Ο παράδεισος των κυριών (13/3): Ένας γάμος, ένας χωρισμός και ένας θάνατος - Καταρρέουν οι Μπουραντάδες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (13/3): Ένας γάμος, ένας χωρισμός και ένας θάνατος - Καταρρέουν οι Μπουραντάδες

Βαρύς θρήνος θα επικρατήσει απόψε στον Παράδεισο των κυριών, στο σπίτι των Μπουραντάδων μετά την ταυτοποίηση της σορού του Άγη. Όλοι ένας προς έναν καταρρέουν. Την ίδια ώρα ο Βύρωνας έχοντας μάθει την αλήθεια για την Ηλέκτρα και την εγκυμοσύνη της, τρέχει στην Ζαχαρούλα και την ρωτάει αν θέλει ακόμα να παντρευτούν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 107

Μια έρευνα που είχε ζητήσει ο Σωτήρης θα έχει μεν θετικό αποτέλεσμα, αλλά τα ευρήματά της θα φέρουν κάποιους σε πολύ δύσκολη θέση. Στον ιατροδικαστή καταφθάνουν ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Βικτώρια που αναγνωρίζουν τη σορό του Αγη. Ταυτόχρονα, ο Βύρωνας πάει και βρίσκει την Ηλέκτρα. «Τα έκανα όλα για να σε κρατήσω κοντά μου. Δεν αντέχω να σε χάσω», του λέει με κλάματα, αλλά εκείνος δεν συγκινείται και την απειλεί: «Αν φέρεις αντίρρηση στο διαζύγιό μας, θα σε μηνύσω για εξαπάτηση».

Στη συνέχεια δεν χάνει χρόνο και πάει στη Ζαχαρούλα. «Ολα ήταν ένα ψέμα της Ηλέκτρας. Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Τα παραδέχτηκε όλα και θα υπογράψει το διαζύγιο. Θέλεις ακόμα να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει. Στην οικογένεια Μπουραντά, μετά την αναγνώριση του πτώματος του Αγη, επικρατεί συντριβή και βαθιά οδύνη. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι η δολοφονίες της Λιζέτας και του Αγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων του.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 108

Η Βικτώρια τρέχει στο σπίτι για να εξαφανίσει την κασέτα που δείχνει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Αγη. Της είχε υποσχεθεί τότε να την αφήσει ελεύθερη μετά από αυτό, ενώ εκείνη βιντεοσκοπούσε. Ομως τη σκότωσε. Κι ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ο Σίμος την πιάνει με τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια. Ο Βικτώρια δικαιολογείται στον Σίμο λέγοντας: «Αυτή είναι μια κασέτα από τα παιδικά χρόνια του Αγη. Ηθελα να τη δω πριν τον αποχαιρετίσω για πάντα. Ηταν ένα αξιολάτρευτο αγοράκι» και βάζει τα κλάματα. Στο μεταξύ ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να την ξεσκεπάσουν και κρυφά από τον Δημοσθένη επιχειρούν να βγάλουν ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Εκείνος όμως το αντιλαμβάνεται: «Πρέπει να προσέξεις. Σε υποπτεύονται για τον φόνο του Αγη και ετοιμάζονται για έρευνα», την προειδοποιεί, ενώ παράλληλα βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια.