Σασμός (28/3): «Έρχεσαι;» - Νέα άφιξη στην Άνω Ποριά φέρνει καινούργιες τραγωδίες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (28/3): «Έρχεσαι;» - Νέα άφιξη στην Άνω Ποριά φέρνει καινούργιες τραγωδίες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/3 επεισόδιο της σειράς Σασμός που παίζει για τρίτη σεζόν στον ALPHA. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η αποκάλυψη πως ο Ρούσσος επιστρέφει στο χωριό τους αναστατώνει όλους, ειδικά την ώρα που ο Αντρέας ξεκινάει να επικοινωνεί με τον αδερφό του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 97

Στο αστυνομικό τμήμα ο Γιώργος λαμβάνει ένα τηλέφωνο από τις φυλακές και καταλαβαίνει πως η Εύα προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του. Αυτό όμως δεν χαλάει τη διάθεσή του που έχει αποφασίσει να βοηθήσει τη Θοδώρα με την υιοθεσία του παιδιού. Η ψυχρή του στάση όμως θα αρχίσει να προβληματίζει τη μελλοντική του σύζυγο.

Τη στιγμή που η Μαρίνα με τη γιαγιά θα συμφιλιωθούν, ο Τηλέμαχος θα πάει στο σπίτι τους για να τους πει ότι ο Αντρέας είναι ζωντανός και επικοινώνησε μαζί του. Και οι δύο θα αναστατωθούν καθώς η στιγμή που ο Αντρέας εμφανίστηκε, είναι παράλληλα και η στιγμή που ο Ρούσσος Σταματάκης ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χωριό του.

Οταν οι δύο γυναίκες θα τον ενημερώσουν για τους φόβους τους, ο Τηλέμαχος θα τους υποσχεθεί πως δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει κακό στον Ρούσσο και πως ακόμα και αν ο αδελφός του επιστρέψει και ζητήσει εκδίκηση, εκείνος δεν θα συμμετέχει στο σχέδιό του. Η Στέλλα δεν αισθάνεται καλά και παίρνει τον Χρήστο τηλέφωνο να τη βοηθήσει. Ωστόσο, όταν φτάνει στο σημείο της συνάντησης, αντικρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενε. Οσο ο Αστέρης δουλεύει στο αλουμινάδικο και η Αργυρώ του τηλεφωνεί ανήσυχη, ακούει κάτι που θα την προβληματίσει για το αν ο Αστέρης της λέει την αλήθεια.

Δείτε επίσης: «Θέλω να ζητήσω μετάθεση Αντώνη» - Ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη