Σασμός: Μαφιόζικη επίθεση στον Γιακωβάκη - Τραγικές στιγμές για την Στέλλα

Τρέμει για την ζωή του! Τι θα του συμβεί;

Σασμός: Μαφιόζικη επίθεση στον Γιακωβάκη - Τραγικές στιγμές για την Στέλλα

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού: Τα μέλη μιας σπείρας που κυνηγούσε και είχε καταφέρει τελικά να εξαρθρώσει, συσπειρώθηκαν και απειλούν τη ζωή του Χρήστου Γιακωβάκη. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο θα μιλήσει για την επίθεση που θα δεχτεί είναι φυσικά η Στέλλα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Ο εισαγγελέας κάθεται στο γραφείο του με ένα σωρό από φακέλους μπροστά του, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό του. Κοιτάζει την οθόνη του και παρατηρεί πως ο αριθμός που τον καλεί είναι άγνωστος. Παρ’ όλα αυτά, απαντάει και στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούει την αλλοιωμένη φωνή ενός άντρα. «Κύριε Γιακωβάκη!». Ο Χρήστος αιφνιδιασμένος, ρωτάει: «Ποιος είναι;». Η φωνή μέσα από το κινητό του θα του δώσει μια απάντηση που δεν θα του αρέσει καθόλου. «Θα γνωριστούμε σύντομα και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Ερχόμαστε». Ο Γιακωβάκης θα κλείσει το τηλέφωνο και θα βυθιστεί ξανά στις σκέψεις του.

Στις υποθέσεις που έχει κλείσει αλλά που οι πρωταγωνιστές εκείνων έχουν μένος απέναντί του. Λεπτά αργότερα θα καλέσει τον πρώτο άνθρωπο που του έρχεται στο μυαλό και θα τον παρακαλέσει να πάει κοντά του. «Μπορείς να έρθεις λίγο από το γραφείο μου; Οχι από το τηλέφωνο. Από κοντά θέλω να σου πω. Σε περιμένω», θα πει και θα κλείσει το τηλέφωνο. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Στέλλα θα τρέξει κοντά του ανήσυχη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τραγικές στιγμές για τον μικρό Πετρή - Αρρωσταίνει βαριά και μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει

Ο Χρήστος κινδυνεύει στον Σασμό

Σασμός Χρήστος Γιακωβάκης

Η όμορφη δικηγόρος θα μάθει ότι υπάρχει μια σπείρα στην Αθήνα, την οποία και εξάρθρωσε ο Χρήστος, αλλά που τα μέλη της, εκείνα που τελικά δεν κατάφεραν να πιαστούν, τον κυνηγούν ανελέητα. Ομως δεν θα υπάρχει ανησυχία μέσα του. Αντίθετα, η Στέλλα θα ταραχτεί και θα του το δείξει. «Ζήτησες να εντοπιστεί η κλήση; Ερχόμαστε; Είναι πολλοί δηλαδή;», θα τον ρωτήσει κι εκείνος θα της εξηγήσει μεταξύ άλλων πως μια κλήση δέκα δευτερολέπτων είναι δύσκολο να εντοπιστεί. Θα της ζητήσει όμως και συγγνώμη που την τάραξε. «Πώς να μην ταραχτώ όταν μου λες ότι απειλούν τη ζωή σου; Μου αρέσει πάντως που μου το είπες και με θεωρείς δικό σου άνθρωπο», θα τονίσει και θα τον κοιτάξει με αγάπη. Οι δυο τους θα συνεχίσουν την κουβέντα τους στο σπίτι εκείνης, όπου ο εισαγγελέας θα τονίσει πως δεν είναι η πρώτη φορά που τον απειλούν.

Ακριβώς μία μέρα μετά, ο Χρήστος κατευθύνεται στο αυτοκίνητό του για να πάει σε ένα ραντεβού στο Ηράκλειο, αλλά πριν μπει σε αυτό θα παρατηρήσει πως και τα τέσσερα λάστιχά του είναι σκασμένα. Αμέσως θα σκοτεινιάσει και θα καλέσει τη Στέλλα, που θα αρχίσει να τρέμει. «Αυτό είναι θράσος. Να σου κάνουν χτύπημα μέρα μεσημέρι; Θα σε πάω εγώ εκεί που θες», θα του πει κι εκείνος θα δεχτεί. Η δικηγόρος δεν θα παραλείψει να του πει κατά τη διαδρομή τους πως έχει ήδη μιλήσει στον Αντώνη για τις απειλές που δέχεται και πως ανησυχεί πολύ για τη ζωή του. Ο Χρήστος θα γοητευτεί από το ενδιαφέρον της, θα της ζητήσει να συνεχίσει να νοιάζεται για εκείνον και φυσικά θα της υποσχεθεί πως θα ζητήσει προστασία από τον Αντώνη και την ομάδα του.

Δείτε όμως εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Χρήστου Γιακωβάκη και της Στέλλας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σασμός - αποκλειστικό: Ο άνδρας που μπαίνει "εμπόδιο" στο γάμο Θοδώρας και Γιώργου

Σασμός (27/3): «Άκουσα η ίδια να το λέει το τηλέφωνο!» - Η Νάντια αποκαλύπτει στον εισαγγελέα ποιος σκότωσε τον Στεφαν

Σασμός: «Ο Ευθύμης σκότωσε τον Στεφανή» - Η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με άλλη γυναίκα

Σασμός (22/3): «Ήθελα χρόνο, όμως είμαι εδώ...» - Της κάνει πρόταση γάμου και το ανακοινώνει στην οικογένεια της

Σασμός: «Εγώ θα τον σκοτώσω» - Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια και παθαίνει ψύχωση!

Σασμός: «Θέλω να ζητήσω μετάθεση Αντώνη» - Ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη

Σασμός (20/3): «Ξεφορτώσου τα είναι το στοιχείο που σε καίει» - Τον προειδοποιεί για να μην μπει φυλακή

Σασμός (19/3): «Έχετε ένα υγιέστατο κοριτσάκι» - Την ώρα που μαθαίνει το φύλο του μωρού, εκείνος γνωρίζει άλλη γυναίκα

Σασμός 18/3: «Στη Βασιλική δεν έπρεπε να πούμε ψέματα» - Κρυφακούει τον Μαθιό πριν μάθει το φύλο του μωρού τους

Σασμός: Βασιλική & Μαθιός μαθαίνουν το φύλο του μωρού - Η γυναίκα που ερωτεύεται παράφορα τον Αστέρη έφτασε! Μια αναπάντεχη πρόταση γάμου