Παγιδευμένοι: «Είμαι έγκυος», «Πες στον άντρα σου ότι ο γάμος σχόλασε αλλιώς θα πας στην κηδεία του» - Πεθαίνει ο Δημήτρης;

Οι εβδομαδιαίες (11-12/3) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Είμαι έγκυος», «Πες στον άντρα σου ότι ο γάμος σχόλασε αλλιώς θα πας στην κηδεία του» - Πεθαίνει ο Δημήτρης;

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και αυτό σημαίνει πως δύο νέα επεισόδια της σειράς "Παγιδευμένοι" θα προβληθούν στο κανάλι του ΑΝΤ1. Μία εγκυμοσύνη θα ανακοινωθεί σε αυτά και θα ταράξει τα νερά, ενώ η ζωή του Δημήτρη θα κινδυνεύσει για άλλη μία φορά.

Οι εβδομαδιαίες (11-12/3) εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 11/3 Επεισόδιο 41

Η Χρύσα ρωτάει την Aννα τι έγινε με το διαζύγιό της κι εκείνη ξεσπά στην αδελφή της και στην οικογένειά της. «Εξαιτίας σας έχασα τα πάντα. Τον άνθρωπο που αγαπώ. Για να γλιτώσετε εσείς κατέστρεψα τη ζωή μου και τον γάμο μου με τον μόνο άνθρωπο που με αγάπησε πραγματικά», τους φωνάζει.

Ο Δημήτρης βρίσκεται σε εξίσου κακή κατάσταση, αλλά αναλαμβάνει με τον Ανδρέα την υπόθεση της νύφης που βρέθηκε νεκρή. Ετσι αποσπάει τις σκέψεις του. Την ίδια στιγμή, η Αγγελική με τον Σταύρο ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Ο Ανδρέας βλέποντας ότι η οικογένεια του θύματος δεν έχει δικηγόρο, καλεί την Αννα. Απώτερος σκοπός του είναι βέβαια η κοπέλα να συναντηθεί με τον Δημήτρη, μήπως και καταφέρουν να τα ξαναβρούν. Ομως αυτό που ουσιαστικά πρέπει να αποφευχθεί σε αυτή τη συνάντηση είναι οι δυο τους να βρουν τρόπο να μη… συγκρουστούν. Στο μεταξύ ο Αλέκος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να αποδείξει την αθωότητα του Βερβερίδη, όταν ο Ιάσονας του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό.

Τρίτη 12/3 Επεισόδιο 42

Καθώς το γαϊτανάκι του εγκλήματος του γάμου ξετυλίγεται, οι προσωπικές σχέσεις του Δημήτρη και της Αννας δοκιμάζονται για ακόμα μια φορά. Με το διαζύγιο να εκκρεμεί, οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να λύσουν το μυστήριο που υπάρχει πίσω από τη δολοφονία της νύφης και τα κλειστά στόματα των δύο οικογενειών. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μια εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στα γραφεία της Εισαγγελίας. Η Αγγελική περιμένει παιδί από τον Σταύρο. Τηλεφωνεί στην Αννα. «Είμαι έγκυος. Είναι νωρίς ακόμη. Μην το πεις σε κανένα. Ούτε στον Σταύρο», την παρακαλεί. «Γιατί νωρίς; Αφού παντρεύεσαι», απορεί εκείνη. «Δεν παντρεύομαι για να γίνω μητέρα, αλλά γιατί τον αγαπώ», της λέει η Αγγελική. «Ωραία, θα έχεις παιδί από τον άντρα που αγαπάς. Πού είναι το πρόβλημα;», τη ρωτάει η Αννα. «Φοβάμαι πολύ. Ισως όμως να μην είμαι έγκυος. Να είναι κάτι άλλο». Η Αγγελική αρχίζει τις υπεκφυγές. Η Αννα τη συμβουλεύει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Παράλληλα, ο Αλέκος με τον Ιάσονα προσπαθούν να βγάλουν τον Πάνο από τη φυλακή με δόλιους, όπως πάντα, τρόπους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού έχουν κληθεί να καταθέσουν. Κι ενώ αρχίζει να πέφτει φως στην υπόθεση, η Αννα παθαίνει σοκ όταν δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του Δημήτρη! «Πες στον άντρα σου ότι η νύφη πνίγηκε και ο γάμος σχόλασε. Να πει ότι ήταν αυτοκτονία και να κλείσει την υπόθεση αλλιώς θα σε καταστρέψουμε. Θα πας στην κηδεία του».