Το Ναυάγιο 18/3: Η Φανή αποχαιρετάει τον Πέτρο - Η Χριστίνα στέκεται έξω από το σπίτι του σοκαρισμένη

Οι σημερινές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο 18/3: Η Φανή αποχαιρετάει τον Πέτρο - Η Χριστίνα στέκεται έξω από το σπίτι του σοκαρισμένη

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 18/3 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για το Ναυάγιο με τις εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές, όσο η Ειρήνη δε μπορεί να πιστέψει πως έχασε το παιδί της (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Όσα θα δούμε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα 18/3 στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 74

Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ελπίζει να δώσει τη λύση στον εφιάλτη που ζει με τη Φανή και τα καταφέρνει. Η τελευταία θα πάει στην κάμαρά του για να τον αποχαιρετίσει. Την ίδια ημέρα, η οικογένεια Γιαννακάκη φοράει τα καλά της και περιμένει τον Αγγελο να ζητήσει το χέρι της Βάσως, αλλά αυτός δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει. Είναι η ώρα για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του...

Καθώς γυρίζει στο σπίτι από την κλινική, η Ειρήνη έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνει μια γενναία απόφαση μετά τον χαμό του παιδιού της. Ο μόνος που σκέφτεται είναι ο Πέτρος και η βοήθεια που θα της προσφέρει για να τα καταφέρει. Ο τελευταίος συναντιέται με τον Στελή και του αποκαλύπτει τις υποψίες του για τον Ιπποκράτη, όσο ο Παντελίδης κάνει μια δελεαστική προσφορά στον Μιχάλη, ενώ παλεύει να πάρει τον μικρό Ηλία, ένα παιδάκι που βρέθηκε μόνο μετά το ναυάγιο, με το μέρος του.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Ειρήνη και Πέτρος μαζί στην Κρήτη - Ο μεγάλος καβγάς και ο χωρισμός με τον Ιπποκράτη

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Βασίλη τη σκληρή αλήθεια για τη σχέση του με την Ασημίνα. «Την αγάπησα με όλη μου τη δύναμη, Βασίλη. Δεν το ήθελα, όμως δεν μπορούσα να σταματήσω να αισθάνομαι. Την ερωτεύτηκα, όπως και εκείνη εμένα. Ναι, είχαμε σχέδιο να το σκάσουμε και να ζήσουμε μαζί, αλλά δεν ήθελα το κακό σου. Ο Θεός όμως μας ανταπέδωσε αυτό που θέλαμε να σου κάνουμε. Μας χώρισε για πάντα», του ομολογεί και ξεσπά σε κλάματα. Ο Βασίλης αρχίζει να αναθεωρεί τη φιλία του με τον δημοσιογράφο, ο οποίος και του ανακοινώνει την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

Τρίτη 19/3 - Επεισόδιο 75

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Βάσως και της Λίνας, όλοι τσουγκρίζουν από χαρά αφού ο Αγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω. Οι ευχές πέφτουν σαν βροχή αλλά παρά το καλό κλίμα, εκείνος δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε.

Στο μεταξύ, η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μια παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη. Μια παγίδα που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω αφού θα είναι κατηγορούμενος στη δίκη του «Φοίνιξ».