Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία παθαίνει νευρική κρίση - «Πήγα στην αστυνομία και την κατήγγειλα για τον θάνατο της»

Τρέχει σε άσχημη κατάσταση στην αγκαλιά του Ντίνου

Ο παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία παθαίνει νευρική κρίση - «Πήγα στην αστυνομία και την κατήγγειλα για τον θάνατο της»

Η Αμαλία στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, όπως όλα δείχνουν, δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Ντίνο. Μετά από ένα μεγάλο σοκ, εξαφανίζεται από το σπίτι και τρέχει κοντά του, ενώ ο Σίμος υποψιάζεται ότι τρέχει ανάμεσά τους.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

Η νευρική κρίση της Αμαλίας στον Παράδεισο των κυριών

Ο Ντίνος μιλά στον Σωτήρη για τις σφαίρες και αμέσως μετά ο Σωτήρης επισκέπτεται την Πολυξένη, η οποία του αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει και της ζητά: «Σε παρακαλώ, δεν θέλω να πεις σε κανένα για ό,τι συζητήσαμε». Η Πολυξένη καταρρακωμένη αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, αλλά η Αμαλία είναι μετανιωμένη που της ύψωσε τη φωνή της: «Συγγνώμη, δεν ήθελα να σου φωνάξω, αλλά η θεία μου δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Αγη. Είναι αδύνατον», της λέει και παράλληλα οι σκέψεις της την οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Χρήστος θα μπορούσε να είναι πίσω από τον θάνατο του Αγη και της Λιζέτας.

Ωστόσο λίγο αργότερα ο Χριστόφορος την ενημερώνει: «Πήγα στην αστυνομία και κατήγγειλα τη Βικτώρια για τον θάνατο της Αντιγόνης πριν 11 χρόνια. Αυτή τη σκότωσε, Αμαλία», της αποκαλύπτει. Η Αμαλία ταράζεται τρομερά, δεν μπορεί να το πιστέψει και παθαίνει νευρικό κλονισμό. Αφού ξεπροβοδίσει τον Χριστόφορο, αποφασίζει να πάει μια βόλτα: «Θα έρθω μαζί σου, δεν σε αφήνω στην κατάσταση που είσαι», της λέει ο Σίμος κι εκείνη ξεσπάει άσχημα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Δηλαδή τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς;» - Άγριος καβγάς Μιράντας & Ντίνου

Την ίδια ώρα η Δωροθέα βάζει λόγια στον Σίμο εναντίον της Αμαλίας και εκνευρίζει περισσότερο. Στο μεταξύ η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και του ζητάει να της πει τα πάντα για τη θεία της. Εκείνος το κάνει και έπειτα της κατηγορεί και πάλι τον Σίμο. Παράλληλα οι ώρες περνάνε και ο Σίμος τρελαμένος ψάχνει να βρει την Αμαλία, ενώ η Δωροθέα του πετάει πάλι μια σπόντα: «Γιατί δεν πας να την ψάξεις στο σπίτι του συνεταίρου σου;», του λέει με νόημα.

Ο παράδεισος των κυριών Αμαλία

Ο Σίμος φεύγει και αφού ψάχνει στο πάρκο που πηγαίνει συνήθως η Αμαλία φτάνει έξω από το σπίτι του Ντίνου, μπαίνει μέσα και ψάχνει την Αμαλία, λέγοντας μια δικαιολογία στον Ντίνο για την επίσκεψή του. Η Αμαλία όμως προλαβαίνει και φεύγει από το παράθυρο, χωρίς να τη δει.

Λίγο μετά επιστρέφει στο σπίτι της και η Δωροθέα τη ρωτάει: «Πού ήσουν; Ο Σίμος σε ψάχνει. Η μητέρα σου είναι στο νοσοκομείο γιατί χτύπησε το πόδι της» (δείτε εδώ την δολοφονική επίθεση εναντίον της). Η Αμαλία τρέχει κοντά στη Μιράντα, γεμάτη ενοχές, ενώ ο Ντίνος βάζει τον Μάρκο να τηλεφωνήσει στο σπίτι της, για να μάθει δήθεν νέα για τη Μιράντα. Τότε η Αμαλία του λέει πως πρόκειται να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο μαζί με τη Μιράντα. Ο Μάρκος το μεταφέρει στον Ντίνο κι εκείνος φεύγει σαν τρελός για να τη βρει.

Πηγαίνει στο νοσοκομείο να τη βρει και η Αμαλία του λέει αγχωμένη: «Πρέπει να φύγεις αμέσως γιατί από στιγμή σε στιγμή έρχεται ο Σίμος». Ωστόσο δεν προλαβαίνει, καθώς ο Σίμος ήδη έχει φτάσει και τους πιάνει σε μια περίεργη φάση: «Ο Ντίνος ήρθε να δει τη Μιράντα, αλλά μου ζήτησε να τη ρωτήσω πρώτα αν θέλει να τον δει», του λέει η Αμαλία. Οταν όμως φεύγει ο Ντίνος, ο Σίμος προσπαθεί να την ψαρέψει λέγοντας ότι του έκανε εντύπωση που ο Ντίνος ήρθε με άδεια χέρια, η Μιράντα τον δικαιολογεί, όμως αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει από τη συμπεριφορά της Αμαλίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράδεισος των κυριών (3/4): «Φοράς την μπλούζα σου ανάποδα» - Η Αμαλία γίνεται παράνομο ζευγάρι με τον πρώην της μάνας της

Ο παράδεισος των κυριών (2/4): Αμαλία και Ντίνος κάνουν έρωτα - Ο Σίμος πηγαίνει να τους πιάσει στα πράσα

Ο παράδεισος των κυριών (29/3): «Πονάω! Νομίζω ότι έχασα το παιδί», «Σκότωσε την γυναίκα σας» - Μια αποβολή και μια δολοφονία αποκαλύπτονται

Ο παράδεισος των κυριών (28/3): Τα κροκοδείλια δάκρυα της Βικτώριας - «Δεν ήταν γιος σου, στον φόρτωσε και τον σκότωσε»

Ο παράδεισος των κυριών: Καυτό φιλί για Μιράντα και Χριστόφορο - «Δεν έχω πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά»

Ο παράδεισος των κυριών (22/3): «Εδώ λέει τόπος γεννήσεως Αθήνα! Τι συμβαίνει;» - Άλλο ένα ψέμα αποκαλύπτεται και σοκάρει

Ο παράδεισος των κυριών: «Η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα σου» - Ο κηπουρός λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο