Ο παράδεισος των κυριών (29/3): «Πονάω! Νομίζω ότι έχασα το παιδί», «Σκότωσε την γυναίκα σας» - Μια αποβολή και μια δολοφονία αποκαλύπτονται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (29/3): «Πονάω! Νομίζω ότι έχασα το παιδί», «Σκότωσε την γυναίκα σας» - Μια αποβολή και μια δολοφονία αποκαλύπτονται

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών. Απόψε 29/3 ο Χριστόφορος θα μάθει πως η Βικτώρια εξαφάνισε τις σφαίρες που την ενοχοποιούν, ενώ από την άλλη Πάρης και Γεωργία θα δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Τέλος, μια αποβολή θα ταράξει τα νερά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 117

Η Στέλλα, μετά τον εκβιασμό που δέχτηκε από τη Βικτώρια, τ’ αλλάζει όλα και λέει στον Χριστόφορο πως κάποιοι προσπαθούν να παγιδεύσουν τη Βικτώρια και τοποθέτησαν στο σπίτι σφαίρες για να την ενοχοποιήσουν. Ταραγμένος ο Χριστόφορος, τρέχει να βρει τη Βικτώρια και να της πει να τις παραδώσει στην αστυνομία. Εκείνη όμως, για άλλη μια φορά, προσπαθεί να βρει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει… Η Γεωργία, ύστερα από μια συζήτηση με τον Στέφανο, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον, τόσο το δικό της όσο και του παιδιού.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Καυτό φιλί για Μιράντα και Χριστόφορο - «Δεν έχω πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά»

Αποφασίζει να μείνει με τον Πάρη και σε αυτό τη βοηθάει ο αδελφός της. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να βγουν ραντεβού οι δυο τους κι ενώ εκείνη χαίρεται πιστεύοντας πως θα υπάρξει επανασύνδεση, εκείνος θα την απογοητεύσει: «Πιπίτσα, το αποφάσισα… Θέλω να πάρουμε διαζύγιο κι ας με κατηγορήσουν εμένα για μοιχεία», της ανακοινώνει. Τέλος, ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο την αλήθεια για τον θάνατο της Αντιγόνης: «Εκείνο το πρωί ήμουν στον κήπο και την είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Την έσπρωξε με δύναμη από το μπαλκόνι», του αποκαλύπτει και ο Χριστόφορος παθαίνει σοκ!

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Σοκ - Η Στέλλα πετάει την Μιράντα από τη σκάλα