Το προξενιό της Ιουλίας (27/3): Την προδίδει με τον χειρότερο τρόπο - Φιλάει την ερωμένη του κολασμένα και την ρίχνει στο κρεβάτι

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (27/3): Την προδίδει με τον χειρότερο τρόπο - Φιλάει την ερωμένη του κολασμένα και την ρίχνει στο κρεβάτι

Απόψε 27/3 στην σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας: Η χαρά του Γιωργίκη για το παιδί που περιμένει, επισκιάζεται από τις συνεχείς συγκρούσεις του με την Ιουλία, λόγω των πολλών ωρών που εκείνη περνά καθημερινά με τον Χρήστο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 64

«Δεν έχεις καμία δουλειά να είστε συνέχεια μαζί. Είσαι παντρεμένη γυναίκα. Ο κόσμος μιλάει. Δεν θα μου βγει εμένα το όνομα. Πρέπει να κρατάς τη θέση σου», της φωνάζει. Εκείνη υπερασπίζεται τον εαυτό της. «Τι είναι αυτά που λες; Με τον Χρήστο είμαστε οικογένεια. Πώς μπορείς να λες κάτι τέτοιο για τον ίδιο σου τον γιο; Κάνουμε απλά παρέα», του απαντάει.

Οι συγκρούσεις αυτές, πέρα από το χάσμα που αρχίζουν να δημιουργούν στο ζευγάρι, οδηγούν και τον Χρήστο να πάρει τις αποστάσεις του από την Ιουλία, και να ’ρθει έτσι ακόμα κοντά με τη Δέσπω, που συνεχίζει την ερωτική πολιορκία της, εκτελώντας τις εντολές του Προβιού.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η Ιουλία παίρνει μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Γρηγόρη. «Θα πάω να τον βρω. Θα του μιλήσω. Θα του πω ότι το παιδί είναι δικό του. Ισως η αλήθεια είναι ο καλύτερος δρόμος», λέει στη μάνα της. «Τι λες, παιδί μου; Ξέρεις τι πας να κάνεις; Θέλεις να τα καταστρέψεις όλα; Τώρα που ο Γιωργίκης έχει πειστεί ότι το παιδί είναι δικό του; Και τι νομίζεις; Οτι θα ζήσετε αγαπημένοι και ευτυχισμένοι; Ξέρεις τι έχει να γίνει έτσι και μαθευτεί ότι στήσαμε όλη αυτή την απάτη;», την προειδοποιεί η Στάσα. «Ομως θα παντρευτεί τη Φιλιώ και θα γίνουμε κουμπάροι. Πώς θα το διαχειριστώ αυτό;», είναι η έγνοια της Ιουλίας. «Οπως και όλα τα άλλα. Πόσες φορές θα βλέπεστε τον χρόνο; Εσύ να κοιτάξεις το καλό το δικό σου και του παιδιού σου», τη συμβουλεύει η μάνα της.

Δείτε επίσης: Η Ιουλία γεννάει 7μηνίτικο μωρό - Η Στεφανία την σώζει από την Χάδω

Την ίδια στιγμή, ο Γρηγόρης ανησυχεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τη μητέρα του και αναρωτιέται ακόμα και για το αν η Αλεξάνδρα του λέει την αλήθεια. «Σίγουρα δεν μου κρύβετε κάτι; Δεν τη βλέπω καλά τον τελευταίο καιρό. Εσύ ξέρεις; Σου έχει μιλήσει και δεν μου λες;», τη ρωτάει, αλλά η αδελφή του επιμένει να του λέει ότι δεν είναι τίποτα και ότι η Κυριακούλα είναι καλά.

Ο Στασινόπουλος γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και ανήσυχος για τις εξελίξεις συμμαχεί με τη Στάσα. «Δεν πρέπει να το μάθει κανείς. Θα μείνει μεταξύ μας, γιατί διαφορετικά θα γίνει μεγάλο κακό και θα διαλυθούν όλοι», της επισημαίνει ο Κωστής. «Αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρουμε στον τάφο μας για το καλό όλων», συμφωνεί κι εκείνη προκειμένου να προστατεύσουν και οι δύο τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους, αλλά και τον Γρηγόρη με τη Φιλιώ που δεν γνωρίζουν τίποτα και ένα τέτοιο νέο θα είναι σαν βόμβα στα θεμέλια του σπιτικού που πάνε να στήσουν.

Ταυτόχρονα έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Την ίδια ώρα, η Κατερίνη ανησυχεί για τις συχνές απουσίες του άντρα της και ο Χρήστος ανακαλύπτει κάτι που απειλεί να ανατρέψει όλες τις ισορροπίες και να τινάξει τα πάντα στον αέρα.