Σασμός: «Θέλω να ζητήσω μετάθεση Αντώνη» - Ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη

Κύριος λόγος η Στέλλα

Σασμός: «Θέλω να ζητήσω μετάθεση Αντώνη» - Ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Σασμός το βραχιόλι της Στέλλας που θα βρεθεί στο σπίτι του Χρήστου, χωρίς εκείνη να έχει βρεθεί σε αυτό, θα θορυβήσει όλους. Ο εισαγγελέας διατάζει τη φύλαξή της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Τα μέλη μιας σπείρας που εξάρθρωσε ο Χρήστος Γιακωβάκης στην Αθήνα, φαίνεται πως τον έχουν ακολουθήσει και στην Κρήτη, εξαπολύοντάς του απειλές. Αρχικά μέσω τηλεφώνου, μετά σκίζοντας και τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου και κατόπιν εισβάλλοντας στο σπίτι του. Αυτό όμως που θα τον τρομοκρατήσει περισσότερο από όλα τα παραπάνω, είναι όταν θα του στείλουν μια φωτογραφία του με τη Στέλλα, που στο πίσω της μέρος θα γράφει: «Μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά».

Ο εισαγγελέας θα θορυβηθεί και έχοντας μιλήσει στον Αντώνη για τις απειλές που δέχεται, θα τον επισκεφθεί ξανά στο τμήμα για να του ζητήσει να ξεχάσουν τη δική του προστασία και να ασχοληθούν με αυτή της όμορφης δικηγόρου. Αντώνης και Γιώργος θα σοκαριστούν, ωστόσο ο Γιώργος που θα είναι επικεφαλής της αποστολής, θα ζητήσει προστασία από μυστικούς και για τους δύο. Στο μεταξύ, η Στέλλα δεν θα γνωρίζει πως η ζωή της είναι σε κίνδυνο.

Δείτε επίσης: «Τσούζει, φύσα το» - Η Αργυρώ πιάνει στα πράσα Αστέρη και Σάντρα!

Το βραχιόλι της Στέλλας και η απόφαση του Γιακωβάκη στον Σασμό

Σασμός Χρήστος Γιακωβάκης

Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Χρήστος θα ταραχτεί ακόμα περισσότερο όταν μέσα στο σπίτι του βρεθεί ένα βραχιόλι της Στέλλας. Και αυτό γιατί η συνεργάτιδα και φίλη του δεν θα τον έχει επισκεφθεί ποτέ. «Αυτό σημαίνει ότι κάποιος την πλησίασε αρκετά, κάποιος από τη σπείρα που σε απειλεί, Χρήστο», θα του επισημάνει ο Αντώνης και ο Χρήστος για να προστατεύσει την κοπέλα θα αποφασίσει να κρατήσει μια απόσταση από εκείνη.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία - Η Νάντια σώζει τον Μαθιό από την φυλακή!

Μέσα στις σκέψεις του θα είναι και το να ζητήσει μετάθεση, έτσι ώστε να την αφήσουν ήσυχη και το βάρος των απειλών να μετατοπιστεί αποκλειστικά σε εκείνον. «Θέλω να ζητήσω μετάθεση, Αντώνη. Θα απομακρυνθώ από εδώ για το καλό όλων σας», θα πει και ο διοικητής θα αιφνιδιαστεί.