Ο παράδεισος των κυριών (14/3): Διαλυμένος ο Χριστόφορος - Βυθίζεται μέρα με την ημέρα στο πένθος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (14/3): Διαλυμένος ο Χριστόφορος - Βυθίζεται μέρα με την ημέρα στο πένθος

Στο σημερινό 14/3 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, θα δούμε τον Χριστόφορος να βυθίζεται στο πένθος μη αντέχοντας την απώλεια του γιου του. Από την άλλη η Βικτώρια που τον δολοφόνησε έχοντας "μαγέψει" Δημοσθένη μαθαίνει πως θα ξεκινήσουν έρευνα στο σπίτι της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 108

Η Βικτώρια τρέχει στο σπίτι για να εξαφανίσει την κασέτα που δείχνει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Αγη. Της είχε υποσχεθεί τότε να την αφήσει ελεύθερη μετά από αυτό, ενώ εκείνη βιντεοσκοπούσε. Ομως τη σκότωσε. Κι ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ο Σίμος την πιάνει με τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια. Ο Βικτώρια δικαιολογείται στον Σίμο λέγοντας: «Αυτή είναι μια κασέτα από τα παιδικά χρόνια του Αγη. Ηθελα να τη δω πριν τον αποχαιρετίσω για πάντα. Ηταν ένα αξιολάτρευτο αγοράκι» και βάζει τα κλάματα.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να την ξεσκεπάσουν και κρυφά από τον Δημοσθένη επιχειρούν να βγάλουν ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Εκείνος όμως το αντιλαμβάνεται: «Πρέπει να προσέξεις. Σε υποπτεύονται για τον φόνο του Αγη και ετοιμάζονται για έρευνα», την προειδοποιεί, ενώ παράλληλα βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 109

Η Ολγα αναρωτιέται μήπως ο θάνατος του Αγη αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με την κηδεμονία του παιδιού. «Ισως τώρα που βρέθηκε το πτώμα του Αγη είναι πιο δύσκολο να σου πάρουν την κηδεμονία», λέει στον Πάρη, αλλά όταν ρωτούν τον δικηγόρο τους, τούς απαντάει ότι είναι δύσκολο αυτό που σκέφτονται να συμβεί, γιατί αν κριθεί ακατάλληλη η μητέρα ή ο πατέρας, το παιδί μπορεί να καταλήξει σε ορφανοτροφείο. Ετσι τους συμβουλεύει να μην κάνουν τίποτα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Σίμος βλέποντας τον Χριστόφορο διαλυμένο, του δίνει το φιλμ της Βικτώριας για να του απαλύνει τον πόνο. Ομως όταν αποκαλύπτεται το περιεχόμενό του, οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές. Ο Χριστόφορος δεν πιστεύει ότι η Λιζέτα σκότωσε τον Αγη με τη θέλησή της και πηγαίνει το φιλμ στην αστυνομία. Ολοι υποπτεύονται τη Βικτώρια που θα βρεθεί σε δεινή θέση.

Ο Ντίνος αδυνατεί να δεχτεί την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα και ότι η Λιζέτα είναι αυτή που δολοφόνησε τον Αγη. Από την άλλη, ο Σωτήρης φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος. Ετσι στέλνει στη βαλλιστική τις δύο σφαίρες, αυτή που σκότωσε τη Λιζέτα και την άλλη που βρέθηκε στο πτώμα του Αγη, αλλά δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις του παρά μόνο σε έμπιστούς του ανθρώπους όπως ο Μηλιώνης. Αφού ανακαλύπτει τον τύπο του όπλου από το οποίο έριξε ο δολοφόνος τις σφαίρες, τώρα ξεκινάει μια νέα έρευνα για να βρει τον κάτοχό του. Μέσα σε όλα, έχει έρθει από το χωριό η Νίτσα (Αννίτα Κοτσαρίδου), για τα μάτια του Θωμά και η Σύρμω αρχίζει να δυσανασχετεί με τη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσά τους. Παράλληλα, ο Βύρωνας κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να κερδίσει τη Ζαχαρούλα. Της κάνει ερωτική εξομολόγηση κι εκείνη λυγίζει και τον συγχωρεί.