Ψυχοκόρες (27/3): «Η κοπέλα είναι έγκυος! Πόσο καιρό το ξέρατε;» - Κινδυνεύει να πεθάνει αφαιρώντας το μωρό με βάναυσο τρόπο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (27/3): «Η κοπέλα είναι έγκυος! Πόσο καιρό το ξέρατε;» - Κινδυνεύει να πεθάνει αφαιρώντας το μωρό με βάναυσο τρόπο

Σοκαριστικό είναι το σημερινό 27/3 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες που παίζει με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Μαθεύεται πως η Όλγα είναι έγκυος, ενώ από την άλλη ο Τάσος θα παρατήσει την Νέλλα μετά την ερωτικής τους βραδιά, ενώ ο Θωμάς αγνοείται.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδια 7 και 8

Η Ολγα κινδυνεύει από ακατάσχετη αιμορραγία και η Αρχοντούλα στέλνει τη Δεσποινιώ να φωνάξει τον Σώτο για να τη σώσει. «Η κοπέλα είναι έγκυος. Πόσο καιρό το ξέρατε και δεν μιλούσε καμιά σας; Η ζωή της είναι σε κίνδυνο», θα πει και η Μαρίκα θα του εξηγήσει πως πρόσφατα έμαθαν πως κυοφορεί. Εκείνος αναλαμβάνει δράση και ζητάει από τη Μαρίκα να γίνει η βοηθός του. Στο εργοστάσιο, ο Κοσμάς προσπαθεί να διαχειριστεί το εργατικό ατύχημα έχοντας απέναντί του τους εργάτες και το συνδικάτο που τον απειλούν.

Ο Τάσος απουσιάζει από το πλάι της Νέλλας όταν εκείνη ξυπνάει μετά από το ερωτικό βράδυ που πέρασαν μαζί. «Τάσο, πού είσαι;», θα φωνάξει αρχικά και όταν καταλάβει πως εκείνος λείπει, πληγωμένη καθώς θα είναι, θα ντυθεί και θα φύγει φωνάζοντας: «Θα μου το πληρώσεις αυτό. Τη Νέλλα δεν την παρατάνε ποτέ». Στο μεταξύ, ο Παύλος συνεχίζει να κατασκοπεύει τη Βασιλική και η Μάγια συγκρούεται με τον πατέρα και τον γιο της για χάρη της.

Τα γιατροσόφια της Αλμπίνας δεν βοηθούν τη Φρόσω και ο Μέλιος τρέχει να φωνάξει γιατρό. Ο Ηλίας και η Ευανθία, μαζί με τον πατέρα Ευστράτιο, βάζουν φωτιά στην καλύβα της Αλμπίνας για εξορκισμό, χωρίς όμως να ξέρουν ότι δεν είναι άδεια…

Δείτε επίσης: Έγκυος η Βασιλική - Ο “βίαιος” χωρισμός με τον Παύλο και τα βασανιστήρια

Η Φρόσω ξυπνά στο σπίτι του Νάτση και η Ευανθία την ενημερώνει πως ο Θωμάς αγνοείται. «Είχε έρθει να σε ψάξει, Φρόσω μου. Μήπως τον πήρε πουθενά το μάτι σου όσο τριγυρνούσες στα κτήματα; Ο Λούης πάντως είπε πως ο Θωμάς είχε φτάσει στα ίχνη σου», της λέει, αλλά το στόμα της Φρόσως παραμένει κλειστό. Μάλιστα, όταν λίγο αργότερα ένας χωροφύλακας θα τους κάνει ανάκριση, ο Λούης θα κατηγορήσει ανοιχτά τη Φρόσω για φόνο.

Ο Κοσμάς προσπαθεί να εξαγοράσει τη σιωπή των οικογενειών των θυμάτων για να αποφύγει το πολιτικό και οικονομικό κόστος και η Νέλλα μιλάει άκαρδα στην Ολγα απαιτώντας από τα υπόλοιπα κορίτσια να της αποκαλύψουν ποιος είναι ο πατέρας του μωρού. Η Βασιλική συνεχίζει τα μαθήματά της και ο Παύλος μαθαίνει την ιστορία της.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη