Η γη της ελιάς (19/3): «Δεν θέλω άλλο παιδί» - Βγαίνει το διαζύγιο την ώρα που εξαφανίζεται από την Μάνη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (19/3): «Δεν θέλω άλλο παιδί» - Βγαίνει το διαζύγιο την ώρα που εξαφανίζεται από την Μάνη

Στο σημερινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ-α-τετ που της κινεί την περιέργεια. Βλέπει τη χήρα του Τάσου να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να αγκαλιάζεται με έναν άντρα και αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 119

Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη όσο και τον Χρήστο. Η Μαργαρίτα ανησυχεί για τη Θοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά, ενώ η Αθηνά προσπαθεί, μάταια, να κάνει τη Φιλιώ να δεχθεί τον Τζον και οι συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν.

Την ίδια στιγμή ο Δημοσθένης αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει κάτι που τον ταράζει: «Δημοσθένη, βγήκε το διαζύγιο με την Ασπασία», τον ενημερώνει. Στο μεταξύ ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο, αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική όλο και μεγαλώνει, ενώ η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο: «Θα ήθελα να αναλάβω κι εγώ ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο, νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω καλά», του λέει και ο Ισίδωρος δείχνει να το σκέφτεται..

Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος συνειδητοποιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και πως έχει στοιχεία στα χέρια του που τον καίνε, ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με τη Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Μιλτιάδης και Βασιλική γίνονται ζευγάρι μετά τον θάνατο του Φίλιππου!

Οι αναρτήσεις της Αννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών και ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της, ενώ η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται και η Ισμήνη, με πολύ αυστηρό ύφος, της κρούει τον κώδωνα. Η συμπεριφορά τού Μάνου γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλη και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά.

Στο μεταξύ, η Φιλιώ εξαφανίζεται από το σπίτι και η Αθηνά με την Αναστασία χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους: «Δεν το πιστεύω, θα τρελαθώ. Πού μπορεί να πήγε μικρό κορίτσι;», αναρωτιέται η Αθηνά αναστατωμένη και χωρίς να χάσει καιρό ειδοποιεί την αστυνομία. Παράλληλα, βαριά εθισμένος φαίνεται να είναι ο Μάνος, αφού με κάθε ευκαιρία παίρνει χάπια αμφεταμίνης.

Δείτε επίσης πρώτοι το επεισόδιο της Τετάρτης, της Πέμπτης και της Παρασκευής!