Ο Παράδεισος των κυριών (27/3): «Όχι!» - Ο Σίμος πιάνει στα πράσα την Αμαλία μέσα στην κρεβατοκάμαρα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (27/3): «Όχι!» - Ο Σίμος πιάνει στα πράσα την Αμαλία μέσα στην κρεβατοκάμαρα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 27/3 επεισόδιο της σειράς, Παράδεισος των κυριών. Ο Σίμος πιάνει στα πράσα την Αμαλία με την Πολυξένη να μιλάνε για την Βικτώρια, ενώ από την άλλη η Μιράντα θα έχει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με τον Ντίνο, ωστόσο ξέρει πως δεν την θέλει όσο την κόρη της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 115

Ο Ντίνος μετά την κουβέντα που έχει με τη μητέρα του, παίρνει την απόφαση να κάνει άλλη μία προσπάθεια να γίνουν πάλι ζευγάρι με τη Μιράντα. Τη συναντάει στον «Παράδεισο» και της ζητάει να μιλήσουν: «Μιράντα, θέλω να μου πεις αν έχουμε τελειώσει για πάντα. Είναι οριστική η απόφασή σου;», τη ρωτάει.

Η Μιράντα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά του ξεκαθαρίζει: «Ναι, Ντίνο, είμαι σίγουρη, δεν μπορώ να κάνω άλλο κακό στην Αμαλία», υποστηρίζει κι ενώ συνεχίζει: «Θα χαρώ αν συνεχίσεις τη ζωή σου», εκείνος γίνεται έξαλλος: «Τόσο καιρό μου έλεγες ψέματα ότι μ’ αγαπάς. Με γέμισες μεγάλα λόγια», την κατηγορεί και φεύγει πολύ θυμωμένος. Λίγο αργότερα ο Ντίνος προσλαμβάνει τον Στέφανο στον «Παράδεισο» σαν συνεργάτη για να κάνει νέα σχέδια και ο Σίμος δείχνει πολύ ενθουσιασμένος.

Ο Γιώργης o κηπουρός, που έχει δει τη Βικτώρια να κρύβει τις σφαίρες στον κήπο, τις παίρνει και πάει να συναντήσει την Πολυξένη για να της δώσει ένα κουτί που το περιεχόμενό του φυσικά ενοχοποιεί τη Βικτώρια: «Νομίζω ότι μπορεί να είναι οι ίδιες που σκότωσαν τον Αγη», της λέει. Ετσι, η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο δίλημμα και αποφασίζει να δώσει το κουτί στον Χριστόφορο, ενώ συγχρόνως μιλάει με την Αμαλία.

Η αποκάλυψη του Γιώργη τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ξέρει με ποιο τρόπο να αξιοποιήσει τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια της και ζητάει τη βοήθεια του Φώτη. Στο μεταξύ, η ζήλια της Σύρμως για τη Νίτσα άρχισε πλέον να γίνεται φανερή σε όλους, που αρχίζουν να την πειράζουν. Την ίδια ώρα ο Στέφανος πάει να δει τον Ρένο στη φυλακή και ένας φρουρός κάνει ένα προσβλητικό σχόλιο για τη σχέση τους, με αποτέλεσμα ο Ρένος να τον χτυπήσει.

Δείτε επίσης: Η Αμαλία παθαίνει νευρική κρίση - «Πήγα στην αστυνομία και την κατήγγειλα για τον θάνατο της»