Ο παράδεισος των κυριών: Καυτό φιλί για Μιράντα και Χριστόφορο - «Δεν έχω πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά»

Η αντίδραση της Αμαλίας, που νωρίτερα έκανε έρωτα με τον Ντίνο

Ο παράδεισος των κυριών: Καυτό φιλί για Μιράντα και Χριστόφορο - «Δεν έχω πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά»

Στον Παράδεισο των κυριών, στα επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια με τη Στέλλα, προκειμένου να εκδικηθούν τον Χριστόφορο που τις έδιωξε, βάζουν λόγια στην Αμαλία ότι είναι ερωτευμένος με τη μητέρα της τη Μιράντα και ότι τους έπιασαν να φιλιούνται. Ωστόσο το σατανικό τους σχέδιο δεν προχώρησε. Μάλιστα, έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα...

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Η αντίδραση της Αμαλίας στην σχέση Χριστόφορου - Μιράντας στον Παράδεισο των κυριών

Η Αμαλία φαίνεται ότι είναι ικανοποιημένη από μια τέτοια εξέλιξη, καθώς και η ίδια λίγο πριν έκανε έρωτα με τον Ντίνο. Στο μεταξύ, όταν μιλάει γι’ αυτό με τον πατέρα της, ο Χριστόφορος της εξηγεί: «Αμαλία, αυτό που προσπάθησα να κάνω, να φιλήσω τη Μιράντα, δεν ήταν τίποτε άλλο από μια στιγμή αδυναμίας», της εξηγεί. Εκείνη έχοντας τύψεις και από αυτό που έκανε με τον Ντίνο, του απαντάει ανακουφισμένη: «Μπαμπά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά ο ένας στον άλλον», αλλά πριν τελειώσει τη φράση της, ο Χριστόφορος της λέει: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, η Μιράντα το έκοψε αμέσως».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Η Βικτώρια σκότωσε την γυναίκα σου» - Ο κηπουρός λέει την αλήθεια στον Χριστόφορο

Ο παράδεισος των κυριών Αμαλία

Λίγο αργότερα ο Χριστόφορος εξομολογείται στη Μιράντα ότι η Στέλλα είπε στην Αμαλία για την προσπάθειά του να τη φιλήσει, ενώ η Αμαλία μόλις βλέπει τη μητέρα της επαναλαμβάνει όσα είπε και στον Χριστόφορο: «Αλήθεια σου λέω, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν κάνατε σχέση με τον πατέρα μου», αλλά η Μιράντα της ξεκαθαρίζει: «Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ούτε με τον πατέρα σου, ούτε με κανέναν άλλον άντρα». Στο μεταξύ, η Στέλλα ζητάει από τον Χρήστο να τη βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τη Μιράντα γιατί θέλει να παντρευτεί τον Χριστόφορο και τη θεωρεί εμπόδιο.

Δειτε επίσης ρεπορτάζ σοκ: Η Στέλλα πετάει την Μιράντα από τη σκάλα

Ο Χρήστος βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα τη Στέλλα και της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει, όχι γιατί τον απείλησε ότι θα πει ότι τον είδε να κρύβει τα πράγματα του Γιώργη, αλλά γιατί τη συμπάθησε και όντως την επομένη πηγαίνει στον «Παράδεισο» και βρίσκει τη Μιράντα. Την ίδια στιγμή όμως, η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι αύριο θα επιστρέψει στη δουλειά και μετά από πίεση του εξομολογείται: «Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη τον Ντίνο, αλλά σε παρακαλώ να μην πεις τίποτα στην Αμαλία».