Ο παράδεισος των κυριών (8/3): «Μήπως μου λες ψέματα για την εγκυμοσύνη;» - Η πλεκτάνη της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (8/3): «Μήπως μου λες ψέματα για την εγκυμοσύνη;» - Η πλεκτάνη της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Στο σημερινό 8/3 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, μια ψεύτικη εγκυμοσύνη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ από την άλλη ο Πάρης χάνει τα πάντα από τη ζωή του. Τέλος, η Βικτώρια προσπαθεί με ότι όπλα διαθέτει να απομακρύνει την Βικτώρια από τον Χριστόφορο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 104

Ο Σίμος εκπλήσσεται με την επιθυμία της Αμαλίας να αποχωρήσει από τον «Παράδεισο», αλλά δεν διαφωνεί μαζί της. Πηγαίνει αμέσως στο γραφείο τού Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της Αμαλίας και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του. Κι ενώ λίγο καιρό πριν ο Ντίνος ήταν αυτός που ζητούσε να αποκτήσει ολόκληρο τον «Παράδεισο», τώρα μια τέτοια απόφαση σημαίνει πως θα χάσει από τη ζωή του την Αμαλία.

Η Βικτώρια εδώ και καιρό δεν βλέπει με καλό μάτι τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Χριστόφορο και τη Μιράντα και αποφασίζει να επιστρατεύσει τα μεγάλα της όπλα για να τους απομακρύνει. Το σχέδιό της είναι να βάλει λόγια στην Αμαλία, ώστε να πείσει τον Χριστόφορο ότι δεν είναι σωστό και δεν θέλει να κάνει σχέση με τη μητέρα της.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 11/3

Επεισόδιο 105. Μια παραίτηση, θα φέρει μεγάλη αναταραχή στον Παράδεισο... Ψάχνουν, όλοι, να βρουν τον αληθινό λόγο που οδήγησε τα πράγματα σ' αυτή την απόφαση... Ο Βύρωνας, πηγαίνει και βρίσκει τον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας...

Ο Πάρης, απαρηγόρητος, είναι κλεισμένος στο δωμάτιο του. Τότε, η Όλγα και ο Αποστόλης, αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους... Ο Σωτήρης, έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας... Όταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πάνε για άλλη μια φορά στον τόπο του εγκλήματος, θα μείνουν σοκαρισμένοι, μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν...