Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν είναι γιος σου! Τον έκανε με τον Εβραίο και σου τον φόρτωσε», «Την είδα να την σπρώχνει από το μπαλκόνι» - Απανωτά τα χτυπήματα για τον Χριστόφορο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: «Δεν είναι γιος σου! Τον έκανε με τον Εβραίο και σου τον φόρτωσε», «Την είδα να την σπρώχνει από το μπαλκόνι» - Απανωτά τα χτυπήματα για τον Χριστόφορο

Ο Χριστόφορος βρίσκεται μπροστά σε τραγικές αποκαλύψεις για τα εγκλήματα της Βικτώριας και κυρίως για τη δολοφονία της γυναίκας του στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα δίνει τη χαριστική βολή στον Ντίνο, ενώ η Βικτώρια προκειμένου να σωθεί, συνεχίζει να κάνει το θύμα και ταυτόχρονα να εκβιάζει τη Στέλλα.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Επεισόδιο 114

Η Μιράντα μαθαίνει ένα μυστικό της οικογένειας Μπουραντά, που δεν είναι άλλο από το ότι η εξουσιοδότηση που δήθεν είχε κάνει ο Αγης για να πάρουν το παιδί της Γεωργίας, είναι πλαστή. Μάλιστα, χωρίς να υποψιάζεται τίποτα, επιμένει: «Νομίζω ότι πρέπει να το πείτε», ενώ η Βικτώρια, όπως είναι φυσικό, έχει τεράστιες αντιρρήσεις.

Η Γεωργία, η οποία υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά, μαζί με τον Πάρη ψάχνουν να βρουν πότε ακριβώς δολοφονήθηκε ο Αγης για να δουν αν ταιριάζουν οι ημερομηνίες με την υπογραφή της εξουσιοδότησης. Συγκεκριμένα, υποψιάζονται πως πίσω από αυτή τη δολοφονία μπορεί να κρύβονται μυστικά που θα ανατρέψουν τα πάντα… Την ίδια στιγμή, η Στέλλα λέει στη Βικτώρια: «Εχω σκεφτεί έναν τρόπο για να διώξουμε τη Μιράντα από το σπίτι. Θα πούμε ότι έκλεβε πράγματα από το σπίτι», αλλά η Βικτώρια γελάει ακόμα και με τη σκέψη της: «Κανείς δεν πρόκειται να πιστέψει αυτή τη βλακεία. Ασε, θα σκεφτούμε κάτι άλλο», της λέει.

Ο Παράδεισος των Κυριών ALPHA

Επεισόδιο 115

Στο μεταξύ, ο Ντίνος μετά την κουβέντα που έχει με τη μητέρα του, παίρνει την απόφαση να κάνει άλλη μία προσπάθεια να γίνουν πάλι ζευγάρι με τη Μιράντα. Τη συναντάει στον «Παράδεισο» και της ζητάει να μιλήσουν: «Μιράντα, θέλω να μου πεις αν έχουμε τελειώσει για πάντα. Είναι οριστική η απόφασή σου;», τη ρωτάει. Η Μιράντα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά του ξεκαθαρίζει: «Ναι, Ντίνο, είμαι σίγουρη, δεν μπορώ να κάνω άλλο κακό στην Αμαλία», υποστηρίζει κι ενώ συνεχίζει: «Θα χαρώ αν συνεχίσεις τη ζωή σου», εκείνος γίνεται έξαλλος: «Τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς. Με γέμισες μεγάλα λόγια», την κατηγορεί και φεύγει πολύ θυμωμένος. Λίγο αργότερα ο Ντίνος προσλαμβάνει τον Στέφανο στον «Παράδεισο» σαν συνεργάτη για να κάνει νέα σχέδια και ο Σίμος δείχνει πολύ ενθουσιασμένος.

