Έρωτας Φυγάς (7/3): Τροχαίο για τον Μάρκο - Χτυπάει με το αμάξι σε μια κολώνα και χαροπαλεύει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (7/3): Τροχαίο για τον Μάρκο - Χτυπάει με το αμάξι σε μια κολώνα και χαροπαλεύει

Απόψε 7/3 στον Έρωτα Φυγά, ο Μάρκος θα πάθει ένα συγκλονιστικό τροχαίο. Θα πέσει με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του πάνω σε μια κολώνα και θα τον βρει η Αλεξάνδρα με τον Ιάσονα που θα περνάνε από το σημείο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 86

Ο Κοντογιάννης γίνεται ο ήρωας της ημέρας αφού καταφέρνει και φέρνει τη Ρηνιώ και το Γιωργάκη σώους στο αρχοντικό. «Κορίτσι μου. Δεν ξέρεις πόσο ανησύχησα. Πήγα να πεθάνω από την αγωνία μου» της λέει η Γεωργία μόλις τη βλέπει και πέφτει στην αγκαλιά της. «Αμ εγώ. Δεν με χώραγε ο τόπος αδελφούλα μου», συμπληρώνει ο Στρατής, ενώ και η Βάσω πάει τρέχοντας να την αγκαλιάσει. Ο Νικόλας που κι εκείνου του έφυγε η μισή ζωή με όσα έγιναν, τρέχει να τη βρει.

Ο Γιωργάκης παραδίνεται κι εκείνος στον Μάρκο που πάει να τρελαθεί από τη χαρά του. Ομως ο Κοντογιάννης στη δική του περίπτωση περιμένει το… αντάλλαγμα που είχε ζητήσει από τον Μάρκο. «Εγώ κράτησα το λόγο μου. Σου τους έφερα όπως στο υποσχέθηκα. Ζωντανούς και σώους. Ελπίζω να κρατήσεις κι εσύ τον δικό σου», είναι τα λόγια του. Ωστόσο ζητά απ’ το Μάρκο να του το ξεπληρώσει μ’ ένα φόνο. «Θα σου στείλω νέα μου», του αναφέρει φεύγοντας.

Δείτε επίσης: Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές της σειράς, Έρωτας Φυγάς - Η ανακοίνωση της Ντάνης Γιαννακοπούλου

Ο Κοντογιάννης πάει και βρίσκει την Ελπίδα. «Να φανταστώ δεν με περίμενες», της λέει. «Τι θέλεις εσύ εδώ;», του απαντάει εκείνη τρομαγμένη. Τότε εκείνος δεν διστάζει να την απειλήσει αφού η γυναίκα γνωρίζει πολλά για εκείνον, τις βρωμοδουλειές του και τους φόνους που έχει κάνει. Φυσικά η Ελπίδα του λέει ότι θα κρατήσει το στόμα της κλειστό. Στο μεταξύ, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα αποφασίζουν ν’ αποποιηθεί εκείνη την κληρονομιά και κάνουν πανευτυχείς όνειρα για το μέλλον.

«Νομίζω ότι αν δεν δεχτώ θα με κρατήσει για πάντα δέσμια στο Κιάρι κι εγώ δεν θέλω πια να έχω σχέση με αυτό. Μόνο εσύ εγώ και τα παιδιά μας έχουν σημασία. Τίποτα άλλο», του λέει τρυφερά. «Ναι αγάπη μου. Μόνο οι δυο μας. Δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά τους. Φτάνει να είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Αλλωστε δεν μας λείπει τίποτα», είναι και τα δικά του λόγια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν η Ευγενία είναι ράκος από τον θάνατο της Νότας και μοιάζει να έχει παραιτηθεί απ’ όλα. «Τι θα κάνω μόνη μου; Θεία μου πού με άφησες; Δεν έχω κανέναν πια. Μόνο εσένα είχα», μονολογεί μέσα στα αναφιλητά της.

Η Αννα κρατά ένα φάκελο που της έδωσε η Δήμητρα και πρέπει να παραδώσει σε ασφαλή χέρια. Ομως, η αποστολή της δεν πάει όπως το περίμενε. Τα πολλά πήγαινε-έλα στην Κηφισιά όπου ζει η Μαργέτα την έκαναν στόχο. Ετσι η κοπέλα εντοπίζεται από ασφαλίτες τη στιγμή που έχει στα χέρια της το φάκελο.

Δείτε επίσης: «Μητέρα;» - Η Μαργέτα επιστρέφει ζωντανή και "διαλύει" τους πάντες

Την ίδια ώρα, η Μαργέτα ανησυχεί μήπως ο Στέφανος σκοτώσει τους τραμπούκους που έπιασε, και μπλέξει χειρότερα. «Μην ανησυχείτε. Ξέρει τι κάνει ο κ. Στέφανος», της λέει ο Θύμιος, αλλά εκείνη δεν έχει ησυχία. «Βρίσκεται ήδη σε μεγάλους μπελάδες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αστειεύονται. Αν τους σκοτώσει δεν θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί. Θα ζητήσουν εκδίκηση και δεν θα μείνουν μόνο σε αυτόν», λέει και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος χαίρονται τον έρωτά απαγκιστρωμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος. Απολαμβάνουν την ελευθερία τους και δεν δίνουν σημασία στα λόγια του κόσμου. Ο Ιάσονας προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του και η Ευγενία να μαζέψει τα συντρίμμια της. Μία μέρα που βρίσκεται με τον Στεφανάκο στο σπίτι του Παράσχου συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός που θα προκαλέσει ντόμινο καταστάσεων.

Της πέφτει το παιδί από τον καναπέ. Τρομοκρατημένη τηλεφωνεί στον Μάρκο που είναι στο εργοστάσιο, λέγοντάς του ότι το παιδί τους έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και ότι το πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος παίρνει το αμάξι και τρέχει να τους βρει. Ομως καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο του αμαξιού. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας έχει πάει να πάρει την Αλεξάνδρα για να την πάει στο Κιάρι να δει την μικρή Μυρσίνη. Ξαφνικά βλέπουν το αυτοκίνητό του Μάρκου αναποδογυρισμένο και τον ίδιο τραυματισμένο. Αμέσως τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Δείτε επίσης: Ο ένας πεθαίνει και ο άλλος την παρατάει για άλλη γυναίκα - Η τραγική κατάληξη της Αλεξάνδρας