Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η γυναίκα σου δεν ήταν ποτέ έγκυος» - Ένα πτώμα, η "σκοτεινή" βιντεοκασέτα και η νύχτα πάθους

Οι εβδομαδιαίες (11-15/3) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Η γυναίκα σου δεν ήταν ποτέ έγκυος» - Ένα πτώμα, η

Ο Σωτήρης κάνει τα πάντα προκειμένου να αποδείξει ότι πίσω από τους φόνους της Λιζέτας και του Αγη κρύβεται η Βικτώρια στα ολοκαίνουρια επεισόδια του Παράδεισου των Κυριών, ενώ ο Χριστόφορος παραδίδει στην αστυνομία ένα φιλμ που γίνεται η αφορμή να ξεκινήσουν έρευνες εκ νέου.

Οι εβδομαδιαίες (11-15/3) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 11/3 Επεισόδιο 105

Μια παραίτηση θα φέρει μεγάλη αναταραχή στον «Παράδεισο» κι αυτή είναι της Αμαλίας. Ολοι ψάχνουν να βρουν τον αληθινό λόγο που οδήγησε τα πράγματα σ’ αυτή την απόφαση, αλλά εκείνη δεν τον λέει σε κανένα. Την ίδια στιγμή ο Βύρωνας πηγαίνει στον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας, που του αποκαλύπτει: «Η γυναίκα σου δεν ήταν ποτέ έγκυος και ούτε ήθελε να αποκτήσει παιδί». Εκείνος σοκάρεται και δεν πιστεύει την πλεκτάνη που του έστησε.

Στο μεταξύ ο Πάρης, απαρηγόρητος από τον χωρισμό του με τη Γεωργία, είναι κλεισμένος στο δωμάτιό του. Τότε, η Ολγα και ο Αποστόλης αποφασίζουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους. «Πρέπει να μιλήσουμε στον Χριστόφορο να πάρει πίσω την απόφασή του για την επιμέλεια του παιδιού», λέει η Ολγα κι εκείνος συμφωνεί μαζί της. Παράλληλα, ο Σωτήρης έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας αφού μαθαίνει ότι πίσω από αυτόν κρύβεται η Βικτώρια. Ετσι ζητάει επίμονα να εξεταστεί ξανά ο τόπος του εγκλήματος. Οταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν για άλλη μια φορά στο σημείο, μένουν σοκαρισμένοι μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν… ένα πτώμα. Ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι είναι του Αγη, αλλά το στέλνουν για αναγνώριση.

Τρίτη 12/3 Επεισόδιο 106

Ο Ντίνος δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, αυτή του Βύρωνα. «Μου είπε ψέματα. Το έκανε επίτηδες. Πήγα στον παλιό γυναικολόγο της Ηλέκτρας και μου τα είπε όλα», λέει στον φίλο του και του δηλώνει αποφασισμένος να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τη γυναίκα του. Ο Πάρης πάλι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μην επιτρέψει σε κανένα να έχει λόγο στη ζωή του. Ετσι πάει και βρίσκει την Αμαλία. «Θέλω να με συγχωρήσεις. Ξέρω πως αυτό που έκανα είναι ασυγχώρητο κι εγώ πρώτος δεν θα σταματήσω ποτέ να τιμωρώ τον εαυτό μου. Αλλά έχω αλλάξει. Πρέπει να με πιστέψεις. Θέλω να με βοηθήσεις και να πείσεις τον πατέρα σου να μην πάρει την κηδεμονία του παιδιού. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη Γεωργία», την εκλιπαρεί.

Ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει τον γιο του τάζοντας κάτι πολύ σημαντικό στον Χριστόφορο: «Δώσε στον Πάρη την κηδεμονία κι εγώ θα σου πω μια σημαντική πληροφορία για το τι είπα στον Αγη σχετικά με τη Βικτώρια», είναι τα λόγια του, χωρίς να είναι αισιόδοξος ότι θα τον πείσει τελικά να δεχθεί. Του αποκαλύπτει λοιπόν ότι του είπε πως η Βικτώρια δεν είναι μάνα του, αλλά ο Χριστόφορος τον σταματάει: «Δεν θέλω να ξέρω τίποτα», του αποκρίνεται. Μέσα σε όλα, η Βικτώρια κάνει σεξ με τον Δημοσθένη, ο οποίος πέφτει ακόμη πιο βαθιά στην παγίδα της.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Τετάρτη 13/3 Επεισόδιο 107

