Ο παράδεισος των κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα σου» - Ο κηπουρός λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο

«Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Εκείνη την ημέρα ήμουν στον κήπο και...»

Ο παράδεισος των κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα σου» - Ο κηπουρός λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο

Μέχρι τώρα ο Χριστόφορος στον Παράδεισο των κυριών, πιστεύει ότι η γυναίκα του η Αντιγόνη αυτοκτόνησε. Μάλιστα πολλές φορές κατηγόρησε τον εαυτό του, ότι αυτός την οδήγησε στην αυτοκτονία επειδή έμαθε για τη σχέση του με την αδελφή της τη Βικτώρια. Ηρθε η ώρα όμως να μάθει την αλήθεια. Μια αλήθεια που θα τον καταρρακώσει!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Οταν η Βικτώρια πήγε να εξαφανίσει τις σφαίρες και όλα τα άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία στον κήπο, ο Γιώργης ο κηπουρός τους την είδε και λίγο αργότερα πήγε και πήρε το κουτί με τις σφαίρες και της έδωσε στην Πολυξένη: «Αυτά πήγε να τα θάψει στον κήπο. Δες τις σφαίρες και προσπάθησε να μάθεις αν με αυτές σκότωσαν τον Αγη», της λέει. Η Πολυξένη στη συνέχεια δίνει τις σφαίρες στον Χριστόφορο και συγχρόνως ζητάει τη συμβουλή του Φώτη: «Τι να κάνω; Μήπως είναι καλύτερα να τις παραδώσω στην αστυνομία;», αναρωτιέται.

Πως ο Χριστόφορος στον Παράδεισο των κυριών μαθαίνει για την γυναίκα του

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος μιλάει με τον Γιώργη τον κηπουρό για τις σφαίρες που έκρυψε η Βικτώρια και θυμάται το περιστατικό που είχε γίνει παλιά, όπου ο Γιώργης φώναζε μέσα στο σπίτι στη Βικτώρια ότι είναι δολοφόνος και τον ρωτάει ευθέως: «Γιατί τότε είχες αυτό το ξέσπασμα κατά της Βικτώριας;», ενώ αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα γι’ αυτήν.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Ετσι μπαίνει στο δωμάτιό της και αρχίζει να ψάχνει για να βρει κάποιο στοιχείο. Και όντως βρίσκει μια φωτογραφία, την ίδια με αυτή που είχε και η Ολγα, όπου είναι η Βικτώρια, η Αντιγόνη, ο Χρήστος, η Δωροθέα και ο Ιωσήφ. Ανήσυχος παίρνει τη φωτογραφία και πηγαίνει στον Χρήστο για να του δώσει εξηγήσεις: «Η Βικτώρια έχει κάνει πολλά εγκλήματα, όχι ένα μόνο. Εχει σκοτώσει τη Λιζέτα, τον Αριστείδη, τον Αγη» και αρχίζει να του τα απαριθμεί ένα-ένα, ενώ του λέει: «Και φυσικά ο Αγης δεν είναι γιος σου. Σου τον φόρτωσε για να σε κρατάει. Με τον Ιωσήφ τον είχε κάνει». Ο Χριστόφορος είναι σε σοκ: «Τι είναι αυτά που μου λες; Γιατί δεν πας να την καταγγείλεις στην αστυνομία;», του φωνάζει και ο Χρήστος του εξηγεί: «Θα γίνει κι αυτό. Οχι όμως τώρα. Αυτή τη στιγμή μού είναι χρήσιμη εκτός φυλακής».

Ο παράδεισος των κυριών Χριστόφορος Βικτώρια

Ο Χριστόφορος αρχίζει και ο ίδιος να ψάχνει αποδείξεις για όλα αυτά τα εγκλήματα που του είπε ο Χρήστος ότι έχει κάνει η Βικτώρια, ώσπου η Στέλλα του δίνει την πρώτη πληροφορία: «Η κυρία Βικτώρια είχε στην κατοχή της αυτό το κουτί με τις σφαίρες», τον ενημερώνει και ο Χριστόφορος στριμώχνει πολύ άσχημα τη Βικτώρια, η οποία τόσο στον ίδιο όσο και στον Σίμο με την Αμαλία, αρνείται τα πάντα και τους πλασάρει τη δική της ιστορία: «Τις σφαίρες ξέρω ποιος τις έβαλε. Τις έβαλε ο Χρήστος για να με ενοχοποιήσει. Βλέπω ότι τα κατάφερε. Πιστεύετε αυτόν τον απατεώνα και όχι εμένα», ισχυρίζεται κι αρχίζει το γνωστό παραμύθι του θύματος.

Δείτε επίσης: «Είναι κρυφά μαζί» - Μιράντα και Σίμος μαθαίνουν για την κρυφή συνάντηση Αμαλίας και Ντίνου

Μάλιστα, στη συνέχεια καταφέρνει να πάρει τις σφαίρες από την Πολυξένη και αρχίζει να απειλεί τη Στέλλα ότι θα τη διώξει από το σπίτι: «Θα φύγεις και όλοι θα μάθουν ότι πήγες να σκοτώσεις τη μάνα σου», την εκβιάζει. Την ίδια στιγμή λέει και στον Δημοσθένη ότι θα πάνε στην αστυνομία να την κατηγορήσουν αλλά να μην τους πιστέψει, γιατί το μόνο που θέλουν είναι να την καταστρέψουν.

Κι αφού συμβαίνουν όλα αυτά, μια άλλη πιο σοβαρή αποκάλυψη έρχεται από τον Γιώργη: «Κύριε Χριστόφορε, πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Η γυναίκα σας δεν αυτοκτόνησε. Τη σκότωσε η Βικτώρια. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Εκείνη την ημέρα ήμουν στον κήπο. Η Βικτώρια τσακωνόταν με την κυρία Αντιγόνη και αμέσως μετά την έσπρωξε και την πέταξε από το μπαλκόνι. Αυτό ήθελα να της πω τότε που ξέσπασα μέσα στο σπίτι σας», του αποκαλύπτει και ο Χριστόφορος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράδεισος των κυριών (29/3): «Πονάω! Νομίζω ότι έχασα το παιδί», «Σκότωσε την γυναίκα σας» - Μια αποβολή και μια δολοφονία αποκαλύπτονται

Ο παράδεισος των κυριών (28/3): Τα κροκοδείλια δάκρυα της Βικτώριας - «Δεν ήταν γιος σου, στον φόρτωσε και τον σκότωσε»

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία παθαίνει νευρική κρίση - «Πήγα στην αστυνομία και την κατήγγειλα για τον θάνατο της»

Ο παράδεισος των κυριών (20/3): «Ξέρω ποιος είναι o πραγματικός πατέρας του Σίμου...» - Οι αποκαλύψεις θα σοκάρουν τους πάντες

Ο Παράδεισος των κυριών (19/3): «Εγώ σε αυτόν δεν σε δίνω» - Της κόβουν τα φτερά της ευτυχίας λίγο πριν το γάμο

Παράδεισος των Κυριών 18/3: «Είχα πει στον Άγη ότι δεν είναι παιδί της Βικτώριας» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις λίγο πριν την κηδεία του

Ο παράδεισος των κυριών (14/3): Διαλυμένος ο Χριστόφορος - Βυθίζεται μέρα με την ημέρα στο πένθος

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!