Ο Γιώργης o κηπουρός, που έχει δει τη Βικτώρια να κρύβει τις σφαίρες στον κήπο, τις παίρνει και πάει να συναντήσει την Πολυξένη για να της δώσει ένα κουτί που το περιεχόμενό του φυσικά ενοχοποιεί τη Βικτώρια: «Νομίζω ότι μπορεί να είναι οι ίδιες που σκότωσαν τον Αγη», της λέει. Ετσι, η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα και αποφασίζει να δώσει το κουτί στον Χριστόφορο, ενώ συγχρόνως μιλάει με την Αμαλία. Η αποκάλυψη του Γιώργη τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ξέρει με ποιο τρόπο να αξιοποιήσει τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια της και ζητάει τη βοήθεια του Φώτη. Στο μεταξύ, η ζήλια της Σύρμως για τη Νίτσα άρχισε πλέον να γίνεται φανερή σε όλους, που αρχίζουν να την πειράζουν. Την ίδια ώρα ο Στέφανος πάει να δει τον Ρένο στη φυλακή και ένας φρουρός κάνει ένα προσβλητικό σχόλιο για τη σχέση τους, με αποτέλεσμα ο Ρένος να τον χτυπήσει.

Δείτε επίσης: Η Αμαλία παθαίνει νευρική κρίση - «Πήγα στην αστυνομία και την κατήγγειλα για τον θάνατο της»

Επεισόδιο 116

Ο Χριστόφορος υποψιάζεται τη Βικτώρια και ψάχνοντας στο δωμάτιό της βρίσκει τη φωτογραφία που είναι η Βικτώρια, ο Χρήστος, η Δωροθέα, η Αντιγόνη και ο Ιωσήφ και αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Χρήστο. Εκείνος αρχίζει να του απαριθμεί όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του θυμίζει: «Μην ξεχνάς ότι ο Αγης δεν είναι γιος σου. Σε κορόιδευε τόσο καιρό. Τον έκανε με τον Εβραίο και σου τον φόρτωσε». Ο Χριστόφορος ζητά αποδείξεις για να τον πιστέψει, αρχίζει όμως να αμφιβάλλει για τη Βικτώρια: «Γιατί δεν την κλείνεις φυλακή;», ρωτάει τον Χρήστο κι εκείνος του απαντάει: «Αυτή τη στιγμή μού είναι χρήσιμη εκτός φυλακής». Στη συνέχεια ο Χριστόφορος αρχίζει να ψάχνει ο ίδιος αποδείξεις, ενώ η ερωτευμένη Στέλλα θα του προσφέρει το πρώτο στοιχείο: «Της κυρίας Βικτώριας είναι οι σφαίρες», του αποκαλύπτει. Φυσικά, όταν έρχεται η στιγμή της απολογίας της, η Βικτώρια πλασάρει στην Αμαλία, τον Σίμο και την Πολυξένη την ιστορία που θέλει να πιστέψουν για τις σφαίρες και τους ζητά να μείνει μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, η Πολυξένη και η Αμαλία επιμένουν να παραδοθούν οι σφαίρες στις Αρχές και η Βικτώρια να καταθέσει όσα γνωρίζει.

Δείτε επίσης: Σοκ - Η Στέλλα πετάει την Μιράντα από τη σκάλα

Επεισόδιο 117

Η Στέλλα, μετά τον εκβιασμό που δέχτηκε από τη Βικτώρια, τ’ αλλάζει όλα και λέει στον Χριστόφορο πως κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν τη Βικτώρια και τοποθέτησαν στο σπίτι σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Ταραγμένος ο Χριστόφορος, τρέχει να βρει τη Βικτώρια και να της πει να τις παραδώσει στην αστυνομία. Εκείνη όμως, για άλλη μια φορά, προσπαθεί να βρει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει… Η Γεωργία, ύστερα από μια συζήτηση με τον Στέφανο, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο το δικό της όσο και του παιδιού.

Αποφασίζει να μείνει με τον Πάρη και σε αυτό τη βοηθάει ο αδελφός της. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να βγουν ραντεβού οι δυο τους κι ενώ εκείνη χαίρεται πιστεύοντας πως θα υπάρξει επανασύνδεση, εκείνος θα την απογοητεύσει: «Πιπίτσα, το αποφάσισα… Θέλω να πάρουμε διαζύγιο κι ας με κατηγορήσουν εμένα για μοιχεία», της ανακοινώνει. Τέλος, ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο την αλήθεια για τον θάνατο της Αντιγόνης: «Εκείνο το πρωί ήμουν στον κήπο και την είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Την έσπρωξε με δύναμη από το μπαλκόνι», του αποκαλύπτει και ο Χριστόφορος παθαίνει σοκ!