Σασμός: Τραγική ειρωνεία - Η Νάντια σώζει τον Μαθιό από την φυλακή!

«Δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο Μαθιός που σε έβαλε σπίτι του χωρίς καν να σε ξέρει;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σασμός: Τραγική ειρωνεία - Η Νάντια σώζει τον Μαθιό από την φυλακή!

Σοκαριστικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του ALPHA, Σασμός αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, το ότι είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη, το έμαθε. Αυτό που θα παλέψει να μάθει στο εξής είναι αν ο Μαθιός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον πατέρα της.

Οταν ο Χρήστος Γιακωβάκης την κάλεσε στην Κρήτη για να την ανακρίνει για τον θάνατο του Ευθύμη Φαρμάκη, ούτε για μια στιγμή δεν σκέφτηκε ότι σε αυτό το ταξίδι της θα έβρισκε τις ρίζες της ή, όπως τόνιζε και η ίδια, ότι ανήκει κάπου. Η Νάντια επέστρεψε στην Ανω Ποριά πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει στις έρευνες του εισαγγελέα, αλλά όταν εκείνος άρχισε να τη ρωτάει για την οικογένειά της, τα πράγματα ζόρισαν. Για να τη βοηθήσει, όταν εκείνη τόνισε πως η μητέρα της τα είχε με τον Στεφανή, διέταξε να γίνει η εκταφή του, προκειμένου να πάρουν δείγμα και να μάθουν αν οι δυο τους έχουν συμβατό DNA. Και τελικά έχουν.

Δείτε επίσης: Σασμός: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Η Νάντια είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας Σταματάκη και άπαντες της άνοιξαν την αγκαλιά τους. «Επιτέλους, νιώθω ότι ανήκω κάπου. Μακάρι να ζούσε ο Νικηφόρος για να χαρεί μαζί μου. Είναι άδικο που και οι δύο μάθαμε για τους βιολογικούς μας πατεράδες τόσο αργά στις ζωές μας», θα πει στη Βασιλική συγκινημένη.

Σασμός: Στο πλευρό του Μαθιού

Τα προβλήματά της με την εισαγγελία όμως δεν θα τελειώσουν τόσο γρήγορα. Οταν η Νάντια ρωτήσει τον Χρήστο αν έχουν πιάσει τον δολοφόνο του πατέρα της, εκείνος θα της απαντήσει αρνητικά αλλά θα παραδεχτεί πως πρώτος ύποπτος είναι ο Μαθιός. Η ταραχή της θα είναι ευδιάκριτη και θα αρχίσει να ψάχνει αν ισχύει η πληροφορία αυτή. Το πρώτο άτομο που θα ρωτήσει θα είναι η Βασιλική.

Δείτε επίσης: Σασμός (14/3): «Συλλάβετε την και φέρτε την εδώ» - Αυτό είναι το τραγικό της τέλος

«Δεν ξέρεις τι άνθρωπος είναι ο Μαθιός που σε έβαλε στο σπίτι του χωρίς να σε ξέρει καν; Δεν ξέρεις πόσο και ποιους έχει βοηθήσει; Ο Γιακωβάκης δεν ξέρει τίποτα για τον άντρα μου», θα της πει εκείνη και θα συνεχίσει: «Αφού θέλεις τόσο πολύ μια απάντηση, καλύτερα να ρωτήσεις τον ίδιο». Και όντως, η Νάντια θα σπεύσει να ρωτήσει τον Μαθιό, ο οποίος όμως θα της απαντήσει με μισόλογα καθώς, όπως θα πει στη γυναίκα του λίγο αργότερα, δεν εμπιστεύεται το νεαρό κορίτσι. Η Νάντια όμως θα έχει πάρει την απάντησή της. Ετσι, όταν βρεθεί ξανά απέναντι από τον Χρήστο Γιακωβάκη, θα του πει:

«Ο Ευθύμης σκότωσε τον πατέρα μου. Η ίδια τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο και να εξηγεί πώς το έκανε. Συγγνώμη που δεν το είπα νωρίτερα αλλά φοβήθηκα. Πίστευα πως θα κατηγορηθώ κι εγώ που ήμουν συνεργάτης του». Ο Χρήστος θα τη ρωτήσει αν είναι σίγουρη και όταν εκείνη γνεύσει θετικά, θα την αφήσει να φύγει. Ο Αντώνης θα είναι ο πρώτος που θα μάθει ότι ο Μαθιός απαλλάσσεται των κατηγοριών για τον φόνο του Στεφανή και θα πάει να του το ανακοινώσει, όπως και το ότι ο φάκελος δολοφονίας τού Στεφανή κλείνει. Και πάλι όμως, η μαρτυρία της Νάντιας δεν θα αλλάξει την απόφαση του Μαθιού να παραδοθεί, όταν η Βασιλική φέρει στον κόσμο το παιδί τους.