Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Δέσπω γίνονται εραστές - Κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

Πως θα τους τυλίξει και τους δυο στα δίχτυα της

Το προξενιό της Ιουλίας: Γιωργίκης και Δέσπω γίνονται εραστές - Κάνει έρωτα με γιο και πατέρα

Στο Προξενιό της Ιουλίας, η Ιουλία έχει μπερδευτεί με τη στάση του Γιωργίκη, που γίνεται και πάλι τρυφερός μαζί της. Ομως με το φέρσιμό της καταφέρνει να ρίξει τον άντρα της στην αγκαλιά της Δέσπως που παίζει διπλό παιχνίδι αφού είναι τα μάτια και τα αυτιά της Χάδως.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Πως στο Προξενιό της Ιουλίας, η Δέσπω θα "τυλίξει" τον Γιωργίκη

Η ζωή στο αρχοντικό Προβιού συνεχίζεται ανέφελη, με τον Γιωργίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το μωρό και να εξακολουθεί να δείχνει στην Ιουλία το καλύτερό του πρόσωπο. «Δεν ξέρεις πόσο ευτυχισμένο με έχεις κάνει. Εσύ και η κόρη μας είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί», της λέει. Η συμπεριφορά του κλονίζει τις πεποιθήσεις της και η γοητεία του την μπερδεύει. Ο γάμος τους πρέπει πάση θυσία να σταθεί για χάρη της κόρης της. «Κοίτα το σπίτι σου. Μια χαρά μάς ήρθαν τα πράγματα. Οι γάμοι έχουν και καλές και κακές στιγμές. Ο Γιωργίκης σε αγαπάει και σε φροντίζει», της υπενθυμίζει η πάντα πρακτική Στάσα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Ιουλία γεννάει 7μηνίτικο μωρό - Η Στεφανία την σώζει από την Χάδω

Ετσι, η Ιουλία αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντι στον άντρα της. Ομως η Στάσα προειδοποιεί την κόρη της και για κάτι άλλο, αλλά εκείνη δεν της δίνει σημασία. Της λέει να προσέχει τη Δέσπω που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στον Γιωργίκη. Εχει καταλάβει ότι η υπηρέτρια έχει απώτερους σκοπούς και έχει προσέξει εδώ και καιρό πώς η Δέσπω κοιτάζει τον άντρα της κόρης της. Η Ιουλία συνεχίζει να την αγνοεί όσον αφορά αυτό το θέμα και η Δέσπω καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της, να τον ξελογιάσει. Οσο και να της αντιστάθηκε ο Προβιός, τελικά υπέκυψε τα θέλγητρά της.

Ετσι τώρα περνά τη μέρα του στη φροντίδα της μικρής του κόρης, αλλά και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες. Την ίδια στιγμή, οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας, πέφτουν στο κενό. Μόνη της ελπίδα πια ξανά… η Δέσπω, που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού. Η γυναίκα αυτή γίνεται ουσιαστικά μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Πήγε μαζί του ενώ είναι αδερφός της - Αποκαλύπτεται η τραγική αιμομιξία

Το προξενιό της Ιουλίας alpha

Ο Γρηγόρης νονός… της κόρης του

Η Ιουλία ετοιμάζεται να δεχτεί επισκέψεις κι έχει μεγάλο άγχος γι’ αυτή τη συνάντηση. Κι αυτό γιατί θα έρθουν να δουν το μωρό η κουμπάρα της η Φιλιώ… με τον σύζυγό της τον Γρηγόρη. Οσο και να θέλουν όλοι να αποφύγουν αυτό το γεγονός, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Αλλωστε, αφού η Φιλιώ πάντρεψε την Ιουλία και τον Γιωργίκη, σύμφωνα με το τυπικό, είναι κι εκείνη που θα βαπτίσει το μωρό. Οπότε δεν πάει μόνο ως κουμπάρα στο αρχοντικό, αλλά και ως υποψήφια νονά.

Ο Γρηγόρης δεν γνωρίζει βέβαια ότι το παιδί είναι δικό του και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα γίνει… νονός της ίδιας του της κόρης. Η επίσκεψη, λοιπόν, της Φιλιώς και του Γρηγόρη στο σπίτι για να δουν το μωρό της Ιουλίας, ανοίγει καινούριες πληγές. Η απουσία του Χρήστου, θα γίνει άθελά του ο «Δούρειος Ιππος» για την εισβολή του Γρηγόρη εκ νέου στη ζωή της Ιουλίας αλλά και της οικογένειας Προβιού.