Η γη της ελιάς (20/3): «Δεν είναι πουθενά στο σπίτι» - Στιγμές αγωνίας για την μικρή Φιλιώ

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (20/3): «Δεν είναι πουθενά στο σπίτι» - Στιγμές αγωνίας για την μικρή Φιλιώ

Μεγάλη είναι η ανησυχία στην Γη της ελιάς, σχετικά με την υγεία του Μάνου. Θα του ζητήσουν να κάνει εξέταση αίματος, την ίδια ώρα που η Αθηνά ψάχνει απεγνωσμένη την Φιλιώ που έχει εξαφανιστεί από το σπίτι...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 120

Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας και, έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, συνεχίζουν τη συγκατοίκησή τους χωρίς σκιές. Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Δημοσθένη: «Θέλω να τελειώνει το θέμα με τον εκβιασμό. Παρατράβηξε το σχοινί, κοίτα να το καθαρίσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται», είναι τα λόγια του και καταστρώνουν μαζί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ο Μάνος, όσο περνούν οι μέρες, φέρεται και πιο παράξενα, δεν κοιμάται, δεν τρώει παίζει συνέχεια με το κινητό του και ανησυχεί τόσο τον Ισίδωρο, όσο και τη Μαρίνα.

Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και τόσο εκείνη όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση, ενώ η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει: «Ο δικός σου και η κορούλα του η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας», της λέει. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντας της ανησυχία.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος παντρεύεται!

Δείτε και το επεισόδιο 121

Η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη: «Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, πιστεύω ότι το έκανε κι ας κοπανιέται ότι δεν ήταν αυτή. Απλά δεν φαντάστηκε ότι θα ήταν μέσα εκείνος ο κακομοίρης», ισχυρίζεαι. Στο μεταξύ μία ημέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στη Χάιδω, εκτός από τον Πότη, ο οποίος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολιό.

Την ίδια ώρα ο ,Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή και αυτός κάνει το μοιραίο λάθος. Από την άλλη ο Ισίδωρος που θέλει να βεβαιωθεί για τα όσα φοβάται, κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πεισθεί και ο Μάνος να δώσει αίμα και από τις απαντήσεις να μάθουν τι παίρνει κρυφά... Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα: «Νομίζετε ότι δεν έχω καταλάβει τι πάτε να κάνετε; Τι είμαι χαζός ή κανένα μικρό παιδάκι που το κοροϊδεύεις;», λέει στον Ισίδωρο και κουβέντα την κουβέντα φτάνουν στα άκρα.

Μάλιστα ο Μάνος, νευριασμένος, μιλάει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ. Παράλληλα ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής επειδή του το ζήτησε, αλλά εκείνη με το που τον βλέπει, αρχίζει τις κατάρες κι έτσι φεύγει έξαλλος.