Το Ναυάγιο (10/3): «Αντί να ασχολείσαι με παντρεμένες, μήπως να περάσουμε καλά οι δυο μας;» - Σάλος με την μυστηριώδη αρραβωνιαστικιά

Τι θα δούμε απόψε (10/3) στη σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (10/3): «Αντί να ασχολείσαι με παντρεμένες, μήπως να περάσουμε καλά οι δυο μας;» - Σάλος με την μυστηριώδη αρραβωνιαστικιά

Το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου στο κανάλι του MEGA θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς "Το Ναυάγιο" και θα είναι καθηλωτικό. Η Ειρήνη γνωρίζει για πρώτη φορά την νέα γυναίκα στο πλευρό του Αντώνη και λίγο μετά ετοιμάζεται να γεννήσει. Κινδυνεύει, όμως, η ζωή της, όπως και του παιδιού της...

Τι θα δούμε απόψε (10/3) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 70

Η Ειρήνη πηγαίνει στην αυλή και βλέπει πως δίπλα στον Πέτρο κάθεται μια γυναίκα που δεν έχει δει ξανά. Χωρίς καν να μπορεί να φανταστεί τι θα ακούσει, την πλησιάζει και η Φανή της συστήνεται ως η αρραβωνιαστικιά του. «Με συγχωρείτε, δεν ήξερα πως ο Αντώνης είναι αρραβωνιασμένος. Πίστευα πως θα είσαι απλά μια φίλη του, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν γνωρίζω για εκείνον. Οπως και να έχει, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία, εγώ είμαι η φίλη του, η Ειρήνη. Γνωριστήκαμε στο ναυάγιο. Φαντάζομαι θα σου το έχει πει», θα τονίσει η κοπέλα, ενώ ο Αντώνης δεν θα ξέρει πώς να εξηγήσει στον έρωτα της ζωής του ότι ουδέποτε αρραβωνιάστηκε τη Φανή.

Η Ειρήνη φεύγει πικραμένη από την αυλή και η Φανή που παρατηρεί την ταραχή του, του λέει να μην τολμήσει να της πει την αλήθεια. Τουλάχιστον όχι πριν της δώσει τα χρήματα που της χρωστούσε ο πραγματικός Αντώνης, αλλιώς θα μιλήσει σε όλους για την αληθινή του ταυτότητα. «Είδα στο χέρι της βέρα. Αντί λοιπόν να ασχολείσαι με παντρεμένες γυναίκες, μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να βρούμε έναν τρόπο να περάσουμε καλά οι δυο μας;», τον ρωτάει λίγο αργότερα αλλά ο Πέτρος είναι ανένδοτος. «Θα κάνω ό,τι μου πεις, θα βρω τα λεφτά που σου έφαγε εκείνος αλλά δεν θα δεχτώ τίποτα παραπάνω», θα της ξεκαθαρίσει και η Φανή θα δείξει την απογοήτευσή της. Στο μεταξύ, οι φίλοι του στην αυλή νιώθουν περίεργα όταν μαθαίνουν πως ο Αντώνης είναι αρραβωνιασμένος αλλά δεν το είχε μοιραστεί μαζί τους τόσο καιρό.

Ο Αγγελος συναντάει τον θείο του και μαθαίνει την αλήθεια για τους γονείς του, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης καταφθάνει στην Αθήνα για να σταματήσει τη Λίνα από τη δουλειά της. Είναι αποφασισμένος για όλα, αλλά πηγαίνοντας στο σπίτι των κοριτσιών, τα νεύρα του θα κατευνάσει η παρουσία τού Αγγελου. «Ποιος είσαι εσύ νεαρέ μου και τι θες στο σπίτι των κοριτσιών μου;», θα τον ρωτήσει βλέποντάς τον με τη στολή του Λιμενικού και η Βάσω θα κάνει τις απαραίτητες συστάσεις.

Ο Αγγελος του μιλά με κάθε ευγένεια, γεγονός που αρέσει στον αυστηρό πατέρα των κοριτσιών, ωστόσο όταν το αγόρι φεύγει από το σπίτι, ο Δημήτρης ζητά από τη Βάσω εξηγήσεις. «Είμαστε καλοί φίλοι, μπαμπά, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να μάθεις προς το παρόν», θα του πει για να τον αποφύγει και για καλή της τύχη η εμφάνιση της Λίνας θα τον κάνει να αλλάξει διάθεση και συζήτηση.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του Ιπποκράτη επικρατεί αναστάτωση, καθώς η Ειρήνη αρχίζει να πονάει έντονα, γεγονός που ανησυχεί όλους. Ο Ιπποκράτης φωνάζει τη Μαριάννα, μια μαία που του έχουν συστήσει προκειμένου να προσφέρει στη γυναίκα του τις πρώτες βοήθειες. Κανείς δεν ξέρει πως ο ισχυρός άντρας στην πραγματικότητα έχει συνεννοηθεί μαζί της για να φέρουν μαζί εις πέρας την πλέον αποτρόπαιη πράξη με το νεογέννητο της Ειρήνης. Η Μαριάννα λοιπόν της λέει ότι θα τη βοηθήσει, ενώ στην πραγματικότητα είναι έτοιμη να της κάνει το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε.

Κακό όμως ετοιμάζεται να κάνει και ο Μιλτιάδης Παντελίδης στον Γιώργη Κανελλάκη. Από τη μια, τον υποχρεώνει να πάρει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη από τον Βασιλείου για να πει τη δική του εκδοχή για το ναυάγιο του «Φοίνιξ», ενώ αποκαλύπτει στον Βασίλη ότι ο δημοσιογράφος ήταν ο εραστής της γυναίκας του.

Δείτε εδώ τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας πριν προβληθούν στην τηλεόραση.