Παράδεισος των Κυριών 18/3: «Είχα πει στον Άγη ότι δεν είναι παιδί της Βικτώριας» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις λίγο πριν την κηδεία του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παράδεισος των Κυριών 18/3: «Είχα πει στον Άγη ότι δεν είναι παιδί της Βικτώριας» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις λίγο πριν την κηδεία του

Την Καθαρά Δευτέρα 18/3 το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών. Η Bικτώρια για άλλη μια φορά βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή, αλλά και πάλι τα καταφέρνει να βγει... λάδι, καθώς κάνει τα χατίρια της Στέλλας που την εκβιάζει. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα μαθαίνει ότι η Αμαλία συναντιέται με τον Ντίνο και καταρρέει.

Οι σημερινές 18/3 εξελίξεις για τον Παράδεισο των Κυριών

Επεισόδιο 110

Βαθύς είναι ο πόνος στο σπίτι των Μπουραντάδων καθώς ετοιμάζουν την κηδεία του Αγη, με την Πολυξένη να είναι ράκος. Στο μεταξύ, πολλά ερωτηματικά αλλά και ενοχές βασανίζουν τον Χριστόφορο για τη δολοφονία του γιου του. Ετσι αποφασίζει να παραμερίσει τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται παρακαλώντας τον: «Θέλω να μου μιλήσεις για τη συνάντηση που είχες με τον γιο μου, τι είπατε;», τον ρωτάει.

Ο Αποστόλης συγκινείται από το δράμα του Χριστόφορου και αποφασίζει να του μιλήσει: «Είχα πει στον Αγη ότι δεν είναι παιδί της Βικτώριας, μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Χρήστος. Ο Αγης θυμάμαι είχε φύγει πολύ αγριεμένος», του αποκαλύπτει.

Η Βικτώρια αποδεικνύεται ότι έχει πολλούς εχθρούς και μάλιστα τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να της επιτεθούν όλοι. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία: «Πηγαίνετε να ψάξετε στο βρεφοκομείο και θα βρείτε πολλά στοιχεία για την ενοχή της Καρτεζίνη», τους ενημερώνει. Φυσικά, ο Χρήστος έχει φροντίσει να «φυτέψει» στο γραφείο το κουτί με τις σφαίρες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία του Αγη και της Λιζέτας.

Ωστόσο η Στέλλα τον έχει δει και με το που φεύγει, πηγαίνει και παίρνει το κουτί με τις σφαίρες και με αφορμή τον ανεκπλήρωτο έρωτά της για τον Χριστόφορο, αρχίζει να εκβιάζει με αυτό τη Βικτώρια, ενώ έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τα εγκλήματά της.

Παράδεισος των Κυριών - Εξελίξεις

Τρίτη 19/3 - Επεισόδιο 111

Στο μεταξύ, η Ζαχαρούλα με τον Βύρωνα ξανασμίγουν και αποφασίζουν μαζί να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες της σχέσης τους. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια προσπαθεί να πάρει το κουτί με τις σφαίρες, προκειμένου να μην το βρει η αστυνομία, αλλά η Στέλλα της λέει με νόημα: «Αυτό ψάχνεις; Θα με κρατήσεις στο σπίτι του δίπλα στον κύριο Χριστόφορο, γιατί αλλιώς θα τα πάω στην αστυνομία».

Η Αμαλία είναι με τον Ντίνο και αποφασίζει να φύγει και να γυρίσει στο σπίτι της. Ο Ντίνος της προτείνει να την πάει εκείνος, στον δρόμο όμως τρακάρουν. Η κοπέλα χτυπάει λίγο στο κεφάλι, αλλά επειδή ο Ντίνος φοβάται μήπως είναι κάτι πιο σοβαρό, την πάει στο νοσοκομείο. Αφού την παραλαμβάνουν οι γιατροί, η Αμαλία ειδοποιεί τους δικούς της: «Μην ανησυχείτε, είχα ένα μικρό ατύχημα, είμαι στο νοσοκομείο, αλλά είμαι καλά, δεν έχω τίποτα», τους τονίζει και η Μιράντα με τον Χριστόφορο τρέχουν για να δουν από κοντά την Αμαλία. Στο μεταξύ, ο Ντίνος φεύγει από εκεί για να μην τον δουν. Πρώτος μπαίνει στο δωμάτιο ο Χριστόφορος: «Τι έγινε; Τρόμαξα! Είσαι καλά;», τη ρωτάει και η Αμαλία φυσικά του λέει ψέματα:

Δείτε επίσης: Ο παράδεισος των κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα σου» - Ο κηπουρός λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο

«Ναι, δεν είναι τίποτα. Πάτησα μια πέτρα και έπεσα, αλλά επειδή χτύπησα λίγο το κεφάλι ήρθα προληπτικά να με δουν στο νοσοκομείο». Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει τη φράση της, μπαίνει μέσα ο γιατρός: «Ευτυχώς, παρότι το τρακάρισμα ήταν γερό, δεν πάθατε τίποτα», της λέει και έτσι ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα: «Τι θα γίνει; Θα μου πεις την αλήθεια, Αμαλία;». «Συγγνώμη, σου είπα ψέματα. Με τον Ντίνο ήμουν και με έφερνε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι», του ομολογεί, όμως αυτό το ακούει και η Μιράντα που εκείνη τη στιγμή ετοιμαζόταν να μπει στο δωμάτιο.