Μια έρευνα που είχε ζητήσει ο Σωτήρης θα έχει μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα ευρήματά της θα φέρουν κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση. Στον ιατροδικαστή καταφθάνουν ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Βικτώρια που αναγνωρίζουν τη σορό του Αγη. Ταυτόχρονα, ο Βύρωνας πάει και βρίσκει την Ηλέκτρα. «Τα έκανα όλα για να σε κρατήσω κοντά μου. Δεν αντέχω να σε χάσω», του λέει με κλάματα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται και την απειλεί: «Αν φέρεις αντίρρηση στο διαζύγιό μας, θα σε μηνύσω για εξαπάτηση». Στη συνέχεια δεν χάνει χρόνο και πάει στη Ζαχαρούλα. «Ολα ήταν ένα ψέμα της Ηλέκτρας. Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Τα παραδέχτηκε όλα και θα υπογράψει το διαζύγιο. Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει. Στην οικογένεια Μπουραντά, μετά την αναγνώριση του πτώματος του Αγη, επικρατεί συντριβή και βαθιά οδύνη. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι η δολοφονίες της Λιζέτας και του Αγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων του.

Πέμπτη 14/3 Επεισόδιο 108

Η Βικτώρια τρέχει στο σπίτι για να εξαφανίσει την κασέτα που δείχνει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Αγη. Της είχε υποσχεθεί τότε να την αφήσει ελεύθερη μετά από αυτό, ενώ εκείνη βιντεοσκοπούσε. Ομως τη σκότωσε. Κι ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ο Σίμος την πιάνει με τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια. Ο Βικτώρια δικαιολογείται στον Σίμο λέγοντας: «Αυτή είναι μια κασέτα από τα παιδικά χρόνια του Αγη. Ηθελα να τη δω πριν τον αποχαιρετίσω για πάντα. Ηταν ένα αξιολάτρευτο αγοράκι» και βάζει τα κλάματα. Στο μεταξύ ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να την ξεσκεπάσουν και κρυφά από τον Δημοσθένη επιχειρούν να βγάλουν ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Εκείνος όμως το αντιλαμβάνεται: «Πρέπει να προσέξεις. Σε υποπτεύονται για τον φόνο του Αγη και ετοιμάζονται για έρευνα», την προειδοποιεί, ενώ παράλληλα βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια.

Παρασκευή 15/3 Επεισόδιο 109

Η Ολγα αναρωτιέται μήπως ο θάνατος του Αγη αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με την κηδεμονία του παιδιού. «Ισως τώρα που βρέθηκε το πτώμα του Αγη είναι πιο δύσκολο να σου πάρουν την κηδεμονία», λέει στον Πάρη, αλλά όταν ρωτούν τον δικηγόρο τους, τούς απαντάει ότι είναι δύσκολο αυτό που σκέφτονται να συμβεί, γιατί αν κριθεί ακατάλληλη η μητέρα ή ο πατέρας, το παιδί μπορεί να καταλήξει σε ορφανοτροφείο. Ετσι τους συμβουλεύει να μην κάνουν τίποτα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σίμος βλέποντας τον Χριστόφορο διαλυμένο, του δίνει το φιλμ της Βικτώριας για να του απαλύνει τον πόνο. Ομως όταν αποκαλύπτεται το περιεχόμενό του, οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές. Ο Χριστόφορος δεν πιστεύει ότι η Λιζέτα σκότωσε τον Αγη με τη θέλησή της και πηγαίνει το φιλμ στην αστυνομία. Ολοι υποπτεύονται τη Βικτώρια που θα βρεθεί σε δεινή θέση.

Ο Ντίνος αδυνατεί να δεχτεί την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και ότι η Λιζέτα είναι αυτή που δολοφόνησε τον Αγη. Από την άλλη, ο Σωτήρης φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος. Ετσι στέλνει στη βαλλιστική τις δύο σφαίρες, αυτή που σκότωσε τη Λιζέτα και την άλλη που βρέθηκε στο πτώμα του Αγη, αλλά δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις του παρά μόνο σε έμπιστούς του ανθρώπους όπως ο Μηλιώνης. Αφού ανακαλύπτει τον τύπο του όπλου από το οποίο έριξε ο δολοφόνος τις σφαίρες, τώρα ξεκινάει μια νέα έρευνα για να βρει τον κάτοχό του. Μέσα σε όλα, έχει έρθει από το χωριό η Νίτσα (Αννίτα Κοτσαρίδου), για τα μάτια του Θωμά και η Σύρμω αρχίζει να δυσανασχετεί με τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Βύρωνας κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να κερδίσει τη Ζαχαρούλα. Της κάνει ερωτική εξομολόγηση κι εκείνη λυγίζει και τον συγχωρεί.