Σαν Ψέμα: Το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Το μοιράστηκε ο σκηνοθέτης, Σταύρος Ποταμάρης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σαν Ψέμα: Το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Η άνοιξη έρχεται στο Open, με την νέα σειρά του καναλιού «Σαν Ψέμα» να φουλάρει για πρεμιέρα μέσα στον Απρίλιο. Πρωταγωνιστές είναι η Κατερίνα Γερονικολού και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης, που μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τις σειρές «Γλυκάνισος», «Στα Όρια» και «Το μυστικό της Πεταλούδας»

Ο Σταύρος Ποταμάρης ήταν κι εκείνος που ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές του, με τη «Ζωή» (Κατερίνα Γερονικολού), και τον Πέτρο (Νίκο Πολυδερόπουλο) να μοιράζονται ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο.

Δείτε επίσης:«Σαν ψέμα»: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του Open! Tι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές

Σαν ψέμα: Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Πέτρος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, αφού η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού. Επειδή δεν μπορεί να πει την αλήθεια στο παιδί, του λέει ότι η μαμά του έχει πάει ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμα πιο πειστικός, γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του. Το παιδί ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα της θα επιστρέψει. Μετά από μια παρεξήγηση, η μικρή Αλίκη θα πιστέψει ότι η Ζωή (Γερονικολού), στενή συνεργάτιδα του πατέρα της, είναι η μαμά της. Η Ζωή θα δεχτεί να παίξει αυτόν τον ρόλο για το καλό του παιδιού.

Φυσικά όλα θα ανατραπούν όταν εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Αλίκης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές και συγκινητικές καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου (που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο σποτ του τότε κόμματος Το Ποτάμι) και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile