Η γη της ελιάς - αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος της Αθηνάς

Θα βρει την ευτυχία ή θα δυστυχήσει ξανά;

Η γη της ελιάς - αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος της Αθηνάς

Η Αθηνά στην Γη της ελιάς, παρότι ερωτευμένη με τον Τζον, βάζει στην άκρη τα αισθήματά της και αποφασίζει να χωρίσει για χάρη της Φιλιώς, κάτι όμως που δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς μια αναπάντεχη κίνηση του Τζον θα ανατρέψει τα πάντα.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Το τέλος της Αθηνάς στην Γη της ελιάς

Η κακή διάθεση της Φιλιώς και οι αντιδράσεις της στη σχέση της Αθηνά, την αναγκάζει να πάρει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη απόφαση. Λίγο πριν φύγει ο Τζον για την Αμερική, καλείται να του δώσει μια απάντηση για το αν θα τον ακολουθήσει ή όχι. Η Αθηνά, αν και θέλει όσο τίποτα αυτή τη σχέση, βάζει πάνω απ’ όλα τη Φιλιώ και αποφασίζει να λήξει τον δεσμό της με τον Τζον: «Δεν θα έρθω στην Αμερική, δεν μπορώ, πρέπει να με καταλάβεις», του λέει. Ο Τζον φυσικά πληγώνεται με αυτή της την απόφαση, από την άλλη όμως την καταλαβαίνει: «Εντάξει, Αθηνά, όπως θέλεις. Σε αποδεσμεύω λοιπόν», είναι τα λόγια του, την αποχαιρετάει και φεύγει για την Αμερική.

Λίγο αργότερα η Αθηνά τού τηλεφωνεί στην Αμερική κι εκείνος της δηλώνει: «Ξέχασέ με, δεν πειράζει, είσαι ελεύθερη». Οι μέρες περνάνε και όντως ο Τζον είναι άφαντος, με αποτέλεσμα η Αθηνά να αρχίσει να τον σκέφτεται όλο και πιο πολύ και μάλιστα να φοβάται μήπως πήρε τη λάθος απόφαση: «Κοίταξε να δεις, έχει περάσει τόσος καιρός και δεν με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο», αναφέρει στη Μαργαρίτα, φανερά ενοχλημένη. Η Μαργαρίτα, από την άλλη, της τα λέει έξω από δόντια: «Ρε συ, Αθηνά, για σύνελθε λίγο, τι ήθελες δηλαδή να πέσει στα πόδια σου και να σε παρακαλάει;», της τονίζει.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος παντρεύεται!

Η γη της ελιάς Αθηνά Τζον

Εχουν περάσει ήδη 15 μέρες και ο Τζον δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ η Αθηνά δείχνει να έχει πλέον παραιτηθεί από κάθε προσδοκία, ώσπου ξαφνικά χτυπάει η πόρτα του σπιτιού της. Η Αθηνά ανοίγει και της κόβονται τα πόδια. Ο Τζον είναι μπροστά της και με ανοιχτά τα χέρια για να την πάρει αγκαλιά, της λέει: «Αποφάσισα να γίνω Μανιάτης!». Η Αθηνά τρελαίνεται μόλις τον βλέπει. Πέφτει στην αγκαλιά του και όπως θα δούμε στη συνέχεια, η σχέση τους θα βαδίσει σε πιο σίγουρο δρόμο, ενώ η Φιλιώ τελικά θα τον αποδεχτεί!

Η Μάνος επιτίθεται στην Αμαλία

Ο Μάνος συνεχίζει να παίρνει αμφεταμίνες, ενώ όλοι αποδίδουν την περίεργη συμπεριφορά του στην κούραση. Την ίδια στιγμή, κηρύσσει τον πόλεμο στην Αμαλία, αλλά κι εκείνη δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα. Συνεχίζει να τη μειώνει κάθε στιγμή, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση και τον καταγράφει, δίνοντας τις συνομιλίες τους στον Ισίδωρο. Στη συνέχεια ο Ισίδωρος βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καβγάδες του με την Αμαλία που ηχογράφησε η ίδια και τον στριμώχνει, απαιτώντας να της φέρεται με σεβασμό στο εξής. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Την ίδια στιγμή, οι ψυχολογικές διακυμάνσεις του Μάνου συνεχίζοντα και όλοι τις αποδίδουν στην κούραση, μέχρι που ένα έντονο ξέσπασμά του λόγω των ουσιών που παίρνει, τρομοκρατεί τη μικρή Αγγελική και η Μαρίνα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του. Ο Ισίδωρος από την άλλη γίνεται έξαλλος, καθώς ο Μάνος δεν δείχνει να θέλει να τα βρει με την Αμαλία, έτσι αποφασίζει με τη Μαρίνα να ζητήσουν από την Αφροδίτη να διερευνήσει ιατρικά τις εκρήξεις θυμού του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γη της ελιάς (28/3): «Δεν είναι φυσιολογικό! Τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Θέλουμε βοήθειά» - Κρίσιμες ώρες στην οικογένεια των Βρεττάκων

Γη της ελιάς: Τα 6 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση - Μια επίθεση κι ένα μεγάλο μυστικό

Η γη της ελιάς (20/3): «Δεν είναι πουθενά στο σπίτι» - Στιγμές αγωνίας για την μικρή Φιλιώ

Η γη της ελιάς (19/3): «Δεν θέλω άλλο παιδί» - Βγαίνει το διαζύγιο την ώρα που εξαφανίζεται από την Μάνη

Γη της Ελιάς 18/3: Η Βασιλική κάνει την πρώτη επίσκεψη στο κρατητήριο - Ο σπαρακτικός όρκος που δίνει στη μητέρα της

Γη της Ελιάς 17/3: «Ο Μιλτιάδης ήταν πιο κοντά μου» - Η Βασιλική κάνει το ξεκαθάρισμά της στον Φίλιππο

Η γη της ελιάς (15/3): «Μην βγάλεις το δαχτυλίδι παρά μόνο αν εσύ μετάνιωσες» - Αρνείται την πρόταση γάμου που της έκανε

Η γη της ελιάς (14/3): «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα ναι» - Επιτέλους βρίσκει την ευτυχία... ή μήπως όχι;

Γη της ελιάς: Μιλτιάδης και Βασιλική γίνονται ζευγάρι μετά τον θάνατο του Φίλιππου!