Η γη της ελιάς (12/3): «Θέλεις να με παντρευτείς» - Βγάζει ένα τεράστιο μονόπετρο και της κάνει πρόταση γάμου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (12/3): «Θέλεις να με παντρευτείς» - Βγάζει ένα τεράστιο μονόπετρο και της κάνει πρόταση γάμου

Στο σημερινό 12/3 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς μια πρόταση γάμου θα φέρει πολλές ανατροπές. Την ίδια ώρα η Αρετή συλλαμβάνεται για το φόνο του Τάσου και τον εμπρησμό στο μαγαζί του...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 114

Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρύζει μπροστά της την Αριάδνη. Η κοπέλα κοιτάζει τη μητέρα της και η Ιουλία της ζητάει να περάσει μέσα. «Ξέρεις κανείς ότι έχεις έρθει εδώ;», τη ρωτάει και εκείνη της γνέφει αρνητικά. Η Ιουλία τα έχει χαμένα και δεν ξέρει τι να πει, παρά μόνο τη ρωτάει αν θέλει κάτι να της προσφέρει. Τότε η Αριάδνη παίρνει μια βαθιά ανάσα και της λέει: «Ημουν θυμωμένη μαζί σου. Εξοργισμένη, είναι ίσως η σωστή λέξη. Ομως, είμαι διατεθειμένη να σε ακούσω, να μου πεις κι εσύ από την πλευρά σου τα όσα έγιναν».

Η απρόσμενη εμφάνιση της Αριάδνης στην Κηφισιά και η διάθεσή της να ακούσει όλη την ιστορία από τη μητέρα της, έχει γεμίσει χαρά την Ιουλία, η οποία της εξιστορεί τα πάντα. Τον ανεκπλήρωτο έρωτα με τον Στάθη, τον χωρισμό τους, το τροχαίο κατά το οποίο της είπαν πως το μωρό της πέθανε, την επανασύνδεση με τον Στάθη, τα πάντα! Ομως, μάνα και κόρη θα μιλήσουν και για τον Χρήστο. Στη Μάνη, ο Κουράκος συνεχίζει να ανακρίνει την Αρετή, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθει, εμπλέκοντας και την Ασπασία. «Θα βρούμε την Ασπασία Καπερνάρου να μας επιβεβαιώσει τα όσα λες», της λέει, ενώ παράλληλα η Βασιλική φτάνει στο τμήμα και ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της.

Η Αρετή ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου: «Δεν το έκανα εγώ, κόρη μου! Λέω αλήθεια, μα πώς μπορείς να πιστεύεις ότι θα έκανα κάτι τέτοιο, κορόνα μου», ισχυρίζεται, αλλά η Βασιλική έχει τις αμφιβολίες της. Ο Πότης, μετά από παραίνεση της ψυχολόγου, κάνει μια συζήτηση στην Αννα για τις φαντασιώσεις του. Ωστόσο, η απάντηση που θα πάρει από τη γυναίκα του δεν θα του αρέσει καθόλου και θα τον βγάλει από τα ρούχα του.

Δείτε επίσης: «Πάει την έχασα! Είμαι βλ@κας» - Επανασύνδεση για το πιο τοξικό ζευγάρι