Το Ναυάγιο (12/3): «Κάναμε ότι μπορούσαμε! Δεν τα κατάφερε» - Ανακοινώνουν στην Ειρήνη πως το παιδί της πέθανε

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (12/3): «Κάναμε ότι μπορούσαμε! Δεν τα κατάφερε» - Ανακοινώνουν στην Ειρήνη πως το παιδί της πέθανε

Απόψε 12/3 στην σειρά Το Ναυάγιο, η ώρα της γέννας για την Ειρήνη αλλά και τη Στέλλα έχει φτάσει. Η Ειρήνη διώχνει τον Πέτρο από κοντά της, που φτάνει στο πλευρό της τελευταία στιγμή για να δει αν είναι καλά, χωρίς φυσικά να γίνει ευδιάκριτη η παρουσία του από τον Ιπποκράτη, ενώ λίγα δωμάτια πιο πέρα η Στέλλα ετοιμάζεται να μπει για καισαρική.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 72

Η γνωριμία του Αγγελου με τον Δημήτρη δεν πάει όσο καλά περίμενε η Βάσω. Ο Αγγελος ανοίγει τα χαρτιά του και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη, αφού καταλαβαίνει πως απέναντί του έχει το παιδί του ζευγαριού που έκαψε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. «Και πού να ξέρω εγώ, αγόρι μου, ποιος έκαψε τους γονείς σου; Στην Κρήτη δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά. Αλλού πρέπει να αναζητήσεις τις αλήθειες που ψάχνεις», θα ισχυριστεί και θα του κινήσει ακόμα περισσότερο τις υποψίες. Ο Αγγελος θα του πει ότι ήθελε απλά τη βοήθειά του, αλλά ο Δημήτρης θα συνεχίσει να είναι αντιδραστικός απέναντί του.

Η Φανή μέσα στο μεθύσι της αναφέρει το όνομα «Πέτρος» στη Χριστίνα, ενώ ο Γιώργης αναγκάζεται να πάρει τη συνέντευξη από τον Βασιλείου. Μόνο που δεν έχει σκοπό να τους αφήσει να τον ταπεινώνουν για πολύ ακόμη...

Ο Πέτρος μαθαίνει πως η Ειρήνη μεταφέρεται εσπευσμένα στην κλινική αλλά ξέρει πως αν πάει να τη δει θα μπει στο μάτι του Ιπποκράτη. Ετσι, μην μπορώντας να μάθει μόνος του αν η εγκυμοσύνη της εξελίχθηκε καλά, βάζει τον καπετάν Στελή να της κάνει μια επίσκεψη για να μάθει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή του εκφράζει τους φόβους του για τον άντρα που παντρεύτηκε και ο Στελής του υπόσχεται πως θα ψάξει όσο μπορεί τον άνθρωπο αυτόν που πήρε για άντρα της. «Θα ψάξω, παλικάρι μου, να βρω τι συμβαίνει με αυτόν τον άντρα. Είναι υποχρέωσή μου. Ο πατέρας της πριν φύγει με όρκισε να πάρω εγώ τη θέση του και να είσαι σίγουρος πως δεν θα αφήσω αυτό το κορίτσι να κινδυνεύσει. Πώς μπορώ άλλωστε να ξεχάσω πώς φέρθηκαν μαζί με τον Απόστολο στη Φωτεινούλα μου», θα τον καθησυχάσει.

Δείτε επίσης: «Μα τι λέτε;» - Δύσκολες ώρες για το μωρό της Ειρήνης που το έδωσαν στη Στέλλα κρυφά