Παγιδευμένοι (12/3): «Είσαι έγκυος» - Κάνει τεστ και ανακαλύπτει πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (12/3): «Είσαι έγκυος» - Κάνει τεστ και ανακαλύπτει πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Στο αποψινό 12/3 επεισόδιο της σειράς Οι παγιδευμένοι μαθαίνει μετά από τεστ εγκυμοσύνης πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Μια νέα αρχή ξεκινάει για το ζευγάρι, την ίδια ώρα που το κουβάρι μιας τραγωδίας ξετυλίγεται μπροστά τους.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι παγιδευμένοι

Επεισόδιο 42

Καθώς το γαϊτανάκι του εγκλήματος του γάμου ξετυλίγεται, οι προσωπικές σχέσεις του Δημήτρη και της Αννας δοκιμάζονται για ακόμα μια φορά. Με το διαζύγιο να εκκρεμεί, οι δυο τους πρέπει να συνεργαστούν προκειμένου να λύσουν το μυστήριο που υπάρχει πίσω από τη δολοφονία της νύφης και τα κλειστά στόματα των δύο οικογενειών. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μια εγκυμοσύνη έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες στα γραφεία της Εισαγγελίας. Η Αγγελική περιμένει παιδί από τον Σταύρο. Τηλεφωνεί στην Αννα. «Είμαι έγκυος. Είναι νωρίς ακόμη. Μην το πεις σε κανένα. Ούτε στον Σταύρο», την παρακαλεί. «Γιατί νωρίς; Αφού παντρεύεσαι», απορεί εκείνη. «Δεν παντρεύομαι για να γίνω μητέρα, αλλά γιατί τον αγαπώ», της λέει η Αγγελική. «Ωραία, θα έχεις παιδί από τον άντρα που αγαπάς. Πού είναι το πρόβλημα;», τη ρωτάει η Αννα. «Φοβάμαι πολύ. Ισως όμως να μην είμαι έγκυος. Να είναι κάτι άλλο». Η Αγγελική αρχίζει τις υπεκφυγές. Η Αννα τη συμβουλεύει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Δείτε επίσης: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Παράλληλα, ο Αλέκος με τον Ιάσονα προσπαθούν να βγάλουν τον Πάνο από τη φυλακή με δόλιους, όπως πάντα, τρόπους. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού έχουν κληθεί να καταθέσουν. Κι ενώ αρχίζει να πέφτει φως στην υπόθεση, η Αννα παθαίνει σοκ όταν δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα κατά της ζωής του Δημήτρη! «Πες στον άντρα σου ότι η νύφη πνίγηκε και ο γάμος σχόλασε. Να πει ότι ήταν αυτοκτονία και να κλείσει την υπόθεση αλλιώς θα σε καταστρέψουμε. Θα πας στην κηδεία του».