Η γη της ελιάς (28/3): «Δεν είναι φυσιολογικό! Τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Θέλουμε βοήθειά» - Κρίσιμες ώρες στην οικογένεια των Βρεττάκων

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (28/3): «Δεν είναι φυσιολογικό! Τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Θέλουμε βοήθειά» - Κρίσιμες ώρες στην οικογένεια των Βρεττάκων

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον Μάνο στο αποψινό 28/3 επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς, καθώς τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και η οικογένεια του λαμβάνει δράση για να δει τι του συμβαίνει. Από την άλλη, η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 127

Ο Παρασκευάς ρωτάει ευθέως τη Βασιλική: «Δεν μου λες, σου αρέσει ο Μιλτιάδης;» και αργότερα κάνει το ίδιο και μ’ εκείνον. Η αντίδραση και των δύο του επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται. Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και ο Μάνος καταθέτει. Στη συνέχεια, η πολιτική αγωγή παρουσιάζει έναν μάρτυρα - «έκπληξη» που έρχεται και ανατρέψει τα πράγματα.

Ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος με τον Μάνο, ο οποίος δεν δείχνει να θέλει να τα βρει με την Αμαλία, ενώ οι εκρήξεις θυμού τού Μάνου τον προβληματίζουν, το ίδιο και τη Μαρίνα οι οποίοι ζητούν από την Αφροδίτη να το διερευνήσει: «Σε παρακαλούμε, δεν είναι καθόλου φυσιολογικό αυτό. Λέγαμε ότι μπορεί να είναι η κούραση, αλλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει και θέλουμε τη βοήθειά σου», της εξηγούν.

Δείτε επίσης: Σπαρακτικό - Δείτε την τραγική στιγμή που η Βασιλική αναγνωρίζει το πτώμα του Φίλιππου πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 128

Ο Παρασκευάς, μετά από τη διαπίστωση που έκανε, λέει στον Λυκούργο: «Η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Εμένα το μάτι μου κόβει», ισχυρίζεται και ο Λυκούργος γίνεται έξαλλος: «Τι λες, ρε σαρδανάπαλε; Δεν πας να σε κοιτάξει κανένας γιατρός;», του απαντάει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Τα 6 νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση - Μια επίθεση κι ένα μεγάλο μυστικό

Η κακή διάθεση της Φιλιώς αναγκάζει την Αθηνά να λήξει τη σχέση της με τον Τζον και το ζευγάρι αναγκαστικά χωρίζει. Από την άλλη, ο Δημοσθένης πολιορκεί ξανά την Ασπασία για να γυρίσει στο σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη, ενώ η Αρετή ξεσπάει τα νεύρα της στον Λυκούργο, καθώς θεωρεί ότι δεν ασχολείται με την υπόθεσή της και τον απολύει από δικηγόρο της.