Σασμός (14/3): «Συλλάβετε την και φέρτε την εδώ» - Αυτό είναι το τραγικό της τέλος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (14/3): «Συλλάβετε την και φέρτε την εδώ» - Αυτό είναι το τραγικό της τέλος

Στο σημερινό 14/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός, δίνεται εντολή για να συλληφθεί η Εύα. Σχεδόν όλοι μαθαίνουν πλέον πως είναι η αδερφή του Φαρμάκη, ενώ καταλαβαίνουν τα σατανικά σχέδια της για να εκδικηθεί εκείνους που την πλήγωσαν. Το γεγονός πως έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο της Θοδώρας δίνει την χαριστική βολή. Το τραγικό της τέλος είναι η φυλάκιση της και η φυγή της...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 89

Ενώ ο Χρήστος καλεί τον Βαγγέλη στο γραφείο του και αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό γύρω του, η γιαγιά Ειρήνη θα συναντηθεί με την Καλλιόπη και δεν θα παραλείψει να της αποκαλύψει ότι ξέρει ποιος σκότωσε τον Στεφανή. Η «καπετάνισσα» θα ταραχθεί και θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως το έκανε για να σώσει τη Βασιλική.

Ομως η γιαγιά δεν θα την αφήσει να ολοκληρώσει την κουβέντα της. «Δεν με νοιάζουν οι λόγοι, Καλλιόπη, και ούτε σκοπεύω να μιλήσω σε κάποιον για το μυστικό του γιου σου. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνει τον γιο σου. Είχε τους λόγους του και τους σέβομαι. Αυτό θέλω να θυμάσαι», θα της πει, αλλά η Καλλιόπη δεν θα ησυχάσει από τις κουβέντες της. Αντίθετα, θα πει στον γιο της πως μάλλον θα πρέπει να κάνει μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τη γιαγιά της Αργυρώς.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τραγική ειρωνεία - Η Νάντια σώζει τον Μαθιό από την φυλακή!

Μαθαίνει την αλήθεια για τον αδερφό της μέσα στην φυλακή

Πήγε στην Άνω Ποριά για να μάθει ποιος σκότωσε τον αδελφό της, Ευθύμη Φαρμάκη. Η αλήθεια που θα φτάσει από το στόμα του Παύλου θα την εκπλήξει και θα την αφήσει με δεκάδες ερωτηματικά. Το Youweekly.gr έχει όλα όσα θα συμβούν στα νέα επεισόδια της κορυφαίας σειράς του ALPHA.

H Εύα αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη, αλλά πριν επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για την Κροατία, δίνει εντολή να σπάσουν τα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας και να ανατινάξουν το αγροτικό του Μαθιού. Στο μεταξύ, ο Γιώργος αλλά και ο Χρήστος Γιακωβάκης έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από την αδελφή του Ευθύμη Φαρμάκη που πήγε στην Ανω Ποριά για να συνεχίσει το έργο του και να ζητήσει ευθύνες για τον θάνατό του. Έτσι ο τελευταίος δίνει εντολή για τη σύλληψή της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Ο Παύλος, βλέποντας τις τελευταίες της κινήσεις, αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη η αδελφή τού κολλητού του και σε συνεργασία με τον Βαγγέλη, που ξέρει ακριβώς τις κινήσεις της πριν φύγει από το νησί, δίνουν πληροφορίες για τον εντοπισμό της στην αστυνομία που την ψάχνει. Πράγματι, η σύλληψη γίνεται αλλά αυτή δεν θα είναι η πιο άσχημη στιγμή της Εύας...

Δείτε επίσης: Σασμός: Αποκλειστικό! Η Θοδώρα παντρεύεται τον Τόλη

Η Εύα από τον Σασμό

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Αντώνης και ο Γιώργος οδηγούν την Εύα στο κρατητήριο. Ο πρώτος που πηγαίνει να τη δει είναι φυσικά ο κολλητός τού αδελφού της, ο Παύλος, και ενώ εκείνη πιστεύει πως θα τη βοηθήσει να βγει από εκεί, της λέει: «Πράγμα δεν σου χρωστώ. Εσύ χρωστάς σε μένα που τόσο καιρό κρατώ το μυστικό σου με κίνδυνο των δικών μου ανθρώπων. Και δεν χρωστώ ούτε στον αδελφό σου, γιατί εγώ πραγματοποίησα την τελευταία του επιθυμία». Η Εύα δεν θα καταλάβει φυσικά τι εννοεί ο άντρας που είχε σαν πατέρα και θα τον ρωτήσει τι εννοεί. Τότε ο Παύλος θα της πει:

«Ο Ευθύμης αυτοκτόνησε στα χέρια μου. Τον βοήθησα να πεθάνει. Μου έδωσε να κρατήσω ένα μαχαίρι και έπεσε με φόρα πάνω του. Ζήσε τώρα για το υπόλοιπο της ζωής σου με τη σκέψη ότι σκότωσες έναν αθώο άνθρωπο», θα της πει, εννοώντας τον βοηθό τού Μαθιού που μπήκε τελικά στο αγροτικό του αυτοκίνητο και ανατινάχτηκε αντί για εκείνον. Η κοπέλα θα αντιδράσει, θα ξεσπάσει σε λυγμούς και θα προσπαθήσει να τον κατηγορήσει για φόνο. Ομως και πάλι ο Παύλος θα έχει την απάντηση:

«Ακόμα και τώρα η καρδιά σου είναι γεμάτη μίσος. Δεν έχεις σχέση με τον αδελφό σου εσύ. Φεύγω και δεν θέλω να σε δω ξανά στη ζωή μου. Δεν υπάρχει κανένας για εσένα πλέον», θα της πει και θα φύγει.