Έρωτας Φυγάς (8/3): «Αυτός ο Θεός μου χρωστάει δεν θα μου τον πάρει» - Η Αλεξάνδρα θρηνεί τον Μάρκο στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (8/3): «Αυτός ο Θεός μου χρωστάει δεν θα μου τον πάρει» - Η Αλεξάνδρα θρηνεί τον Μάρκο στο νοσοκομείο

Σοκαριστικό είναι το σημερινό 8/3 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς. Ο Ιάσονας μεταφέρει τον Μάρκο στα χέρια στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει στην τραγωδία που ζει για πολλοστή φορά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 87

Ο Μάρκος χαροπαλεύει για ώρες στο χειρουργείο και ο Κοντογιάννης βάζει φιτιλιές στον Στέφανο πως δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά για προσχεδιασμένη δολοφονία. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί μάταια να αποσπάσει κάποια πληροφορία για την υγεία του Μάρκου, η Μαργέτα στην Αθήνα παλεύει με τις ενοχές της για όσα τους είχε κάνει στο παρελθόν, ενώ οι υπόλοιποι στέκουν βουβοί έξω απ' το θάλαμο του Μάρκου, με την ελπίδα ότι οι προσευχές τους θα εισακουστούν...

Δείτε επίσης: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρωταγωνίστρια του Έρωτα Φυγά - Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται μετά το θάνατο του Μάρκου - Μιλάει μόνη της και βλέπει το φάντασμά του

Ολοι προσπαθούν να συνέλθουν από τον χαμό του Μάρκου, αλλά η Αλεξάνδρα δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα το γεγονός του θανάτου του και ο Ιάσονας ανησυχεί για εκείνη αφού τη βλέπει να χάνει το μυαλό της.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Η Αλεξάνδρα είναι ακόμη συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός και δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ευτυχία τής έφυγε μέσα από τα χέρια. Τη στιγμή που σχεδίαζαν το μέλλον τους με τα παιδιά τους, όλα χάθηκαν έτσι ξαφνικά, σαν η μοίρα να μην τους ήθελε να είναι μαζί. Η κοπέλα δεν βρίσκει πουθενά παρηγοριά, παρά μόνο στον τάφο του αγαπημένου της. Καθημερινά πηγαίνει στο μνήμα του με τις ώρες. Κλαίει και του μιλάει. Ομως κάποια στιγμή αρχίζει να τον βλέπει μπροστά της. «Αγάπη μου; Νόμιζα πως σε έχασα για πάντα. Γιατί με άφησες;», του λέει αλλά εκείνος χάνεται. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο μία φορά και η Αλεξάνδρα αρχίζει να έχει οράματα.

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος αφήνει στο πόδι του στο εργοστάσιο τον Φάνη και τον Νικόλα. «Εσείς θα είστε από εδώ και πέρα τα μάτια και τα αυτιά μου. Σας έχω εμπιστοσύνη. Φροντίστε να μη με διαψεύσετε. Θα φύγω. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω», τους λέει και ετοιμάζεται να πάει να βρει καταφύγιο στην Αθήνα, στην αγκαλιά της Μαργέτας. Δεν αντέχει άλλο να μένει στη Μεσσήνη, αφού τα πρόσφατα γεγονότα τον έχουν πληγώσει πολύ. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχασε για μια ακόμη φορά την οικογένειά του. Ο Ιάσονας με τη σειρά του έχει αναθεωρήσει τη στάση ζωής του, ενώ είναι κοντά στην Αλεξάνδρα σε ό,τι χρειαστεί. «Σκέφτομαι να πάρω τον Γιωργάκη και να φύγω από το Κιάρι», του αναγγέλλει εκείνη και ο Δεμερτζής απογοητεύεται καθώς θέλει να μείνει κοντά του για συντροφιά. «Αστην. Είναι νωρίς ακόμη. Είναι βαθιές οι πληγές της. Μην επιμείνεις», τον συμβουλεύει η Ουρανία.