Το προξενιό της Ιουλίας (20/3): «Τι θες να χάσουμε το παιδί μας;» - Ο Γιωργίκης πιέζει την Ιουλία να κάνουν έρωτα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (20/3): «Τι θες να χάσουμε το παιδί μας;» - Ο Γιωργίκης πιέζει την Ιουλία να κάνουν έρωτα

Στο σημερινό 20/3 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, η Ιουλία αρχίζει να νιώθει την καταπίεση του Γιωργίκη. Από την άλλη η Χάδω την πιέζει όλο και περισσότερο σχετικά με την εγκυμοσύνη της, λέγοντας πως μεγάλωσε ξαφνικά η κοιλιά της...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 62

Ο Γιωργίκης ζητάει μια απροσδόκητη χάρη από τη Δέσπω, προκειμένου ο γιος του να αρχίσει να αποκτά εμπειρίες. «Θα ήθελα να κάνεις συντροφιά στον Χρήστο με ό,τι αυτό σημαίνει. Καταλαβαίνεις… Αλλωστε μου είχες πει ότι είσαι έτοιμη να κάνεις ό,τι σου ζητήσω. Αυτή είναι η ευκαιρία να μου το αποδείξεις», είναι τα λόγια του κι εκείνη συμφωνεί. «Μην ανησυχείτε, κύριε. Ξέρω να κρατάω τον λόγο μου», τον διαβεβαιώνει.

Δείτε επίσης εδώ το επεισόδιο της Πέμπτης!

Αποκλειστικά η σκηνή όπου η Ιουλία αποκαλύπτει τα πάντα στον Γρηγόρη

Στο Προξενιό της Ιουλίας, έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που η Ιουλία έχει παντρευτεί τον Προβιό κι έχει γεννήσει το κοριτσάκι της. Το κρυμμένο μυστικό της βγαίνει στο φως και τα όσα θα ακολουθήσουν είναι ασύλληπτα.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Η Ιουλία ζει στο αρχοντικό με τον άντρα της και το παιδί της και η ζωή της έχει γίνει βασανιστική. Κάθε ημέρα για εκείνη είναι μια κόλαση, αλλά κάνει υπομονή. Αλλωστε δεν έχει πού αλλού να πάει. Οταν είπε στη μάνα της ότι δεν αντέχει άλλο να ζει εκεί μέσα και ότι θέλει να γυρίσει στο πατρικό της, η απάντησή της ήταν: «Η θέση σου είναι δίπλα στον άντρα σου. Εχεις χρέος απέναντι στο παιδί σου». Η σχέση της με τη Χάδω πάει από το κακό στο χειρότερο και ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να πει μια κουβέντα και δείχνει να τη συναισθάνεται είναι ο Χρήστος.

Ο Προβιός πλέον δεν κρύβει τον βίαιο χαρακτήρα του και όσο και να της λέει ότι δεν θα το ξανακάνει, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Η μόνη παρηγοριά της Ιουλίας είναι η κόρη της. Ο Γρηγόρης, από την άλλη, ζει τον δικό του Γολγοθά σε έναν γάμο με τη Φιλιώ, που για εκείνον ήταν απλά ένα καταφύγιο για να απαγκιστρωθεί από κάπου όταν έχασε για πάντα την Ιουλία. Ομως ποτέ δεν αγάπησε τη γυναίκα του. Οταν οι καταστάσεις φτάσουν σε ακραία σημεία και για τους δύο, οι καρδιές τους θα ανοίξουν, ο πόνος θα ξεχειλίσει και θα ειπωθούν μεγάλες αλήθειες. «Γιατί παντρεύτηκες τότε τον Γιωρκίκη και δεν έφυγες μαζί μου; Εστω και την τελευταία στιγμή. Δεν θα ζούσαμε την κόλαση που περνάμε τώρα», της λέει εκείνος. «Γιατί ήμουν έγκυος. Το παιδί είναι δικό σου», του απαντάει η κοπέλα και ο Γρηγόρης μένει άφωνος για μια στιγμή.

Υστερα, αφού συνειδητοποιεί τι έχει ακούσει, αρχίζει να ωρύεται. «Δικό μου; Και δεν μου το είπες ποτέ; Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις κάτι τέτοιο; Και μεγαλώνει αυτός το δικό μου παιδί;». Ο Γρηγόρης φεύγει έξαλλος. Αργότερα λέει στην αδελφή του την Αλεξάνδρα τα όσα συγκλονιστικά έμαθε.

Δείτε επίσης: Η κόλαση για την Ιουλία ξεκινάει μετά το φόνο του Γιωργίκη - Τα αίματα, η τιμωρία & ο δολοφόνος

Το προξενιό της Ιουλίας Ιουλία Γρηγόρης

Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται το γραφείο του Ατζαλίνα. Ανησυχεί για τον αδελφό της. Ο Γρηγόρης είναι εξαφανισμένος. Δεν τον βρίσκει κανείς. Και η Φιλιώ είναι ανάσταση και δεν τον βρίσκει πουθενά. Την ίδια στιγμή, το νέο για τον φόνο του Γιωργίκη έχει διαδοθεί. Ολοι φοβούνται μήπως ο Γρηγόρης είναι εκείνος που τον σκότωσε.

Η Αλεξάνδρα έχει έναν λόγο ακόμη να υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει ανάμειξη στη δολοφονία αφού ξέρει ότι ο Γρηγόρης έμαθε την αλήθεια για το παιδί της Ιουλίας και πως εκείνος είναι ο πατέρας του. Φοβάται ότι πάνω στον παρορμητισμό του μπορεί να έκανε κάποια τρέλα. Η εξαφάνισή του κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, με τις υποψίες γύρω από το πρόσωπό του να μεγαλώνουν. Την ίδια ώρα η Ιουλία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ.