Σκαραβαίος (1/4): Τον βρίσκουν νεκρό μέσα στον ασβέστη - Η ιστορία που καθηλώσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκαραβαίος (1/4): Τον βρίσκουν νεκρό μέσα στον ασβέστη - Η ιστορία που καθηλώσει

Στο αποψινό 1/4 επεισόδιο της σειράς, Σκαραβαίος στον ALPHA, ο ιδιοκτήτης μιας κτηνοτροφικής μονάδας βρίσκεται νεκρός και ο Σκαραβαίος με την ομάδα του καλούνται να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Σκαραβαίος

Επεισόδιο 8

Μέσα σε μια εγκαταλειμμένη δεξαμενή μιας παλιάς κτηνοτροφικής μονάδας εντοπίζεται από τρεις εφήβους το πτώμα ενός άντρα καλυμμένο με ασβέστη. Οταν αναλαμβάνει δράση ο Σκαραβαίος και η ομάδα του, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της μονάδας, ενώ ενημερώνονται ότι το προηγούμενο βράδυ δηλώθηκε η εξαφάνιση του αδελφού του, με τον οποίο τον τελευταίο καιρό είχαν διενέξεις για τα οικονομικά της επιχείρησης.

Χρειάζονται λίγες ώρες για να βρουν το αυτοκίνητο του αδελφού που εντοπίζεται στο λιμάνι του Πειραιά, με όλα τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα, ενώ ο ίδιος παραμένει άφαντος. Τι συνέβη στα δύο αδέλφια; Υπάρχει περίπτωση ο ένας αδελφός να σκότωσε τον άλλον και μετά να εξαφανίστηκε ή μήπως τον σκότωσε και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του; Ο γιος τού εξαφανισμένου άντρα, που είναι ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό, τι ρόλο παίζει σε αυτή την ιστορία; Ο Μάρκος τον καλεί για κατάθεση, ενώ στο κάδρο μπαίνει και ένα ανεξόφλητο χρέος σε έναν ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων, που ίσως να είναι το κλειδί στην υπόθεση. Δεν αποκλείεται όμως, να υπάρχει κάτι άλλο που διαφεύγει απ’ όλους.

Σε αυτή την υπόθεση κανείς δεν είναι αθώος και η προδοσία κινεί τα νήματα με απρόβλεπτο τρόπο, την ίδια στιγμή που ο Σκαραβαίος έχει να διαχειριστεί τα φαντάσματα του δικού του παρελθόντος που επιστρέφουν.

Δείτε επίσης: «Έπρεπε να κάνω ραντεβού και συζητήσεις με ιατροδικαστή, πριν δεν είχα φάει τίποτα...» - Όλη η αλήθεια πίσω από τον ρόλο της στον "Σκαραβαίο"