Η γη της ελιάς (25/3): «Θα σε χορέψω στο ταψί!» - Του λέει ψέματα και του παίρνει λεφτά

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε στη σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (25/3): «Θα σε χορέψω στο ταψί!» - Του λέει ψέματα και του παίρνει λεφτά

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, στο κανάλι του MEGA, θα προβληθεί ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Η γη της ελιάς" και σε αυτό συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας για την οποία κατηγορείται η Χάιδω, την ώρα που η Αρετή σπαράζει στη φυλακή.

Τι θα δούμε απόψε (25/3) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 124

Η Ασπασία επηρεάζεται από τα λόγια της Κούλας και πέφτει στην παγίδα της. Έτσι αναγκάζεται να δανειστεί χρήματα από τον Ορέστη για να τα δώσει στην Κούλα, χωρίς φυσικά να του πει την αλήθεια. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα σιγουρεύεται ότι η Θεοδώρα το έχει ρίξει στο ποτό και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της, ενώ ο Βαφέας στριμώχνει τον Πότη και τον Μιλτιάδη προκειμένου να μην καταθέσουν στη δίκη: «Μην κάνετε το λάθος και εμφανιστείτε για να υπερασπιστείτε τη φόνισσα γιατί θα το μετανιώσετε», τους απειλεί, αλλά εκείνοι δεν κάμπτονται: «Μας απειλείς κιόλας. Εμείς θα πούμε την αλήθεια και τίποτα παραπάνω», του ξεκαθαρίζει ο Μιλτιάδης.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - Αυτό είναι το τέλος της Αθηνάς

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την Αμαλία και τη μειώνει συνεχώς, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση. Στο μεταξύ, η Αρετή αρχίζει να φοβάται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή: «Κανείς δεν ενδιαφέρεται για μένα. Με έχουν αφήσει όλοι στο έλεος του Θεού. Εδώ θα σαπίσω και άδικα μάλιστα. Τουλάχιστον να το είχα κάνει να πω ότι μου αξίζει», παραπονιέται στη Βασιλική η οποία της συμπαραστέκεται.

Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και αυτή τη φορά καταθέτουν ο Φίλιππος και ο Πότης ως μάρτυρες υπεράσπισης. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι για φαγητό και για μια ακόμα φορά τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης: Ο Δημοσθένης παντρεύεται με άλλη γυναίκα - «Από εδώ η Ελένη, είναι δικηγόρος και μέλλουσα γυναίκα μου!»