Έρωτας Φυγάς (14/3): «Βοήθεια» - Η συγκλονιστική σκηνή όπου ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (14/3): «Βοήθεια» - Η συγκλονιστική σκηνή όπου ο Μάρκος πεθαίνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου

Θρήνος θα επικρατήσει στο αποψινό 14/3 επεισόδιο της σειράς Έρωτας Φυγάς. Ο Μάρκος θε αφήσει την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με την Αλεξάνδρα πάνω του να πλαντάζει στο κλάμα. Στην ίδια κατάσταση θα βρίσκεται και η Ευγενία που είδε τον άντρα που αγάπησε περισσότερο από τον καθένα να πεθαίνει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 88

Ο Μάρκος χειρουργείται, αλλά οι πιθανότητες να επιβιώσει είναι ελάχιστες. Η Αλεξάνδρα δεν φεύγει από το πλευρό του. «Αγάπη μου, πρέπει να τα καταφέρεις. Μη με αφήσεις. Έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμη μαζί. Τώρα ξεκινάει η ζωή μας», του λέει κλαίγοντας, ενώ δεν φεύγει από το προσκεφάλι του. Η αγωνία της είναι τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή καταρρέει. Δεν μπορεί να αντέξει το βάρος των όσων συμβαίνουν.

Και η ιδέα ότι υπάρχει περίπτωση να χάσει τον Μάρκο, της φαντάζει αβάσταχτη. Η Μαργέτα, παρά τον κίνδυνο που διατρέχει να αποκαλυφθεί ότι είναι ζωντανή, θέλει να επιστρέψει στο Κιάρι για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα και τον Στέφανο. «Δεν μπορώ να τους αφήσω τώρα. Με χρειάζονται. Θέλω να είμαι μαζί τους τις δύσκολες αυτές στιγμές. Τι κάνω εδώ, μου λες;», λέει στον Θύμιο, αλλά εκείνος δεν την αφήνει να πάει πουθενά.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Ιάσονας οδεύει προς τον θάνατο!

Ο Μάρκος ζητά να δει τον Ιάσονα. Οταν εκείνος πηγαίνει κοντά του, τού λέει: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα προσέχεις την Αλεξάνδρα και τα παιδιά μου. Ξέρω ότι τους αγαπάς και σε εμπιστεύομαι. Σου εμπιστεύομαι ό,τι πολυτιμότερο έχω. Δεν κάναμε καλή αρχή οι δυο μας, αλλά ας κάνουμε ένα καλό τέλος». Ο Ιάσονας συντετριμμένος και έχοντας μετανιώσει για όλα τα λάθη του παρελθόντος, του δίνει την υπόσχεσή του. «Να είσαι σίγουρος ότι θα τους φροντίζω όσο ζω σαν να ήμουν εσύ».

Ο Ιάσονας, μετανιωμένος για όσα έγιναν στο παρελθόν, αποφασίζει να στηρίξει την Αλεξάνδρα σε ό,τι κι αν εκείνη αποφασίσει. Επιπλέον, ο Μάρκος ζητά από τον Στέφανο να επιστρέψει τον Στεφανάκο στην Ευγενία για να μεγαλώσει ο μικρός μ’ έναν από τους δύο γονείς του. «Θα μείνει χωρίς πατέρα. Να μη μείνει και χωρίς μητέρα. Τουλάχιστον να πάρει αγάπη από τον έναν αφού εγώ δεν θα ζω», είναι τα λόγια του. Ο Στέφανος, η Ευγενία, ο Ιάσονας, ο Νικόλας, ο Φάνης, η Ελπίδα -μέσα στον πόνο- ελπίζουν σε ένα θαύμα. «Δεν μπορεί. Θα τα καταφέρει. Είναι δυνατός. Εχει ξανακινδυνεύσει και βγήκε νικητής», λέει ο πατέρας του για να παρηγορηθεί και όλοι του δίνουν κουράγιο.

Την ίδια στιγμή ο Μάρκος βρίσκεται στην αγκαλιά της Αλεξάνδρας, της γυναίκας που λάτρεψε όσο τίποτε άλλο. «Είσαι ό,τι αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου. Είσαι η ίδια μου ζωή. Σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα», της λέει και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Δείτε επίσης εδώ το επεισόδιο της Παρασκευής 15/3!