψει, καθώς τηλεφωνεί ο οδηγός του ταξί που είχε καλέσει η Αμαλία για να επιβεβαιώσει τη διεύθυνση που θέλει να την πάει. Ετσι ο Σίμος που ξέρει πού μένει ο Ντίνος, καταλαβαίνει ότι πάει να τον συναντήσει.

Ο παράδεισος των κυριών ALPHA

Στο μεταξύ ο Σίμος λέει στη Μιράντα: «Η Αμαλία μού είπε ψέματα και πήγε κρυφά να συναντήσει τον Ντίνο. Πιστεύω ότι είναι κρυφά μαζί». Η Μιράντα την επόμενη μέρα προσπαθεί να ψαρέψει τον Ντίνο για ποιο λόγο βρέθηκαν, αλλά ο Ντίνος, που δεν καταλαβαίνει, της λέει: «Μιράντα, η Αμαλία την ημέρα του γάμου της φόρεσε το μενταγιόν που της είχα χαρίσει, μόνο και μόνο για να αισθανθεί ότι έχει κάποιον κοντά της».

Την ίδια στιγμή ο Σίμος στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τον λόγο που η Αμαλία του είπε ψέματα το προηγούμενο βράδυ, πέφτει πάνω σε αλήθειες που θα τον κλονίσουν βαθιά, καθώς η Αμαλία του αποκαλύπτει: «Σίμο, έχω μάθει όλη αλήθεια. Εμαθα ότι εσύ είσαι ο υπεύθυνος για τον φόνο της Νέλλυς, αλλά και για τον εμπρησμό στον “Παράδεισο” και επίσης έμαθα ότι είσαι γιος της Βικτώριας. Σε έκανε με κάποιον Εβραίο στρατιώτη», του αποκαλύπτει και ο Σίμος παθαίνει σοκ. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη ζωή τους και κυρίως στον γάμο τους, καθώς οι αποκαλύψεις θα φέρουν τους πρώτους δυνατούς τριγμούς!