Ο παράδεισος των κυριών: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Η συνάντηση που θα φέρει φωνές και απογοήτευση!

Ο παράδεισος των κυριών: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Όπως θα παρακολουθήσουμε στον Παράδεισο των κυριών του ALPHA, ο Ντίνος υποφέρει μακριά από τη Μιράντα και μετά από παρότρυνση της μητέρας του, αποφασίζει να τη διεκδικήσει για μια ακόμα φορά!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Βλέποντας η Ζηνοβία την κατάσταση του Ντίνου, ειδοποιεί τη μητέρα του την Ειρήνη να γυρίσει για να του συμπαρασταθεί. Η Ειρήνη, εκτός από το να σταθεί δίπλα στον γιο της αυτές τις δύσκολες ώρες, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βοηθήσει την κατάσταση ώστε ο Ντίνος να τα ξαναβρεί με τη Μιράντα. Ετσι, πιάνει τον γιο της και του λέει: «Ντίνο μου, μην αφήνεις τον καιρό να περνάει. Οσο το αφήνεις, τόσο πιο πολύ απομακρύνεστε. Πρέπει να κάνεις άλλη μια προσπάθεια. Να της μιλήσεις για τα αισθήματά σου. Πιστεύω ότι και η Μιράντα σ’ αγαπάει και στο τέλος θα υποχωρήσει», τον συμβουλεύει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Ο τσακωμός Ντίνου - Μιράντας στον Παράδεισο των κυριών

Ο παράδεισος των κυριών Ντίνος Μιράντα

Μετά την κουβέντα που έχει με τη μητέρα του, ο Ντίνος πείθεται και παίρνει την απόφαση να κάνει άλλη μια προσπάθεια, ώστε να γίνουν ζευγάρι και πάλι με τη Μιράντα. Την αμέσως επόμενη μέρα που συναντάει την Μιράντα στον «Παράδεισο», της λέει: «Σε παρακαλώ, θέλω να σου μιλήσω. Θα σε περιμένω στο γραφείο μου». Η Μιράντα πηγαίνει και ο Ντίνος τη ρωτάει: «Μιράντα, είσαι σίγουρη γι’ αυτό που κάνεις; Εχουμε τελειώσει για πάντα; Είναι οριστική η απόφασή σου;». Κι ενώ ο Ντίνος δείχνει να λυγίζει, αντίθετα η Μιράντα δείχνει πιο αποφασισμένη: «Είμαι σίγουρη. Δεν μπορώ να κάνω άλλο κακό στην Αμαλία», του ξεκαθαρίζει. Και μάλιστα συμπληρώνει: «Θα χαρώ αν συνεχίσεις τη ζωή σου».

Ο Ντίνος μόλις την ακούει γίνεται έξαλλος: «Τι λες; Θα χαρείς; Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς; Ολα ήταν μεγάλα λόγια, χωρίς να τα πιστεύεις», την κατηγορεί και τσαντισμένος τα βάζει με όλους στον «Παράδεισο» και φεύγει. Πηγαίνει σε ένα πάρκο, κάθεται μόνος του και προσπαθεί να διαχειριστεί ότι αυτό ήταν και το οριστικό τέλος με τη Μιράντα!