Η γη της ελιάς (22/3): «Αυτόν έπρεπε να έχω κάψει» - Άγρια σύγκρουση για Αρετή και Στάθη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (22/3): «Αυτόν έπρεπε να έχω κάψει» - Άγρια σύγκρουση για Αρετή και Στάθη

Απόψε 22/3 οι εξελίξεις στην σειρά Η γη της ελιάς, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Η Αρετή θα έχει μια σκληρή σύγκρουση με τον Στάθη που μετά από παρακαλετό της κόρης του, Βασιλικής θα πάει να την επισκεφθεί και να της μιλήσει.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 122

Η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη: «Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, πιστεύω ότι το έκανε κι ας κοπανιέται ότι δεν ήταν αυτή. Απλά δεν φαντάστηκε ότι θα ήταν μέσα εκείνος ο κακομοίρης», ισχυρίζεται. Στο μεταξύ μία ημέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στη Χάιδω, εκτός από τον Πότη, ο οποίος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολιό.

Την ίδια ώρα ο ,Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή και αυτός κάνει το μοιραίο λάθος. Από την άλλη ο Ισίδωρος που θέλει να βεβαιωθεί για τα όσα φοβάται, κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πεισθεί και ο Μάνος να δώσει αίμα και από τις απαντήσεις να μάθουν τι παίρνει κρυφά... Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα: «Νομίζετε ότι δεν έχω καταλάβει τι πάτε να κάνετε; Τι είμαι χαζός ή κανένα μικρό παιδάκι που το κοροϊδεύεις;», λέει στον Ισίδωρο και κουβέντα την κουβέντα φτάνουν στα άκρα.

Μάλιστα ο Μάνος, νευριασμένος, μιλάει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ. Παράλληλα ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής επειδή του το ζήτησε, αλλά εκείνη με το που τον βλέπει, αρχίζει τις κατάρες κι έτσι φεύγει έξαλλος.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος παντρεύεται!