Προξενιό της Ιουλίας: Πήγε μαζί του ενώ είναι αδερφός της - Αποκαλύπτεται η τραγική αιμομιξία

Σούπερ αποκλειστικό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Προξενιό της Ιουλίας: Πήγε μαζί του ενώ είναι αδερφός της - Αποκαλύπτεται η τραγική αιμομιξία

Το προξενιό της Ιουλίας”, η σειρά του ALPHA που έχει ήδη χτίσει το φανατικό κοινό της και που είναι στο pick της εδώ και αρκετές εβδομάδες, επιφυλάσσει στην συνέχεια πολλές εκπλήξεις και ανατροπές που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές! Κάποιες από αυτές που θα δείτε σύντομα και που θα ανατρέψουν την ήρεμη ζωή του Τυρνάβου, έχουν να κάνουν με έρωτες του παρελθόντος που ξυπνάνε μνήμες και ανατρέπουν τα σημερινά δεδομένα. Λάθη, κρυφές αμαρτωλές σχέσεις, όπως και αιμομιξίες, βγαίνουν στην επιφάνεια και “βαραίνουν” τους ήρωες της σειράς...

Οι νέες ιστορίες που θα σας κεντρίσουν την προσοχή και που θα βγουν στην επιφάνεια στην συνέχεια δεν θα περάσουν απαρατήρητες, αντιθέτως θα έρθουν όλα τούμπα, με τις ζωές των κεντρικών πρωταγωνιστών να μπερδεύονται αναμεταξύ τους με γρήγορους ρυθμούς...

Ο πρώτος έρωτας της Στάσας ήταν ο Στράτος Ραζίνης. Είχαν ερωτικό δεσμό μέχρι που χώρισαν, γιατί ο Στράτος πήρε το μέρος του πατέρα του και άκουσε την επιθυμία του.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Ραζίνης το σκάει από τη φυλακή - O άνδρας που θα τον βοηθήσει

Το πρώτο παιδί της Στάσας, ο Ρήγας είναι γιος του Ραζίνη, εκείνη ήταν ήδη έγκυος όταν παντρεύτηκε τον Σκούταρη. Συνεπώς ο Ρήγας και ο Γρηγόρης είναι αδέρφια, ενώ με την Ιουλία, που είχε σχέση ο Γρηγόρης, είναι ετεροθαλή αδέρφια.

Ο Στράτος αφού έχασε την Στάσα, τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, δεν τον ένοιαζε στην συνέχεια ποια θα παντρευτεί, για αυτό και όταν του προξένεψαν την Κυριακούλα δεν το πολυσκέφτηκε.

Η Κυριακούλα επειδή είχε βιαστεί από τον Χρήστο Προβιό (πατέρα του Γεωργίκη και της Χάδως) και την δέχτηκε μόνο ο Στράτος για να την παντρευτεί, τον έχει σαν Θεό της. Στην συνέχεια ναι μεν τον αγάπησε, αλλά δεν έσβησε ποτέ από το μυαλό της, την οδυνηρή στιγμή του βιασμού της που την ντρόπιασε στην οικογένειά της όταν το έμαθε...

Από τον βιασμό της Κυριακούλας γεννήθηκε η Αλεξάνδρα, συνεπώς η Χάδω, ο Γεωργίκης και η Αλεξάνδρα είναι ετεροθαλή αδέρφια. Επίσης ο Γρηγόρης είναι ετεροθαλής αδερφός της Αλεξάνδρας και της Ιουλίας και κατ' επέκταση και του Γεωργίκη και της Χάδως.

Προξενιό της Ιουλίας: Πήγε μαζί του ενώ είναι αδερφός της - Αποκαλύπτεται η τραγική αιμομιξία

Η Κυριακούλα έχει διπλή πληγή και κουβαλάει ένα μεγάλο βάρος μέσα από την οικογένειά της. Από την μια ο βιασμός της και από την άλλη η απόρριψή της από το ίδιο της τον πατέρα. Είναι ένα πληγωμένο κορίτσι, που μετά από πολλά χρόνια δεν μπορεί να ξεφύγει από τα φαντάσματα και τις ενοχές του παρελθόντος. Όταν θα της πει ο Γρηγόρης ότι θα παντρευτεί την Φιλιώ, εκείνη θα ταραχτεί ακόμα μια φορά με την πιθανότητα το πρώην ζευγάρι να γίνουν κουμπάροι. Αφού η Φιλιώ είναι κουμπάρα της Ιουλίας και του Γεωργίκη και ο Γρηγόρης είχε παλαιότερα σχέση μαζί της, η Κυριακούλα τρέμει στην ιδέα μη τυχόν και το πρώην ζευγάρι ξαναμπλεχτεί σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

Ο Γεωργίκης και η Χάδω δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Ο Γεωργίκης όμως αρνείται να πιστέψει ότι είναι στείρος και θέλει να πιστεύει ότι ο Χρήστος είναι γιος του, ενώ κατά βάθος ξέρει ότι είναι του Ανέστη, του άντρα της Χάδως που πήγε με την Ευγενία, την γυναίκα του Γεωργίκη.

Ο Γεωργίκης μισεί κατά βάθος την αδερφή του γιατί ήταν το αγαπημένο παιδί του πατέρα τους για αυτό και την προσβάλλει και της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο θέλοντας να την μειώσει και να την κάνει να πονέσει, ενώ τις επόμενες μέρες θα την δείρει πολύ άσχημα.

Για τον θάνατο της Ευγενίας ευθύνεται η Χάδω και η Στεφανία σαν συνένοχος – αφού την μισούσε γιατί της είχε κλέψει τον Γεωργίκη που αγαπούσε από μικρή και την άφησε να πεθάνει αντί να καλέσει τον γιατρό. Το παιδί της Δέσπως δεν γνωρίζουμε ποιανού είναι αλλά σίγουρα δεν είναι του Γεωργίκη, αφού ο Γεωργίκης δεν μπορεί να κάνει παιδιά.