Η Μάγισσα (11/3): «Να εύχεσαι στο τέλος να μείνουν όρθιοι οι σωστοί» - Ξεκινάει ο πόλεμος Λασκαραίων & Γερακάρηδών εξαιτίας του Τζανή

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (11/3): «Να εύχεσαι στο τέλος να μείνουν όρθιοι οι σωστοί» - Ξεκινάει ο πόλεμος Λασκαραίων & Γερακάρηδών εξαιτίας του Τζανή

Στο σημερινό 11/3 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, που παίζει στον ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε τον Αντρέι με τον Μπακού, που κρύβονται στη σπηλιά του Τζανέτου, ετοιμάζουν προσεκτικά και μεθοδευμένα τα σχέδιά τους. Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του έστω και μετά θάνατο.

«Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, εγώ θα πάρω τα ηνία. Είναι δική μου η θέση και ήρθε η ώρα ο Μάρκος να πέσει από τον θρόνο του», λέει αποφασισμένος και ξεκινάει την πισώπλατη επίθεση στον ξάδελφό του και θανάσιμο εχθρό του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Επεισόδιο 64

Στο μεταξύ, η κατάσταση στον πύργο των Λασκαραίων ολοένα και χειροτερεύει, με τους εμπόρους να έχουν γυρίσει όλοι πια την πλάτη τους στην οικογένεια, ενώ κανείς από τους άλλους καπεταναίους δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει. Αλλωστε η υπεροπτική συμπεριφορά του Μάρκου οδήγησε τα πράγματα εκεί που τα οδήγησε. Ωστόσο, μια λεπτομέρεια τον κάνει να υποψιαστεί πως οι Γερακάρηδες έχουν βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειάς του.

Και φυσικά το μυαλό του πηγαίνει στον Τζανή και είναι σχεδόν βέβαιος πως εκείνος κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων. «Πώς αλλιώς κατάφεραν αυτοί οι κακορίζικοι να αποκτήσουν δύναμη; Μόνο από κάποιον που ξέρει και γνωρίζει πώς κινούμαστε», λέει στον Μιχαήλ, που προσπαθεί να τον συνετίσει: «Ελα στα σύγκαλά σου, Μάρκο. Δεν θα δεχόταν ποτέ ο Σπήλιος να φιλοξενήσει τον Τζανή». Αλλά ο Μάρκος του απαντάει: «Αυτό θα το δούμε», υποστηρίζει και έτσι προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσει και οι έρευνές του θα στραφούν προς τον Μισέλ, ο οποίος του επιβεβαιώνει πως ο Τζανής είναι εκεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Θεοφανώ νεκρή - Μάρκος και Αντρέι φεύγουν μακριά με το παιδί

Ο Αντρέι βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης του Μάρκου, προσεγγίζει όλους τους καπεταναίους της περιοχής και τους συστήνεται, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθειά τους για να πάρει τα αξιώματα που του αναλογούν. «Είμαι ο νόμιμος αρχηγός της σειριάς μου και όπως βλέπετε και πιο ικανός! Ο Μάρκος έχει αποδείξει την ανικανότητά του, έχει φερθεί αλαζονικά και μόνο φουρτούνες έχει φέρει στην περιοχή μας, στον τόπο μας.

Αλήθεια, θα τον αφήσετε να καταστρέψει καθετί που χτίζετε;», τους λέει για να τους προσεγγίσει και κάποιοι τάσσονται υπέρ του. Κάποιοι, όμως, διαφωνούν: «Δεν μπορείς να γίνεις καπετάνιος, ξένε! Εμείς εδώ είμαστε γνήσιοι Μανιάτες», του τονίζουν, αλλά εκείνος φροντίζει να υπερασπιστεί τον εαυτό του: «Κι εγώ γνήσιος Μανιάτης είμαι...». Ενας από αυτούς που δείχνουν ενδιαφέρον για το να γίνει καπεταναίος και θέλει να τον βοηθήσει είναι ο Δραγουμάνος και έτσι του παρέχει μαζί με τον Μπακού καταφύγιο στον δικό του πύργο.

Ο Δραγουμάνος θέλει να εκδικηθεί τους Λασκαραίους για ό,τι έκαναν στην κόρη του, ενώ παράλληλα η Κερασίνα συμβάλλει σε αυτή την απόφαση με τα πολύ καλά λόγια που μιλάει για εκείνον: «Αν δεν ήταν ο Αντρέι να με υποστηρίξει και να πει την αλήθεια, θα ήμουν ακόμα εκεί μέσα κλεισμένη να υπομένω βασανιστήρια», λέει στον πατέρα της. «Αυτή η ατίμωση που μου κάνανε δεν θα περάσει έτσι», θυμώνει ο Δραγουμάνος.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της εβδομάδας, πριν αυτά προβληθούν στον ΑΝΤ1.