Η γη της ελιάς (8/3): Η Αριάδνη "σπάει" ψυχολογικά - Παίρνει φωτιά και καίγεται ζωντανός

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (8/3): Η Αριάδνη

Τα πάνω κάτω έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς που παίζει στο MEGA για τρίτη τηλεοπτική χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Όπως θα δούμε, ο φούρνος του Τάσου παίρνει φωτιά με αυτόν μέσα, ενώ από την άλλη η Αριάδνη έχει "σπάσει" μετά το χωρισμό της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 112

Η Αριάδνη καταρρακώνεται από τον χωρισμό της με τον Χρήστο, ενώ εκείνος δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη του στην Αφροδίτη προκειμένου να απαλλαγεί από τις τύψεις. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να μη γράψει το σπίτι στην Ασπασία για να την τιμωρήσει κι εκείνη προχωράει στο διαζύγιο με αντιδικία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά.

Ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα. Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει». Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό - δείτε εδώ ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Τάσου και την πλεκτάνη που έχει στηθεί.

Το τραγικό τέλος της Χάιδως

Πολλές και συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην αγαπημένη σειρά του Mega “Γη της ελιάς” στον επόμενο κύκλο. Η είδηση όμως που θα σοκάρει και θα ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και την ζωή της Μάνης θα είναι η δολοφονία του Φίλιππου Στεφανέα (Διονύση Παπανδρέου) αλλά και η αντίδραση αμέσως μετά της μητέρας του Χάιδως.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youweekly.gr η Χάιδω Στεφανέα (Στέλα Φυρογένη) βλέποντας ακόμα ένα παιδί της να δολοφονείται, μετά την κηδεία του, αποφασίζει να κλειστεί σε μοναστήρι. Μαζεύει τα πράγματά της, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και εξαφανίζεται από όλους. Μάταια την αναζητούν η χαροκαμένη νύφη της Βασιλική (Ιφιγένεια Τζόλα) αλλά και ο σύντροφός της Λυκούργος (Γιώργος Παρτσαλάκης). Περνώντας οι μέρες κάποιος τους ενημερώνει ότι βρίσκεται κλεισμένη σε μοναστήρι και πηγαίνουν να την βρουν, προκειμένου να την πείσουν να γυρίσει πίσω, εκείνη όμως δεν δείχνει διατεθειμένη να επιστρέψει στην κοσμική ζωή της Μάνης.

Η Χάιδω Στεφανέα απομονωμένη μαζί με τις μοναχές προσπαθεί να βρει την γαλήνη της ψυχής της με την προσευχή και νιώθει ότι εξαιτίας των αμαρτιών που κουβαλάει πληρώνει και το ανάλογο τίμημα με τα παιδιά της. Συνταρακτική θα είναι όπως λέγεται η σκηνή με τον Λυκούργο που χρησιμοποιεί όλα τα επιχειρήματά του προκειμένου να την τραβήξει από την Μονή, θα φύγει όμως άπραγος, ακούγοντάς την να του λέει: «Εγώ ήμουνα εκείνη που πείραξα κάποιους και το πλήρωσα ακριβά, ο Φίλιππος δεν πείραξε κανέναν, τι φταίει να πληρώσει;»

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς spoiler: Πεθαίνει ο σύντροφός της και τα φτιάχνει με άλλον!

Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Η Χάιδω κλείνεται σε μοναστήρι!

Η μεγάλη απόφαση της Χάιδως να κλειστεί σε μοναστήρι έχει ταράξει την κοινωνία της Μάνης. Η Βασιλική προσπαθεί να σώσει ότι έχει αφήσει πίσω ο άντρας της και η πεθερά της και μέσα από τα συντρίμμια να ξεκινήσει μια νέα ζωή και να στηριχτεί στα δικά της πόδια. Είναι εκείνη που θα αναλάβει τα κτήματα και θα προσπαθεί να ισορροπήσει την δική της ζωή με την κόρη της χωρίς καμία άλλη βοήθεια. Πολλές φορές επισκέπτεται την πεθερά της μήπως και καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, η Χάιδω όμως δεν συγκινείται ούτε από την προσπάθεια αυτή και δεν την αγγίζει τίποτα, ούτε ακόμα και η εγγονή της που της έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Χάιδω προσεύχεται και μένει στο Μοναστήρι, μέσα σε ένα κελί κλείνει τις μαύρες σκέψεις και την θλίψη της, προσεύχεται νυχθημερόν και ο έξω κόσμος δείχνει ότι δεν την γεμίζει πια...